2777
2789

سلام خانما من بالاخره زایمان کردم همون تاریخ مورد نظرم۲۹ بهمن .تولد مهدی احمدوند😁✌️..پسرم الان ۸ روزشه .ازدیروز شکمش کار نکرده خیلی اذیته فقط شیرخشک میدم بهش . چ راهکاری دارین شکمش کار کنه .مقعدش روغن وازلین زدم شکمشو چرب میکنم ورزش میدم ج نمبده دکتر هم میگه مشکلب نیس ولی خیلی اذیته.راهکار خونگی بدین عزیزان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیر خشکش دکتر داده؟ شاید سنگینه براش یه چیز سبک بگیر 

البته با نظر همون دکتر 

من با دقت نخوندم یه روز که چیزی نیست اگه تا فردا کار نکرد یه کاری کن درسته تا ده روزم طبیعیه ولی خوب بچه اذیته

من پسرم اینطور بود ی شیاف دادبعد گفت پاهاشو دوچرخه رکاب بزن شکمش کار میکنع گفت این دارو عادت نکنه بهش چون روده هاش تنبل میشه باید مدام شیاف بزاری .شما دور نافش مخالف عقربه های ساعت با ی کوچولو فشار با روغن زیتون ماساژ بده

< برای منو پسرم که از هم دوریم دعا کنید لطفا >
عزیزم یروز ک طوری نیس  دخترم تا ۱۰روزم کار نمیکرد شکمش اگ نفخ داره یه شربت ب اسم اهورا نینی دک ...

مرسی .اره اهورا نینی ب بچه اولم دادم عالیه.بی بی کر هم خوبه.ولی فک نکنم زیر۱۵ روز بشه دارو داد

شیر خشکش دکتر داده؟ شاید سنگینه براش یه چیز سبک بگیر  البته با نظر همون دکتر  من با دقت ...

نه انتخاب خودم بود اپتامیل .دکتر هم گف شبرخشک خوبیه بده..ازدیروز صب کار نکرده.دوروز قبلش چنبار بهش نبات داغ دادم میگم نکنه ازونه خدامنو ببخشه😭