پسرم کلاس اول از همکلاسیش آبله مرغان گرفت سه روز اول تب نداشت و از شب روز سوم شوع کرد به تب بدنش خیلی بیرون زد جاهای عجیب غریب زیادی ریخت بیرون.کف پا پلک هاش لاله گوش هاش اول مجرای گوشش.طفلک سه روز تب کرد و عذاب کشبد
روز دهم که جمعه هم بود و دونه ها تقزیبا همه خشک شده بودن صبح که بیدار شد گفت گوش چپم پر شده فرداش بردمش متخصص گوش و حلق و بینی فرستاد شنوایی سنجی و در نهایت تاسف دیدیم گوش چپ به شدت افت شنوایی پیدا کرده و فقط صداهای خیلی خیلی بلند را میشنید.اون لحظه مرگ را تجربه کردم برگشتم دکتر خدا خیرش نده بهش کوآموکسی کلاو کتوتیفن و قطره بتامتازون و اسپری مومتازون داد.فرداش بردمش تهران و دکتر گفت ویروس به عصب گوش حمله کرده و براش پردنیدازول ۵ میلی روزی سه تا و هر ۶ ساعت آسیکلوویر نصف کپسول داد ده روز مصرف کنه بریم شنوایی سنجی.امروز ۵ روز دارو تمام شده و من ذره ذره جون دادم.خودش میگه دیگه گوشم پر نیست وز وزش کم شده گاهیم نیست و صدا ازش رد میشه.اما همش گوش راستش را میگیره سمت آدممثلا رو بالش چپ را میذاره با تلفن هم دیروز نتونست با چپ صحبت کنه.دارم جون میدم توروخدا اگه کسی تجربه ای داره بگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تجربه دارم ۴۰ درصد شنواییم کم شد یه شب رفتم دکتر و آزمایش و شنوایی سنجی اینا معلوم شد بخاطر لوزه و فکمه( فرسایشی فک ) لوزه هامو عمل کردم و فکم هم باید عمل کنم سال دیگع . شنوایی گوشم برگشت بعد عمل لوزه و خب هر از گاهی درد میکنه
من تجربه دارم ۴۰ درصد شنواییم کم شد یه شب رفتم دکتر و آزمایش و شنوایی سنجی اینا معلوم شد بخاطر لوزه ...
پسر فامیل ما همینجور شد.لخاطر لوزه متورم ،سرماخورد بدتر شد گوشش نمیکنید اول که باش دعواش میکرد چرا جواب نمیدی تا فهمیدن بچه نمیشنوه بعد چند ماه.خنگ بودن والدینش.چقذ دعواش کردن..