2777
2789
عنوان

تب بچم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 46 پست
ببرش دکتر دس بردار ازین جهل و خرافات توسل و اینطور چیزا

الان جهلش کجاش بود؟؟دقیقا کی گفت دعا و توسل بکنه؟هیچکس اینجا نگفت دعا بکن تازه بگه دعا بکن هم نمیگه دکتر میر دارو نده فقط دعا بکن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوام ببرم دکترش ۱۰ هست

خب تو این چند ساعت با شیاف و پاشویه کنترلش کن .معمولا تب های ویروسی خیلی بالا میرن و خیلی سخت میان پایین

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
الان جهلش کجاش بود؟؟دقیقا کی گفت دعا و توسل بکنه؟هیچکس اینجا نگفت دعا بکن تازه بگه دعا بکن هم نمیگه ...

بدون اینکه حرفارو بخونه اومده یه چیز بپرونه بره ، عجب ادمایی پیدا میشن کی گف نبرش دکتر دعا کن

پسر خودم چند هفته قبل تبش حتی با سرم پایین نیومد فقط با پاشویه با عرق کاسنی کنترلش میکردم   

بدون اینکه حرفارو بخونه اومده یه چیز بپرونه بره ، عجب ادمایی پیدا میشن کی گف نبرش دکتر دعا کن

یه کاربری بود نمی‌دونم ایشون بود یا کسی دیگه عین همین حرف رو داخل یه تاپیک دیگه بازم بی ربط گفته بود!اینم بازی جدیده انگار

پاشو‌ برو بیمارستان ،بچه شش ماهه رو که تب داره نباید صبر کنی 

بردم دکتر گفت سرماخوردگیه

چون دندون درمیاره احتمالا تبش برا اونه

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍