2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا باردار شدن اینقدر سخت شده ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 43 پست
تقصیر آمریکاست

از اون حرفاس  

واقعا خنده ات نمیگیره 

یارو ۲۴ ساعت گوشی تو جیب شلوارشه معلوم اسپرمش بدرد عمه اش میخوره. مدام فست فود و غذاهای سرد میخوره  همین رب های صنعتی و کنسرو ها که مواد نگهدارنده دارن ۱۰۰ درصد نازایی هم برای مرد هم زن میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسکه غذاهای هورمونی می خوریم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
از اون حرفاس   واقعا خنده ات نمیگیره  یارو ۲۴ ساعت گوشی تو جیب شلوارشه معلوم اسپرم ...

شوخی کرده بیچاره جدی نگیر😂😂

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تقصیر آمریکاست

او اس او اس آملیکا😂

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

فک کنم شما ادبتون مثل طرز تفکرتون نم کشیده 

خود درگیری داری؟😐

عزیزم شوخی کردم

الان مردا و پسرا مدام یا گوشی بدستن یا لب تاپ رو پاهاشونه 

زنام شورتای تنگ میپوشن موقع پریود رعایت نمیکنن مدام آب سرد میگیرن روشون  همه اینا تاثیر داره

شما به من میگس بیچاره  من خود درگیری دارم خودتون بخونین چی نوشتین

من به تو نگفتم بیچاره منظورم اون کسی که روش ریپ زدی بود گفتم اون بیچاره جدی نگفت شوخی کرد 😐😐😐