2777
2789
عنوان

امروز تو عروسی ی نفر گیر داد بهم اصن درک نکردم..بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 49 پست
این خوبه من ی بار رفام عروسی ی دختری بم گیر داد نگام میکرد گریه میکرد😐همش زل زده بود ب من تهش اومد ...

😐😐

اره مخصوصا تو خوابگاه و دانشگاه این چیزا خیلی پیش میاد دختر عاشق دخترمیشه

یکی هم بخاطرمن اینقدر گریه میکرد اصن ی وضعی بود

بالاخره منم به عشقم رسیدم:)🥺😍     خیلی دوست دارم زندگیم°•M•°💓🫂
چراااا من ک چیزی نگفتم حالا عکس لباسو بفرستم؟خیلی تاکید داشتید بعد فامیل دوستمه همون دوستم ک عروس ...

اره بفرست لباس بهونه س

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خوبه من ی بار رفام عروسی ی دختری بم گیر داد نگام میکرد گریه میکرد😐همش زل زده بود ب من تهش اومد ...

شاید شبیه کسی بودی

دختره چن ساله بود

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
چراااا من ک چیزی نگفتم حالا عکس لباسو بفرستم؟خیلی تاکید داشتید بعد فامیل دوستمه همون دوستم ک عروس ...

خب بفرست اما من خودم از ازدواجی که مادر بپسنده از پسری که عرضه نداشته باشه خودش زنش انتخاب کنه خوشم نمیاد

خب بفرست اما من خودم از ازدواجی که مادر بپسنده از پسری که عرضه نداشته باشه خودش زنش انتخاب کنه خوشم ...

بابا ازدواج چیچیههه چرا جدیش میکنید

واسه خنده گفتم اینارو

مامان منم با همین نیت فردا میخواد بره عروسی    

برادر مجرد داری؟

چیزی دستگیرشون نمیشه بدتر سوژه میشن تا آخر مجلس سر این خندیدیم😂😂