2777
2789
سلام . من دو تا بچه دارم . هفت ساله و نه ماهه . می خوام براشون یه جوری پس انداز کنم . نمی دونم چکار کنم ؟ شما چطوری به فکر آینده کوچولوهای نازتون هستین . میشه لطفا من رو هم راهنمایی کنین . نمی خوام آینده اونها مثل خودم اینقدر درگیر مسائل اقتصادی باشن .
صبا جون بیشتر توضیح میدید
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیمه عمر،حساب اتیه ومسکن جوانان تو بانک یا میتونین زمینی به نام کوچولوها بخرین وبعد فراموش کنین اصلا چنین چیزی خریدین! والبته بهترین سرمایه برای فرزندان تربیت صحیح وپر کردن خلا های عاطفی برطرف کردن نیازهای مادی وروحی درحد متناسب که دراینده خیلی نزدیک انسان با کمالاتی پرورش یافته باشه
همسرم رفت بیمه عمر پارسیان و مدارک لازم رو داد ماهیانه یه مبلغ ناچیز میدیم و بعد فکر کنم 20 سال یه پول بزرگ بهمون میدن بیشتر از اونی که خودمون دادیم
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
بیمه عمر اینطوره که شما یک شرکت بیمه رو انتخاب میکنین یک قراردادی میبندین.20تا30ساله!وبعد ماهانه مثلا ماهی 50هزار تا 20سال برای کوچولوتون به این حساب میریزین که بعد 20سال اون بیمه متعهد میشه مبلغی که برای 50هزار میشه 300میلیون به فرزندتان میدن،شرایط ویژه هم دارن.مثلا میشه کل مبلغ یکسال رو یکجا پرداخت کرد،واینکه بعد دوسال به میزان پس انداز شده وام میدن و.....
مبلغ واریزی هم از 50تا ....در ماه دل بخواه هست
هرچی مبلغ بیشتری واریز کنین درپایان دوره پول بیشتری دفتر بیمه واریز میکنه
بیمه عمر خیلی خوبه . پسرم که بزرگتره بیمه هست . دخترم هم گفتن باید یکسالش بشه . میخوام به جز بیمه عمر پس انداز دیگه ایی داشته باشم . پول زیاد برای خرید زمین و ... ندارم . می خوام ماهیانه پس انداز کنم ولی نم یدونم توی بانک بهتره یا سهام و طلا و ...
فعلا که خوبه عزیزم . تا ببینیم در آینده و موقع پرداخت تعهدات چطوریه . شرایطش هم اینه که ماهیانه یه مبلغی رو که حداقلش 30 تومنه تعیین می کنین و هر سال به صورت پلکانی افزایش پیدا می کنه .