2777
2789

اصلا دوس نداره آب بخوره از آب بدش میاد نمیدونم چیکار کنم 

راستی میتونم از آب میوه اای طبیعی مثل پرتقال یکم بهش بدم شما از چند ماه به بچه هاتون اب میوه طبیعی میدادین دیگ چه چیزیایی میتونم بهش بدم ؟

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

فعلا آب میوه نده فقط آب جوشیده

خب نمیخوره من بزور بهش میدم میترسم اب بدنش کم نشه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیر که میخوره بیشترش اب دیگه چیکارش دلری طفلی رو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آب سیب و آب هویج میتونی بدی مرکبات زیر یک سال ممنوعه  اب و باقطره چکون بریز تودهنش

چقدر بهش اب بدم در روز و چند بار کافیه در روز 

شیر که میخوره بیشترش اب دیگه چیکارش دلری طفلی رو

اخه بهداشت گفت ی بار شیرت تا شیش ماهگی براش خوبه هم ابه هم غذا الان دیگ از شیش ماه داره میگذره واسه همین میگم نکنه شیرم براش کافی نباشه اب بدنش کم نشه 

آب سیب و آب هویج میتونی بدی مرکبات زیر یک سال ممنوعه  اب و باقطره چکون بریز تودهنش

دیروز تو بهداشت گفتم مرکبات زیر یکسال ممنوعه، خانمه داشت منو قورتتتت میداد.

کی بهت گفتههههه؟

گفتم متخصص کودکان گفته.

بعد پشت کارت واکسن نشون داد گفت ببیییییننننن این از وزارت اومده پس قطعاً از پزشک شما درست تر گفته. 

بااااایدددد از ۷ ماهگی آب پرتقال هم بدی به بچه.

گفتم باشه منو نخور حالا

بعد هرو وعده غذایی پنج سی سی بده البته بستگی به خشک و آبکی بودن غذاشم داره

فرنی بهش میدم زیاد غلیظ نیس از ماست یکم شل تر 

اخه بهداشت گفت ی بار شیرت تا شیش ماهگی براش خوبه هم ابه هم غذا الان دیگ از شیش ماه داره میگذره واسه ...

ن عزیزم کم نمیشه بعد الان غذاهاش هم همه رقیق و ابکی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دیروز تو بهداشت گفتم مرکبات زیر یکسال ممنوعه، خانمه داشت منو قورتتتت میداد. کی بهت گفتههههه؟ گفتم ...

اها یعنی میشه الان اب پرتقال بدم بهش 

اگه ریفلاکس نداره خیلی کم بهش بده. پرتقال هم باید شیرین باشه. ذره ای ترشی نداشته باشه.

من منظور این ریفلاکس نمیدونم یعنی چطوری نباید باشه بچه 

من منظور این ریفلاکس نمیدونم یعنی چطوری نباید باشه بچه 

ریفلاکس یعنی بی قراری. سوزش معده. به صورت پرتابی شیر بالا بیاره. در خواب یه حالت قورت دادن داشته باشه، انگار چیزی برگرده داخل حلقش.

البته اگر تا حالا نمیدونی ریفلاکس چیه احتمالا بچت درگیر نیست شکر خدا