براى تک تک لایک ها نوتیفیکیشن میاد چرا؟ خیلی بده اینحورى، یهو یه پست ١٠٠ تا لایک میخوره، اینجورى درخواستاى دوستى اون وسط گم میشه، مشاهده لایک کننده ها به حالت قبل برگرده بهتره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نظرات لایک کردم برا احتیاط میگم رنگش جالب نیست برا سایت خیلی درشته بدتر بروز رسانیه که ادم نمیفهمه پست جدید رو چجوری ببینه یکم توضیحم در مورد کلا سایت میدادین و تغییرات خوب بود
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
با این ترتیب ادم ترجیح میده کلا نیاد سایت من نمیفهمم باید یه توضیح میدادین تو یه تاپیک چجوری باید هر پست جدید دید و کلا توضیح میدادین
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من دو هزار و سیصد یا چهارصد تا پست داشتم شده نهصدتا چرا؟ مهم نیستا ولی بنظرم بهم ریختگی ورژن جدیدو نشون میده. خدایی من اصلا از اونا نیستم که درمقابل کار نو که هنوز بهش عادت نکردم جبهه بگیرم ولی خوبیه اینجا نسبت به جاهای دیگه سادگی و راحتیش بود رنگ بندیا و گرافیکش خیلی قشنگه ولی فضا پیچیده ست😕
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
کاش یکی از مسئولین تاپیک میزد در ابتدا و توضیحی راجع به سایت میداد. اگر هم زدن که من نمیدونم و بهتر بود تاپیک رو بالا نگه میداشتن که به محض ورود به سایت اون تاپیک رو میدیدیم. چهار کلمه تایپ میکنیم میشه یه بند! امضاها چرا انقدر بزرگه میتونستید سایزش رو کمتر از سایز پستها در نظر بگیرید. کاش اصلا امضاها رو بردارید.
کاش یکی از مسئولین تاپیک میزد در ابتدا و توضیحی راجع به سایت میداد. اگر هم زدن که من نمیدونم و بهتر بود تاپیک رو بالا نگه میداشتن که به محض ورود به سایت اون تاپیک رو میدیدیم. چهار کلمه تایپ میکنیم میشه یه بند! امضاها چرا انقدر بزرگه میتونستید سایزش رو کمتر از سایز پستها در نظر بگیرید. کاش اصلا امضاها رو بردارید.