2777
2789

مولایم میدانم

میاد روزی که خیابان ها را به مبارک باشِ قدمَت ریسه بندان کنیم و ما دیگر به باغ و گلستان نمی‌رویم،زیرا که تمام دنیا خود گُلشن و گلستان شماست 🌿🍃

میاد روزی که ندای«لااله الا الله»به افتخار حضورت در همه جای جهان طنین انداز شود و تمام طاغوت و بت های روزگار به زیر افتد.

میاد روزی که تمام موجودات و کائنات هم غرق در بهجت و سرور شوند،ماهی در آب و بلبل غزل‌خوان در آشیانه اش سرود عشق سر دهد🕊️

میادروزی که قامت رعنا و سیمای ناب محمدی شما را از نزدیک ببینیم و اشک شوق تصویرتان را در چشمان مان مبهم کندو ما نیز به امامت شما نماز جماعت اقامه کنیم.

و‌ پایان سختی ها و ناعدالتی ها را در کل جهان جشن بگیریم 🥳🤩

آه عجب روزیست ...آن روزگار ..

میاد روزی که زمین و زمان پر از غوغا و‌ التهاب عشق شود و پرتو طلوع خورشید ظهورت زنجیر یخی ظلم را ذوب نماید🌤️

و شیرینی زندگی باطعم عدالت شما چشیدن دارد.

مولایم دنیا شما را میخواند با هر نسل و‌ نژاد ، با هر لهجه و زبان ، با هر دین و آیین.. 

بیا که ثانیه ها و دقیقه ها هم منتظرند.

چشمان به در و گوش مان به اخبار جهان

بیا که منتظریم،يا مهدی صاحب الزمان 

❤️تولدتـ مبـارک همه کسِ مـن❤

با نوشتن یا_مهدی#  این تاپیک سهیم باشیم.🌱

دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم.

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

🌿بسم رب المهدی 🌿

دوستان نی نی سایت خوشکلم

ان شاء الله حال دلتون خوب باشه🤗😍

تولد آقا جانمون رو بهتون تبریک میگم🥰

قراره با «همدلی و اتحاد»

،قدمی برداریم برا ظهور آقا جانمون.

ما همگی با هم جزئی از پازل ظهور هستیم و

برای زمینه سازی ظهور تلاش می‌کنیم.

ان شاء الله قراره هر هفته کلیپ تصویری از دوست خوبمون @ظهور313            داشته باشیم در این زمینه 🤲💓

ما رو دنبال کنید. 🌱

اینم  اولین کلیپ👇🏻

https://uupload.ir/view/vid_20240224_122339_838_pxvs.mp4/

ان شاء الله بتونیم از زمینه سازان ظهور آقا جانمون باشیم🤲

و قدمی برداریم در این اتفاق بزرگ جهانی.

همدلی_شرط_ظهور#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌠 امشب شب نیمه شعبان، شب بخشش  گناهان  و اجابت دعاست🌟

🌿این شب برترین شبها بعدازشب قدراست خداوند در این شب فضلش را

بر بندگان جاری می‏سازد و از منّت خویش گناهان آنان را می‏بخشد، شبی است که خداوند به وجود خود سوگند یاد کرده که 

در آن درخواست کننده ‏ای را،که درخواست گناه نداشته باشد، از درگاه خود نراند.💞

🌿امشب بخوانید:1سوره حمد✔️  1سوره قدر✔️1 آیت الکرسی✔️ 3 تا توحید✔️ 

7 تا صلوات✔

🌿خداوندا به حق این شب عزیز🤲

به حق خط خط قرآن 

و به حق روح پاک محمدمصطفی(ص)

⇦هیچ خانه ایی غم دار✨️

⇦هیچ مادری داغ دیده✨️

⇦هیچ پدری شرمنده✨️

⇦هیچ محتاجی ستم دیده ✨️

⇦هیچ بیماری درد دیده✨️

⇦هیچ چشمی اشکبار ✨

⇦هیچ دستی محتاج✨

⇦هیچ دلی شکسته✨️

⇦هیچ خانه ایی بی نعمتت نباشه🤲

🌿نیمه شعبان بر شما و خانواده محترم مبارک والتماسِ دعادرتعجیلِ امرِ ظهور وحضورش.☀️⛅️

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

🌻 یک_سوال_یک_پاسخ_نیمه_شعبان

🗯امام زمانی که غایب است مگر مرا می‌شناسد که در دعا صدایش می‌کنم و انتظار دارم صدای مرا بشنود؟

📜پاسخ:امام زمان علیه السلام همچون سایر ائمه به تمام جزئیات زندگیِ ما، حتی افکار درون ذهن و روحیات ما به اذن خدا آگاه هستند.

💠از امام رضا علیه السلام روایت است که: اعمال شما هر روز صبح و شام بر ما ائمه عرضه می‌شود و برای گناهانتان از خدا طلب بخشش می‌نماییم وقتی کارهای نیک شما را می‌بینیم خوشحال می‌شویم و از خدا برایتان طلب توفیق می‌کنیم:

..🌟. أَنَّا مَعَاشِرَ الْأَئِمَّةِ تُعْرَضُ عَلَيْنَا أَعْمَالُ شِيعَتِنَا صَبَاحاً وَ مَسَاءً فَمَا كَانَ مِنَ التَّقْصِيرِ فِي أَعْمَالِهِمْ سَأَلْنَا اللَّهَ تَعَالَى الصَّفْحَ لِصَاحِبِهِ وَ مَا كَانَ مِنَ الْعُلُوِّ سَأَلْنَا اللَّهَ الشُّكْرَ لِصَاحِبِهِ. (مناقب آل أبي طالب عليهم السلام (ابن شهرآشوب)/ ج‏4/ ص341)

💠همچنین امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده‌اند(ما از شادی شما شاد می‌شویم و از ناراحتی شما غمگین می‌گردیم. از بیماری شما بیمار می‌شویم و برای شما دعا می‌کنیم. برای ما حاضر و غایب یکسان است.)

🌟.( إِنَّا لَنَفْرَحُ لِفَرَحِكُمْ وَ نَحْزَنُ‏ لِحُزْنِكُمْ وَ نَمْرَضُ لِمَرَضِكُمْ وَ نَدْعُو لَكُمْ فَتَدْعُونَ فَنُؤَمِّنُ ... إِنَّا سَوَاءٌ عَلَيْنَا الْبَادِي وَ الْحَاضِرُ ... (بصائر الدرجات/ ج‏1/ص260)»

🌱پس امام زمان ما نیز همچون سایر ائمه علیهم السلام شیعیان خود را می‌شناسند 

و در جریان اعمال و مشکلاتشان قرار می‌گیرند و می‌توانند در همه‌ی زمینه‌ها

به صورت غیبی به ما کمک کنند خصوصاً که ایشان امام حی و زنده ی زمان ما هستند  😍.❤

پرسش_و_پاسخ_مهدوی#  

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ

وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ

وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ

اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ

فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ

یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ

اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ

یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ

اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی

السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ

الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ

یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

منو از دعای خیرتون تو این شب عزیز محروم نکنید دوستان🥲

اسمم زهراست

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

✅ فرزندانمان را

با وجود حضرت_ولیعصر(عج)

در همین دوران خردسالی، کودکی و نوجوانی

مأنوس و آشنا کنیم.

میتونیم درباره کارهای خوبی که میشه برای امام زمان انجام داد با بچه ها حرف بزنیم.

این هم قصه شبانه بچه های یاوران مهدی

این داستان  «بوی زندگی»

https://uupload.ir/view/بوی_زندگی_mixdown_10uh.mp3/

🥰سری جدید کارخونه قصه‌ها

💚ویژه اعیاد شعبانیه

✍نویسنده: مرضیه فرجی

👤راوی: محمدرضا رادمنش

🎬تنظیم و تدوین:

محمدرضا رادمنش

کارخونه_قصه‌_ها#  

مهدی_یار_کوچک#  

👼🏻 کانال واحد کودک مؤسسه مصاف (قندِعسل) 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا ابا صالح ادرکنی

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

🕊🤍🕊🤍🕊🤍🕊🤍🕊🤍🕊🤍

بسم الله الرحمن الرحیم

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

💌تسلیم‌شدن در برابر معصوم، انسان را به کجا می‌رساند 

شخصی مثل سلمان فارسی قلبش را در برابر مولا امیرالمؤمنین علیه‌الصّلاةوالسّلام خاضع و خاشع کرد. این‌قدر رشد می‌کند 

و بالا می‌رود که می‌فرمایند:  «سَلْمانُ مِنّا أَهْلَ الْبَيْتِ».

اگر دوست داری 

امام زمان ارواحنافداه بفرمایند 

فلانی صاحب الزمانی است، 

مهدوی است، 

طوری عمل کن   که آقا دست روی شانه‌ات بگذارند و بفرمایند تو مال من هستی. 

روایت است که سلمان 

باب خداست. 

حب سلمان ایمان و بغض سلمان کفر است. 

چقدر انسان با امامش سنخیت پیدا می‌کند! 

سلمان متخلق به صفات مولا امیرالمؤمنین علیه‌الصّلاةوالسّلام شده. او هم حبش ایمان و بغضش کفر است.

💐استاد حاج آقا زعفری‌زاده 

عطیه و‌هدیه امام زمان عج برای مردم 🎁😍

💠امام باقر علیه السلام :

« مهدى در سال دو بار. به مردم مال بخشد. و در ماه دو بار امور معیشت بر آنان دهد... تا نیازمندى به زکات، باقى نماند،   و صاحبان زکات؛ زکاتشان را نزد محتاجان آورند، و ایشان نپذیرند، پس آنان زکات خویش در کیسه اى نهاده در اطراف منازل و خانه‏ ها بگردند تا محتاجى را پیدا کنند، 🌱و مردم بیرون آیند و گویند: ما را نیازى به پول شما نیست...  پس دستِ بخشش گشاید ،چنان که تا آن روز کسی آنچنان بخشش اموال نکرده باشد»

بحار الانوار، ج 52، ص 390 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

#خدمت_به_امام_زمان_ارواحنا_فداه‍ 

۱۲ ماه در طول سال داریم. شما هر ماه برای امام زمان یک خدمتی انجام بده 🌱

در طول یک ماه فکر کنید، نیروی بدنی دارید، پول دارید، ببینید راههای خدمت چیست؟ بنشینید توسل بگیرید متمرکز بنشین، خود آقا به قلبتون میده.

مولای من یا صاحب الزمان من چکار کنم که شما دوست دارید؟

می خوام خدمت بکنم به شما چکار کنم؟

بعضیها هر روز  میگن.

بعضیها  ساعت به ساعت   میگن.

یک ساعت کارشون تموم شد . میگن آقاجان گوش به فرمانیم آقا هم ماموریت میده بهشون. 

اولین وظیفه ای که امام زمان از شما میخواهد این است که زودتر خودت رو بساز، کامل کن. رذایل  رو از خودت دور کن.

از فرمایشات استاد گرامی، حاج آقا زعفری زاده

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

عدالت مانند گرما و سرما راحت وارد خانه میشود ...⚖️✨️

امام صادق (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) فرمود: 🍃

؛ به خدا قسم که عدالت‌ خود را در درون خانه‌های مردم وارد می‌کند همان‌گونه که سرما و گرما داخل می‌شود.»

نعمانی، محمد بن ابراهیم، غیبت نُعمانی، ص‌۲۷۹🌱

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»