2777
2789

با پرهیز غذایی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمام داشتی ورم معده دارو نخوردی؟  حالت اروق ت گلو و نفس عمیق کشیدنم داشتی؟  من دارو دذدن ...

یبوست رو یادم نیست چون مال چند سال قبله

اره داشتم 

باید پرهیز غذایی رعایت کنی 

وگرنه دارو بخوری بعد بادمجون و ماکارونی بخوری هیچ فایده ای نداره

حجم غذات رو کم کن تعداد وعده غذایی رو بیشتر کن 

نان بربری، باگت، تست نخور غذای سنگین ماکارونی ، بادمجون و غذاهای دیگه با بادمجون قیمه حبوبات زیاد نخور 

ی مدت سعی کن بیشتر مرغ و گوشت و ماهی ساده بخوری 

ماست فقط چکیده 

منو فکر میکردن سرطان معده دارم دوماه بیمارستان بستری بودم به لطف دکترای بی سواد ابله

تا اینکه با پرهیز غذایی نجات پیدا کردم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چیا نمیخوردی ک خوب شدی تو چندمدت

دوماه پرهیز سفت و سخت داشتم 

مثلا صبحانه فقط مربا یا پنیر 

نان فقط لواش

وعده های غذایی کمتر 

ماست فقط چکیده 

شیر بدون لاکتوز 

دوماه فقط مرغ و گوشت رو به روش مختلف خوردم مثلا ی بار مرغ خورشتی ی بار مرغ و سیب رو میپختم نونی ی بار کباب تابه و فلان با ماهی یا آبگوشت بدون حبوبات استانبولی اینا بیشتر 

یکم دوماه اول سخته تنقلات نمی‌خوردم 

بعد دوماه دکتر هی بیشتر اضافه کرد غذاهارو بهم 

یبوست رو یادم نیست چون مال چند سال قبله اره داشتم  باید پرهیز غذایی رعایت کنی  وگرنه دا ...

اخه لاغرم نمیخوام لاغرشم ینی وعدهام زیادکنم کم بخورم چاق میشم؟ 

عزیزم خداروشکرخوب شدی اندو مگ نکردی که بفهمن ورم معدس؟ 

ینی ماست و سس اینامیتونم بخورم مضرنیست؟ 

ممنون ک کامل جواب دادی واقعا اینای ک گفتیو مینویسم یادم بمونه فقط یسوال نیمرو ک روغن داره و پیتزا اینا اگ بدون چربی پیتزا بخورم مشکر نداره؟  یا سس کم برنم بخورم

اخه لاغرم نمیخوام لاغرشم ینی وعدهام زیادکنم کم بخورم چاق میشم؟  عزیزم خداروشکرخوب شدی اندو مگ ...

لاغر یا چاق نمیشی 

منظورمه به جا اینکه مثلا وعده شامت رو ی بشقاب پر یهو غذا بخوری 

اولا ساعت هشت شب شامت رو بخور که تا موقع خوابت غذا هضم شده باشه سنگین نباشی 

اینکه میگم مثلا جا اینکه همیشه ده قاشق شام میخوری هفت تا بخور سه تاشو بذار یک ساعت دیگه که به معدت فشار نیاد یا نهار 

سس رو کمتر بخور ماست ایرادی نداره ولی ماست رو چکیده درست کن بخور پیتزا رو ی دوماه نخور عزیزم خب مشکلی پیش نمیاد که 

یا نان باگت و فست فود رو ی دوماهی کنار بذار بذار نجات پیدا کنی از درد خب پیتزا پنیرش سنگینه

من رعایت کردم دیگه سالهاس راحتم