2777
2789
دوتا اقای دیگه بودن هم دانشگاهی باهاشون کارای مهاجرتیمونو میکردیم اینا دهسالی از من جوونتر بودن ...

اگر از شما بپرسم نظر اطرافیان نزدیک درباره ی شما چه هست چه پاسخی میدید؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اطرافیان نزدیک که ادمو دوست دارن

پدر و مادر و خواهر

بابام میگه راحت اعتماد میکنی

مامانم میگه حساسی 

خواهرمم میگفت محل میذاری خودشیرینی

خودم از قصد در برخی از تاپیکها اطلاعات اشتباه دادم که شناخته نشم☝️با تشکر

عزیزم با این حس بدم چکار کنم

اون اقایونو‌بعد چهارده سال هنوز حالم بدمیشه یادم میفته

همکالاسیهای ازشدم

2805

عزیزم با توجه به گفته های شما هر چند کوتاه، به اعتقاد بنده شما نیاز شدید به تأیید دیگران و نیز بسیار براتون مهمه که دیگران به شما توجه نشون بدن به همین دلیل از همه ی ارزشهای خودتون می‌گذرید تا این تایید رو به دست بیارید و وقتی حاصل نمیشه شما به شدت ناراحت و غمگین می شید و خودتون رو سرزنش می کنید،از دلایل مهم این رفتار شما اینه که عزت نفس پایینی دارید، یعنی خودتونو دوس ندارید و همیشه می پرسید مبادا دیگران نیز شما رو دوست نداشته باشن به خاطر همین هر کاری انجام میدید برای طرف مقابل...

عزیزم با توجه به گفته های شما هر چند کوتاه، به اعتقاد بنده شما نیاز شدید به تأیید دیگران و نیز بسیار ...

دقیقا عزت نفسم پایینه

بخاطر اینکه پدرم نمیذاشت خودمونو دوست داشته باشیم

عزیزم با توجه به گفته های شما هر چند کوتاه، به اعتقاد بنده شما نیاز شدید به تأیید دیگران و نیز بسیار ...

عزیزم چکارکنم این حس بد یاداوری ازم بره

میدونم مشکلم مهرطلبیه

چی بخودم بگم که هربار اینا یادم میاد حرص نخورم

عزیزم چکارکنم این حس بد یاداوری ازم بره میدونم مشکلم مهرطلبیه چی بخودم بگم که هربار اینا یادم میاد ...

وقتی ما کودکیم بدون توجه به تأیید دیگران رفتار می کنیم چون خودمون و دوس داریم اما با گذشت زمان با توجه به برخی دلایل مثلا سرزنش و تحقیر و توهین دیگران کم کم نسبت به خودمون و تواناییهامون شک می کنیم و خودمون و دوست نداریم و بدنبال آدمهاییم و هر کاری انجام می دیم که دوستمون داشته باشند غافل از این که این افراد از ما احساس ناخوشایندی می گیرند و ما رو طرد می کنن...اولین قدم اینه بدونید مشکل از شما و عزت نفس پایین شماست نه دیگران، دوم افزایش عزت نفس، یعنی دوباره دوست داشتن خودتون...

وقتی ما کودکیم بدون توجه به تأیید دیگران رفتار می کنیم چون خودمون و دوس داریم اما با گذشت زمان با تو ...

اولین قدم برای افزایش عزت نفس اینه که به افکارتون توجه کنید و افکار اشتباه رو در موقعیت ها تشخیص بدید و کنترلش کنید...به خودتون بگید آها اینجا دارم اشتباه فکر می کنم پس اجازه ندم اشتباه نیز عمل کنم....

وقتی ما کودکیم بدون توجه به تأیید دیگران رفتار می کنیم چون خودمون و دوس داریم اما با گذشت زمان با تو ...

ممنونم عزیزم واقعا مفید بود ❤️❤️❤️❤️

باز هم در زمینه ی افزایش عزت نفس مطالعه بفرمایید و درباره ی مسایل و اشتباهات گذشتتون دایم خودتونو سرزنش نکنید که چرا اینطور شد چرا طرد شدم...مخصوصا حالا که می دونید مشکل از کجاست با قدرت تلاش کنید برای رفعش...ترجیحا پیشنهاد می کنم با روانشناس نیز دیدار داشته باشید و مرحله به مرحله پیش برید...امیدوارم روزی برسه اینجا پیامتونو ببینم که خود و افکارتونو تغییر دادید و خوشحالید...موفق باشید...

دقیقا درسته حالا من چکار کنم که دائم با یاداوری این مسائل حس حماقت و بی ارزشی و خجالت میکنم؟

ازشون فاصله بگیر و به خودت بفهمون تو به این دنیا دنیا نیومدی ک همه مردم از خودت راضی نگه داری. درباره مهرطلبی هم بخون

دانشجو روانشناسی تجربه گر افسردگی عمده ☄️