2777
2789
عنوان

من میخوام برم پیش دبستانیییییییییییی .. هورااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 11404 بازدید | 124 پست
حتما" زنگ بزن و به خیاطشون بگو میخوای تمام کش باشه
بلاخره که باید با خیاطش در ارتباط باشی برای پرو لباس پس از همین الان تل بزن و بگو
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پری جون چرا میخندی؟؟؟ خوب اشتغال زایی کچاش بده؟؟؟؟ خود خانم ناظم زیپ و دکمه رو باز میکنه و میبنده.... چیزی نیست که.......... واااااااااااااااااااااااا میخنده

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آری اینچنین پیشرفت میکنیم:))))))))))))))))
راستی از صبحانه خوردن و نخوردن بچه ها هم بگین... اونوقت صبح صبحانه میخورن؟؟ اگه نخوره تو مدرسه میتونه بخوره یا باید تا زنگ تفریح صبر کنه؟؟ ضعف نمیکنن؟؟؟ پسر من اگه گرسنش بشه بد اخلاق میشه فکر نکنم بتونه خوب گوش کنه و سر کلاس خوب باشه!!!
بخصوص پسر من ساعت 7 5/7 شام میخوره... اگه صبح میلش نکشه خوب 15 ساعت گرسنگی...
از لقمه هاییکه میزاشتین و خوراکیها هم بگین معمولا چی میدادین بچه ها ببرن؟؟؟
شنیا جون عزیزم بستگی به معلمشون داره من دخمل اولم صبحونه میخورد ولی معلمشون گفت تا میتونین صبحونه رو بهشون بدین اگه هم نخوردن من اول کلاس 10 دقیقه بهشون وقت میدم که یه چیزی بخورن چون همون زنگ اول بچه یه چیزی یاد میگیره بعدش یادگیریشون میاد پایین

خوب بستگی به بچه داره که چی دوست داشته باشه و اون روز چی بخواد ببره مثلا من برا دخملی نون وپنیر _خرما هم میزاشتم چون بهشون شیر میدادن با شیر بخوره_بعضی وقتها برنج و جوجه کباب از شام شب قبل_ماکارونی_کیک و اب میوه طبیعی_کوکو سبزی که خییییلی دوست داره_گردو وبادام و پسته_یااز غذاهایی که برا دخمل دومی درست میکردم بهش میدادم میبرد _از میوه ها انار براش دون میکردم_الوچه_سیب_خیار_پرتقال _نارنگی خیلی کم پیش مییومد براش بزارم چون شنیدم کم خونی مییاره برا همین کمتر میخرم_موز هم مدیر مدرسه اجازه ندادگفت بعضی بچه ها نمیتونن برا همین گناه دارن یا داخل کیفشون له میشه_بیشتر وقتا هم پول میگرفت همونجا داخل مدرسه بوفه داشتن میرفت هر چی میخواست میخرید

دخمل دومم که امسال میره اول برا مهد وپیش دبستانی هم که برنامه غذایی داشتن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
پسر منم میخواد بره پیش دارم باهاش کار میکنم با شلوار وارد دستشویی بشه فقط برای جیششو حاضره برای پی پی میاد بیرون در میاره دوباره میره میگه نمیتونم اینم یه داستانی شده برامون
زبان استخوان ندارد ولی به راحتی استخوان میشکند
سلام خوبید خانما

خداروشکر فقط من نیستم که با پی پی پسری مشکل دارم همش غصه میخوردم فکر میکردم پسملی من از همه جا مونده وتنها پسمل من هست که موقع پی پی شرت وشلوار رو کامل در میاره هههههههههه
منم فعلا برای پیش دبستان تو همون مهدشون ثبت نام کردم ویه مدرسه غیر انتفاعی هم رزو کردم ولی ثبت نام کامل نکردم یکی از نگرانیهام هم پی پی کردن بود تو مهد بچه راحتره وکمک مربی به دستشویی سر میزنه البته پسرم خودش خودشو میشوره ولی خوب تو مدرسه که نمیتونه شلوارش و کامل دراره اینم شده داستان برای ما
شنیا جون مدیرشون چقدر بی فکر بوده احیانا مدیرشوم مرد نیست ؟ برای بچه های دبستان حتی تا چهارم پنجم هم بهتره کمر شلوار کشی باشه خوب بچه سخته براش دکمه باز کردن تازه با این جا دکمه هایی که خیاطا میزنن ادم بزرگهاش هم مکافات دارن خودت کمرش ودرست کن اگه بلند بود بده پایینشو کوتاه کنن
سلام به همه..
منم با پیپی پسرم مشکل دارم زیر بار نمیره البته شورتشو در نمیاره.... سعی میکنم یادش بدم ولی از 1 طرف هم میگم خوبه مدرسه میره 1ماه اول سخته بعد برای کلاس اول ببعد راحت میشه.... اگه بامهد بنویسم مشکلاتم به کلاس اول منتقل میشه... بچه هم که نیست زیپ و دکمه رو هم یاد بگیره.... نهایتش به معلمش میگم زنگ تفریح مبین و بفرستن دستشویی تا دقیقه آخر نخواد نگهداره و بعدش هم هول بشه.... یاد بگیره زنگ تفریح اول دستشویی بعد بازی.....
نارسیس جان مدیر مرده ولی ناظم و کادر همه خانم هستن. فرم لباس و .... خانم ناظم با من صحبت کرد....
خوب هر چیزی هم مثبته هم منفی.... یاد بگیره بابا همش مثل بچه 2 ساله من باید دنبالش برم جمعش کنم....
پسر خواهرشوشومم الان 17 سالشه دستشویی میره شلوارشو کامل در میاره اه اه اه..... خرس گنده... منم که خونه مامانم و خونه مامان شوشو باید دنبال بچم برم شلوارشو نگهدارم... یاد بگیره خودش بره بیاد... مگه ما نبودیم؟؟؟
تازه من 1 شلوار داشتم زیپش بغلش میخورد آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ که همیشه من زیپشو گم میکردم نشد 1 بار برم و زیپشو باز کنم عین آمار هر وقت پام بود خرابکاری میشد آخر مامانم بعد 2 3 دفعه انداختش دور... البته بعد 1 نوازش مادرانه و گریه من:)))))))))))))))))
هههههههههههههههه
شنیا حان پری عکس رو بگیر بذاریم فیس بوک ههههههههههههه کلی بخندیم و لایکش کنیم این پسر خوارشو رووووووووو
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
پری جون اینم 1 مشکل پیش دبستانی و مستقل شدنه دیگه....

عکس خواهر شوشو رو با پسرش باید بزارم چون جفتشون اینکارو میکنن... تاپیک بچه ها بود خواهرشوشو رو قلم گرفتم:)))