2777
2789
عنوان

دادن مولتی به نوزاد ۳ ماهه

37 بازدید | 4 پست

مادرا دخترم بخاطر ویروس تو بیمارستان بستری شد چند روزی الان ۳ روزه مرخص شده خیلی ضعیف شده دکتر مولتی داده بنظرتون جبران میشه این وزن نگرفتنش شیرشم خیلی کم شده هم شیر خشک میدم هم شیر خودمو ولی اشتها نداره😔

بچه منم سه ماهگی شیر نخورد تا پنج ماهگی همین بود اصلا میل نداشت بعد کم کم درست شد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرئیس شده بود خدای نکرده؟

نه همینجوری اشتها نداشت 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید