2777
2789
عنوان

خانومای باردار و غیر باردار توروخدا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 67 پست

اگر برا کیسه ابت مشکلی پیش اومده بود ک خیس میشدی

کیسه اب سالمه هیچ مشکلی نداره ااااصلا استرس نداشته باشه

دسشویی رفتن هم عادیه چون نزدیکی داشتی ب مثانه ت فشار اومده و تحریک شده  کااااااملا عادی عااااادیه

رو پهلو بخواب برا سکس

اینجور دخول کامل نیس

اگر برا کیسه ابت مشکلی پیش اومده بود ک خیس میشدی کیسه اب سالمه هیچ مشکلی نداره ااااصلا استرس نداشته ...

ممنون عزیزم دعا کن برام😘❤️🙏

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم اخه دوبار بود هرکاری کردم گوش نداد اونم از سرکار بعد چند هفته اومد خیلی ناراحتم😔 میترسم  ...

ببین اسی جان 

با این رفتارت فقط شوهرتو از خودت دور میکنی 

اونوقت چار روز دیگه میای خدایی نکرده تاپیک خیانت میزنی 

اصلا کدوم احمقی گفته توی بارداری سالم نباید رابطه داشت 

برو با شوهرت عشق کن 

از خودت دورش نکن 

بیخودی هم نگران بچه نباش 

اون توی رحمته 

توی واژنت نیست که با رابطه چیزیش بشه 

اینو داری از زبون من پرستار که توی بیمارستان زنان و زایمان کار میکنم میشنوی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ببین اسی جان  با این رفتارت فقط شوهرتو از خودت دور میکنی  اونوقت چار روز دیگه میای خدایی ...

سلام عزیزم خسته نباشی

گلم من هفته ۱۶م بارداری م تقریبا ولی دورسینه هام اون قسمت پایین که دوتاسینه بهم میچسن وداخل کاپ میرن حس میکنم ورم کرده ویکم حالت دار وسفت شده ایناعادیه توبارداری؟دردسینه م گاهی دارم

تروخدایچیزبگین اروم بشم استرس دارم ولی شنیدم هرکس بدنش توبارداری یجوره

سلام عزیزم خسته نباشی گلم من هفته ۱۶م بارداری م تقریبا ولی دورسینه هام اون قسمت پایین که دوتاسینه ب ...

درد سینه از علائم بارداریه 

چون دارن خودشونو برای شیردهی آماده میکنن 

نگران دردش نباش 

برای اون سفتی پایینش هم به نظر من علتش همونه که گفتم 

ولی اگر خیلی نگرانی ایندفه که رفتی ویزیت بشی به دکترت هم بگو 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

درد سینه از علائم بارداریه  چون دارن خودشونو برای شیردهی آماده میکنن  نگران دردش نباش&nb ...

پس ورم دورسینه ویکم سفت شدن ازعلائم حاملگیه؟خداخیرت بده

یجاخوندم سینه هابرای غددشیری سفت میشن

پس ورم دورسینه ویکم سفت شدن ازعلائم حاملگیه؟خداخیرت بده یجاخوندم سینه هابرای غددشیری سفت میشن

نه عزیزم کلا توی بارداری سفت و دردناک میشن 

ببین اسی جان  با این رفتارت فقط شوهرتو از خودت دور میکنی  اونوقت چار روز دیگه میای خدایی ...

میدونی اخه تا صبح نزدیک ده بار رفتم دستشویی تاحالا دیگ اینطور نشده بودم همین الانم مدام ادرار دارم میترسم خیلی نکنه کیسه اب مشکلی داشته باشه  بعد دوبار داشتیم منیشم ریخت تو دوبار بیشتر میترسونتم وگرنه یک بار نمیترسم..

میدونی اخه تا صبح نزدیک ده بار رفتم دستشویی تاحالا دیگ اینطور نشده بودم همین الانم مدام ادرار دارم م ...

عزیزم یکم اطلاعاتتو ببر بالا 

اون بچه مادر باسواد میخواد 

اخه کیسه آب چه ربطی به ادرار داره 

خدایا توبه از دست این باردار های حساس 😤😤😤

عزیزم یکم اطلاعاتتو ببر بالا  اون بچه مادر باسواد میخواد  اخه کیسه آب چه ربطی به ادرا ...

اخه معذرت میخوام رنگ ادرار تغییر کرده سفیده بعد همش حس میکنم از تو ادرار این اب نمیاد از تو رحم میاد نمیدونم استرسه یاچی عصرن ویزیت باید بشم تا ب دکتر بگم میدونم الان میگه چرا دوبار داشتین..

اخه معذرت میخوام رنگ ادرار تغییر کرده سفیده بعد همش حس میکنم از تو ادرار این اب نمیاد از تو رحم میاد ...

خدایاااااااااا 

مگه توی کیسه آبت چقدر آبه که با دستشویی رفتن اونهمه آب بیاد 

جیشت سفیده چون سردیت شده تند تند میری دستشویی 

یه دونه نبات بنداز بالا درست میشی 

بعد هم به فرض که کیسه آبت پاره بشه که نمیشه 

در هر حالتی آبش خارج میشه نه فقط توی دستشویی

خدایاااااااااا  مگه توی کیسه آبت چقدر آبه که با دستشویی رفتن اونهمه آب بیاد  جیشت سفیده ...

دیروزم یه سرم تقریبا بزرگ زدم اخه سرماخوردم ابم خوب میخورم نه بگم کم میخورم... دیگه نمی‌دونم 🥺شایدم مال سرمه باشه شاید مال واقعا مثانم باشه سردیم شده باشه

دیروزم یه سرم تقریبا بزرگ زدم اخه سرماخوردم ابم خوب میخورم نه بگم کم میخورم... دیگه نمی‌دونم 🥺شایدم ...

وااای 

خب معلومه از سرمیه که زدی 

بسه دیگه 

ایندفعه نگران شدی خودتو کتک بزن 

بیچاره شوهرت 😂😂😂

وااای  خب معلومه از سرمیه که زدی  بسه دیگه  ایندفعه نگران شدی خودتو کتک بزن  ...

واقعا مال سرمه؟ قبلا یادم نیست اینطور شده باشم🥺حتما مال سرمه پس