2777
2789

انگار رفتی از خونه خودت  بیرون اومدی تو خونه همسایه زندگی کنی

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

میشه دوباره ی ی ساعت سایت غیر فعال شه برگرده به حالت قبل

خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن خانم تهرانی تیم شما باید آنقدر قوی باشه که نیازی نباشه اعتراضی بشه و شما نظر خواهی کنید حداقل درباره سایت های دیگه اینطور نبوده هیچ وقت انقدر قوی بودن که کسی اعتراضی نکرده!!!!

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...

بالای پستت چهارمین مربع بروز رسانیه عکس گیره داره

خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "

گزارش بزنید خانم تهرانی قطع دسترسی بشه  

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
بچه ها من با کامپیوتر میام راحته واسم  کد امنیتی ازم نمیخاد

منم با کامپوترهست 4 بار میخواد 4بارش نمیخواد ولی این اخرش که میپرسه خواندم رو اعصابه خدایییش انگار کور بودیم ارسال نظر و زدیم

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

2810