2777
2789

مامانم صبحانه شام نمیده من که درست کنم همه با من میخورن

مجبورم همش تخم مرغ بخورم چون پشت کنکوری ام وقتم نمیکنه اشپزی کنم 

به نظرتون برا بدنم مضرهههه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی زیادش برای کبد ضرر داره. خب چیزای دیگه درست کن .

نون پنیر ، کره مربا ، ارده شیره ، عدسی ، تن ماهی 

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
خیلی زیادش برای کبد ضرر داره. خب چیزای دیگه درست کن . نون پنیر ، کره مربا ، ارده شیره ، عدسی ، تن م ...

من خرما با نون 😄

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد 
من خرما با نون 😄

به به 😍

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اره سعی کن متنوع بخوری فقط یه مدل غذا بخوری خدای نکرده مریض میشی اگه وقت نداری غذا بذاری صبحونه بخر مثلا

ارده شیره کره بادام زمینی شکلات صبحانه پنیر سبزی و... 

اینطوری تنوع بده وقتی گرسنه ای مثلا نون و عسل پنیر و سبزی اینا هم زود اماده میشن و سالمن تخم مرغ هم روزی یدونه ابپز خوبه یا هفته ای سه چهار بار

یه صلوات برای حاجت من بفرستید 😂

خوشبحالت من نمیتونم بخورم متنفرممم 

امشب تخم مرغ درست کرده بود نخوردم😑😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
2810