2777
2789
عنوان

من میخوام برم پیش دبستانیییییییییییی .. هورااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11404 بازدید | 124 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وارد کنندهٔ برند h&m برای خانمها ،آقایان،و دختر پسرهای ناز

از فیسبوک و وبلاگ ما دیدن کنید

http://brandgallery.blogfa.com/

از وبلاگ ما دیدن فرمایید ...... لباس کودک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=844773
http://web.8pic.ir/1391/05/17/%d8%b9%da%a9%d8%b3%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%db%8c%d8%af%d9%86%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%b3-%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1%d8%b3-%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%da%98%d8%a7%d9%be/
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
ههههه انگار همه اینجا هم هستن بجز من .

برا پی پی بچه ها به عنوان یه مامان یکم با تجربه تر باید بگم که خودش حل میشه نگران نباشید . فقط همش تأکیدکنین که اگه خوب نشوره ممکنه مریض بشه و به زبون خودشون اینو براشون توضیح بدین و مدام گوشزد کنین که یادشون نره .

از دوستان عزیز هم ممنونم که این وقت رو در اختیار من گذاشتن ..... کیه ؟ کیههه ؟ کیهههههههههههههه.....
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سلام
مامانای که بچه هاشون دوره پیش رو توی مدرسه گذروندن
لطف کنید الان که نزدیک شروع مدرسه هست بگید که چه چیزهایی رو به دخترم بگم
نکته مهم حرف مهم ... کار خاصی
خلاصه که جهت آشنایی و یا خطرات احتمالی توی مدرسه هرچی به ذهنتون میرسه یا تجربه کردین رو بنویسید ممنون میشم
سلام دوستان

دختر من هم امسال میره پیش دبستانی، من تو مهدکودک ثبت نامش کردم چون 1 سال هست که مهد میره و ترسیدم براش سخت باشه که از دوستاش جدا بشه
خوشحال میشم با هم تبادل نظر داشته باشیم.

پری خانم شما دخترت رو مدرسه دولتی ثبت نام کردی یا غیر انتفاعی؟
پری جون خیلی نگران نباش فقط برا دستشویی ..................آموزشش بده ...............وهر اتفاقی افتاد تو مدرسه بهت بگه
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
مرسی از نکات با تجربه ات مریم جون ... بابا یکمی بیشتر برامون حرف بزززززززززززززززن .. تو یه مامان باسابقه ایییی
شاید یه چیزی خیلی ساده و معمولی باشه ولی از دید بچه ها میرن مدرسه پیچیده باشه .. یادته چیستا روزهای اول از چیا حرف میزد .. یا از چیزی شکایت کنه یا یه چیزی براش عجی-ب و ناملموس باشه

-
مامان علی من غیر انتفاعی نوشتمش
پری جون مدرسه چیستا حدود50نفر بود ......................30 نفر پیش و 9 نفر چهارم بقیه هم کلاس اولی .............برای همین زیاد در گیری بچه های بزرگتر رانداشتم...............گرچه همینا هم زنگ تفریحشون جدا بود ............
چیستا چون تجربه مهد را داشت خیلی بیدردسر رفت سر کلاس ............................وکلاخیلی مدرسشو دوست داره ....برای سنجش که بردمش فکر کرد قرار اونجا ثبت نامش کنم کلی شاکی شد.............روزایی هم که خاک بود مدارس تعطیل میشد یا نمیشد بزور راضیش میکردم نره................
مزون مانتو با قیمت های باور نکردنی آدرس : اهواز اتوبان پل پنجم خیابان نظری پور ( نظامی ) کوچه افشین پلاک 63 منزل گندمی 09306168406 09169008406
سلام سلام 100 تا سلام......
خوبی خوشین؟؟؟
4شنبه جشن پیش پسرم بود 1 بدبختی لباس پاندا خرسه پوشیده بود پسرا تا میخورد زدنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بدبخت:))))

جالبه 1 پسره بهش گیر داده بود تورو خدا بشین من بزنم پس کلت! البته پاندا اجابت کرد:))))))))))))))

معلم پسرم میگفت الفبا و ریاضی و علوم دارن 4 شنبه ها هم تکلیف میارن خونه بخصوص رو الفبا تاکید کرد که باهاشون کار بشه!!!!!!!!!! واییییییییییی وای من دلشوره دارم

1 پسر ناسازگار هم تو کلاسشونه که همون روز جشن اعتراض مامانها رو در پی داشت:((( من پسر بچه رو تو پارک میدیدم با کسی نمیسازه! خدا بخیر کنه.