2777
2789

دوست عزیز

خوشگلم

گول این حرفا نخورید 

دانشگاه زدن و آموزش پزشکی که الکی نیست کوریکلوم داره سیستم داره نظام پزشکی داره وزارت بهداشت داره هزار داستان داره

آرایشگری نیست که دوتا اتاق میز و صندلی و تخته وایت برد بذاری بگی بسم الله آموزش پزشکی 

من دیدم بعضیاتون تاپیک زدید که از طرف دانشگاه زاگرس بهتون زنگ زدن گفتن بیا بدون کنکور پزشکی ثبت نام کن 

یکم عاقل باشید

اصن با عقل جور درمیاد؟ 

یکم تحقیق کنید درموردش

از کجا معلوم زیر نظر وزارت بهداشته؟ از کجا معلوم مدرکش بعدا نظام پزشکی قبول کنه؟

میری کلی هزینه میکنی آخرش هم نه کلاسی نه آموزشی اصلا بیمارستانی که قراره بخش بالین تدریس بشه کجاست؟ اصن به فرض که کلاسی باشه آموزشی باشه بیمارستانی باشه (که نیست) نظام پزشکی چرا چیزی درموزدش نگفته؟ چرا هیچ تاییدیه ای نیست؟  

یکم دقت کنید میبینید ماجرا بی شباهت به داستان کوروش کمپانی نیست

کوروش کمپانی هم با کلی تبلیغ و جلب اعتبار توخالی جیب یه ملتو خالی کرد یه آبم روش

از روز اول مشکوک بود بازم یه سریا چوب حماقتشون خوردن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیست دانشگاه های وزارت بهداشت و وزارت علوم که مشخصه کاملا اگه کسی فریب چیزی رو بخوره دیگه خیلی از مرحله پرته ، دیگه ساده ترین دسترسی دانلود دفترچه انتخاب رشته ست

عجب 
لیست دانشگاه های وزارت بهداشت و وزارت علوم که مشخصه کاملا اگه کسی فریب چیزی رو بخوره دیگه خیلی از مر ...

والا چیزی که خودشون میگن شعبه ای از دانشگاه های پزشکی ترکیه (حالا کدوم دانشگاه؟ خدا داند) و پبت نامش هم بدون کنکور هست و جدا از سازمان سنجش

والا چیزی که خودشون میگن شعبه ای از دانشگاه های پزشکی ترکیه (حالا کدوم دانشگاه؟ خدا داند) و پبت نامش ...

آره واقعا حرفتون کاملا درسته

دوستم داره اونجا تحصیل میکنه و هزینه داده ، خوابگاه گرفته، نمیدونم واقعا مدرکش معتبره یانه ولی اونطور که گفتن ظاهرا زیر نظر ترکیه است و سال آخر باید برن ترکیه تحصیل کنن و مدرک بگیر

کاربری دوتا همکلاسی🌱
آره واقعا حرفتون کاملا درسته دوستم داره اونجا تحصیل میکنه و هزینه داده ، خوابگاه گرفته، نمیدونم واق ...

وعده سرخرمن

کدوم داشنگاه؟ اصن استاداش کیا هستن؟ کوریکلومش چیه؟ مدرکش از کجا صادر میشه؟

خوب دراومدن گفتن دانشگاه شعبش از ترکیس،اصلا وزارت علوم ربطی به پزشکی نداره،وزارت بهداشتم از اول گفتن م تاییدیشو نداریم،مجوزاتش از کنسولگری رو میتونی برس استعلام بگیری،گفتن برای اینکه خیالت راحت شه میتونی بریم محضرخونه یه محضرنامه بنویسیم ک رییس دانشگاه تضمین میکنه که بعد فارغ التحصیلی در ایران کارکنیم،درموزد شماره نظام پزشکیم که اول باید مدرکمون ارزشیابی شه بعدشم ازمون ملیو میدیم بعدش شماره نظام پزشکیو برامون میگیرن،تمام حرف هایی که شما زدین درست نیست،ولی دراینکه این کار یک ریسکه نمیشه گذشت 

وعده سرخرمن کدوم داشنگاه؟ اصن استاداش کیا هستن؟ کوریکلومش چیه؟ مدرکش از کجا صادر میشه؟

میتونید برید دانشگاه رو ببینید و بادانشجوهاش صحبت کنیم،من به شخصه هم از کلاسشون و استادهاشون و هم از دانشجوها و ازموناشون عکس وویدیو دیدم،مدرکش که صد در صد از ترکیه صادر میشه،حتی برای ثبت نام پاسپورت نیازه،مشخصه شما اطلاعاتت کامل نیست،چزااین سوالا هارو تو نی نی سایت مطرخ میکنید به جای اینکه برید دانشگاه رو حضوری ببینید و همون حا نه با کارگزار بلکه باررییس دانشگاه حرف بزنید،البته اگه تصمیمتون جدیه،اگه هم نه که هیچ،ولی بازم میگم این کار ریسکیه و این یه،حقیقته

آره واقعا حرفتون کاملا درسته دوستم داره اونجا تحصیل میکنه و هزینه داده ، خوابگاه گرفته، نمیدونم واق ...

نمیشه یه شماره از دوستتون یایه ایدی بهم بدید،من قصدم جدیه ولی هنوز میترسم جلوبرم،برامم نمیشه فعلابرم تهران،میشه بهشون بگید،ممنون میشم واقعا،من،واقعا بلاتکلیفم نمیدونم واقعیه یاراسته،کاملا گیج شدم،اگه اینکارو کنید درحقم لطف بزرگی میکنید 

من به نظرم یه دلیلی داره ک این همه دانشحو تاالان ثبت نام کردن،خانواده هاشون ک الکی این مقدارپولو نمیدن،حتما دیدن ک قابل اعتماه،والا من گیح شدم دیگ نمیدونم اعتماد کنم یانه 

من به نظرم یه دلیلی داره ک این همه دانشحو تاالان ثبت نام کردن،خانواده هاشون ک الکی این مقدارپولو نمی ...

فقط به نظرم رسید بیچاره اون بچه درس خوانهایی که خواب و خوراک و تفریح را بر خودشون محروم کردند تا پزشکی قبول بشن . کاری به سهمیه ای ها ابدا و اصلا ندارم منتها با این دانشگاهها حق اونها فقط ضایع میشه . این دانشجویان هم اگر واقعا استحقاق داشتند مثل بقیه توی کنکور قبول میشدند نه با پول ننه باهاشون پزشک بشن .