2777
2789

خیلی راحت بگم کسی که تو این اوضاع اقتصادی غیر انتفاعی میبره باید سر این جور جشن ها هماهنگ با جمع باشه 

چون درکی از اوضاع اقتصادی ندارند اولیا غیرانتفاعی 

و اصولا خواهر عزیزم یاد بگیرید که اعتراض تو گروه و اسکرین شات و گله گزاری به معلم به ضرر بچه ات از الان تا ۱۲ سال تحصیلی!!

و اینکه. یه مادری تو گروه ما اهل جشن و پول و روز معلم نبود جدا خودش انجام می داد مخالفتی هم نمی کرد تو گروه هم عضو نبود براش هم مهم نبود 

اتفاقا معلم بچه اون و از همه بیشتر دوست داشت چون درس خون بود و بی حاشیه 

سعی کن مادر صبوری باشی همین

دنیا اونقدرها جدی نیست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردی براشون اهمیتی داره.. اگه داشت که همچین موردی نبود تا جایی که من شنیدم و دیدم هر کی بوده همی ...

واقعیت بگم من ندیدم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

متاسفانه جای حق وناحق همیشه برعکسه بعضیاهم بدتر طرفدار ناحقن چون صداش بلنده،همون بهترشمامدرسه پسرتو عوض کنی بعدبرو شکایت کاری هم نکنند دلت که خنک میشه،ناراحت نباش عزیزم جای جدیدم بردی خوشت نیومد تو برنامه شرکت نکن منم همین کارو میکردم روز معلمم جدا کادو میدادم 

الهی هیچ کسی آرزوش تبدیل به حسرت نشه
عزیزم اونا بیشعوریشونو رسوندن. اسم پسرت چیه جالب شد واسم حرف ل برای پسر

شاید لیام باشه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
کلا اموزش پرورش ارکان بی دروپیکری هست ولی سراغ دارم بخاطر عدم‌جوابگویی معلم طرف رفته اداره البته مدی ...

عزیزم آموزش و پرورش جزو معدود سیستم هایی هست توی ایران که واقعا خوبه ، قابل مقایسه با هیچ کدوم دیگه از سیستم ها نیست البته توی ایران. درسته که حقوق معلم ها کمه و فلان وبهمان ولی کلاخوبه