2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد چن روزه کمک میکنین خاهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 52 پست
شیرخودم آلرژی میاره سربچه اولم خیلی اذیت شد .دکتر کف شیرخشکش خوبه نمیدونم ک عوض کنم چی بدم

سلام اسی جون...امیدوارم حالت خوب باشه...اسی نمیدونم شیرخشک خوردی یا نه(من 20سالمه ولی میخورم چون دوست دارم مزشو) اما بعدش دلپیچه وحشتناکی منو میگیره مارکشم همین اپتامیل بود!!بر منه ادم بزرگ ک دیگ هزار جور غذا میخورم معدم اخ نمیگ گریپاچ گرد اون طفلی ک جا خود داره...کاش هرچند کم ب بچت شیر خودتو بدی:) البتع بازم تصمیم گیرنده خودتونی!!!شیر خشک نمیدونم چرا ولی حس میکنم سمه برای نوزاد نه فقط شما همه نوزادا چون همکار مادر خودمم گف ی سری ی قاشق خوردم اینقدر معدم درد گرفت که داشتم میگفتم من نتونستم این بچه چطور میتونه هضم کنه!!اونم دیگ ب بچش نداد..

سلام اسی جون...امیدوارم حالت خوب باشه...اسی نمیدونم شیرخشک خوردی یا نه(من 20سالمه ولی میخورم چون دوس ...

سلام جونم مرسی از حرفات.اره خوشم میاد گاهی میخوزم دقت نکردم بهش.گاهی دلپیچه بدی میشم نمبدونم از خوردن شیرخشکه یا نه امتحان مبکنم🥺.شیرخودمو میدم خیلیییی لذت میبرم عشق میکنم بابچم.ولی بچه اول باشیرخودم مشکل خورد الرزی پیدا کرد هرچند رعایت میکردم تغذیه مو.اخرش دکتر گف شیرتو قط کن شیرخشک بده.بخاطزهمین مینرسم اینم اینطور نشه شیرخشکی کردم چکار کنم خاهر موندم😓همین ک تغدیه خوبی ندارم همش تو استرس و دعوا هسیم باشوهر و خانوادش.بچم شیرجوش بخوره😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جونم مرسی از حرفات.اره خوشم میاد گاهی میخوزم دقت نکردم بهش.گاهی دلپیچه بدی میشم نمبدونم از خورد ...

شما ی کوچولو حساس شدین اونم بخاطر زایمان و افسردگی پس از زایمانتون ی خورده زود رنج و دل نازک کرده شمارو

سلام جونم مرسی از حرفات.اره خوشم میاد گاهی میخوزم دقت نکردم بهش.گاهی دلپیچه بدی میشم نمبدونم از خورد ...

عیبی نداره الان غصه نخورین درصت میشه تا جایی ک میتونید کمتر حرص بخورین غصه نخورین خودتون با اهنگای شاد کتاب خوندن هرچند کم سرگرم کنید ازون حال دربیاین شیر خودتونو بدین ب نی نیتون😍🤍

کلا ادم زودرنجی هسم هیچکس هم مراعات نمیکنه 

نمیخوام برم رو فاز نصیحت و اینا ولی زندگی خیلی بی رحمانس:) اگ ما مقاوم نشیم زندگی رحم نمیکنه بهمون...ما عزیزترینامونم ازمون خسته میشن اگ از ی تایمی بیشتر ناراحت دلنازک اینا باشیم...من کلاس پنجم ک بودم همیشه گریه میکردم معلمم بهم میگفت اینقدر گریه نکن گریه میشه نقطه ضعفت اونوقت شوهر میکنی سر زرت و پرتی اشکتو دزمیاره براشم مهم نیست میگ عادیه گریه کردنش 

نمیخوام برم رو فاز نصیحت و اینا ولی زندگی خیلی بی رحمانس:) اگ ما مقاوم نشیم زندگی رحم نمیکنه بهمون.. ...

اره درست میگی..اره منم همینم خیلی دل نازکم دست خودم نیس یکی کاری واسم نکنه گریه میکنم