niiilooofaar مدیر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 7969 عنوان تب بچم پایین نمیاد | مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 46 پست استامینوفن اثر نداره همینجوری داره میره بالا فقط با پاشویه تونستم کنترلش کنم چیکار کنم میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍 1402/12/02 | 07:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saniyeh74 عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 4218 ببرش دکتر دس بردار ازین جهل و خرافات توسل و اینطور چیزا الان جهلش کجاش بود؟؟دقیقا کی گفت دعا و توسل بکنه؟هیچکس اینجا نگفت دعا بکن تازه بگه دعا بکن هم نمیگه دکتر میر دارو نده فقط دعا بکن نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 18260 بیمارستان اینجا به درد نمیخوره هربار رفتم پشیمون شدم پس با راهکار پاشویه و پیاز رو امتحان کن. تا ببری دکتر زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18230 چرا؟ینی بروفن بده؟ضررش چیه آره مخصوصا هرچی سنشون کمتر باشه احتمال آسیب به معده و کلیه بیشتر میشه
saniyeh74 عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 4218 میخوام ببرم دکترش ۱۰ هست خب تو این چند ساعت با شیاف و پاشویه کنترلش کن .معمولا تب های ویروسی خیلی بالا میرن و خیلی سخت میان پایین نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
۱۱۹۸ عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 1088 گلابم خوبه پیشونیشو کف دستاشو شکمشو ڴلاب بزن سریع و موقت میاد پایین تو این فرصت برو پیاز حلقه کن ،از بچه اصلا غافل نشو دائم کنارش باش
مامی_عسل عضویت: 1395/11/02 تعداد پست: 288 سرکه چون تب رو ناگهانی پایین میاره خدای نکرده باعث تشنج میشه نباید استفاده کرد
۱۱۹۸ عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 1088 الان جهلش کجاش بود؟؟دقیقا کی گفت دعا و توسل بکنه؟هیچکس اینجا نگفت دعا بکن تازه بگه دعا بکن هم نمیگه ... بدون اینکه حرفارو بخونه اومده یه چیز بپرونه بره ، عجب ادمایی پیدا میشن کی گف نبرش دکتر دعا کن
saniyeh74 عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 4218 پسر خودم چند هفته قبل تبش حتی با سرم پایین نیومد فقط با پاشویه با عرق کاسنی کنترلش میکردم نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
saniyeh74 عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 4218 بدون اینکه حرفارو بخونه اومده یه چیز بپرونه بره ، عجب ادمایی پیدا میشن کی گف نبرش دکتر دعا کن یه کاربری بود نمیدونم ایشون بود یا کسی دیگه عین همین حرف رو داخل یه تاپیک دیگه بازم بی ربط گفته بود!اینم بازی جدیده انگار نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
niiilooofaar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 7969 چند سالشه؟پسر من شش سالشه دکتر گفت قرص استامینوفن ۳۲۵ رو هر شش ساعت و شربت بروفن رو هر ۸ ساعت ۱۰ میل ... ۶ ماهشه پسر من میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
niiilooofaar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 7969 پاشو برو بیمارستان ،بچه شش ماهه رو که تب داره نباید صبر کنی بردم دکتر گفت سرماخوردگیهچون دندون درمیاره احتمالا تبش برا اونه میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
niiilooofaar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 7969 ببرش دکتر دس بردار ازین جهل و خرافات توسل و اینطور چیزا کدوم جهلمنتظر بودم ۱۰ بشه دکترا بیان میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
niiilooofaar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 7969 پسر خودم چند هفته قبل تبش حتی با سرم پایین نیومد فقط با پاشویه با عرق کاسنی کنترلش میکردم &n ... تا چند روز تب داشت؟ میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍