2777
2789
عنوان

چرا وقتی نمی‌تونید حیوون خونگی نگهدارید میخریدش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 27 پست

منم یه جوجه رنگی برای دختر کوچیکم خریدم هفته پیش، خیلی جوجه خوب و سرحالی بود اما چون خیلی سروصدا میکرد دادیمش به پسر کوچیکه همسایمون که اونم انقد بیرحم بود و آزارش داد که همون شب مرد

قضیه ی پرنده های زینتی فرق میکنه اگه تو طبیعت رها بشن نمیتونن زندگی کنن من کلا از پرنده ها خوشم نمیا ...

قفس هم گزینه خوبی براشون نیست  اونا به محیط امنتری احتیاج دارن ولی نه قفس نیم متر در نیم متری خدا بهشون بال داده این اعتقاداتو سودا گران تجارت پرندگان بهمون تزریق کردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم معتقدم حیوان باید تو طبیعت آزاد باشه ،اصلا ضد حیوان نیستم و حیوونا رو دوست دارم ، آخه چرا باید یه سگ یا گربه رو تو خونه زندونیش کنیم ،حالا بعضیا برمیدارند بهشون لباسم میپوشونن😬 اونو خدا خودش براش پشم آفریده واسه چی؟فقط انسانها که باید لباس تنش باشه حیوان پشم تنش براش همون لباسه ،میدونی چقدر داره اذیت میشه؟

منم یه جوجه رنگی برای دختر کوچیکم خریدم هفته پیش، خیلی جوجه خوب و سرحالی بود اما چون خیلی سروصدا میک ...

من از دست اونایی که این جوجه ها رو تولید میکنن خیلی حرص میخورم و با خودم میگم آخه چرا اینا رو تولید میکنن و یه موجود جاندار رو میارن میفروشن به بچهها و اونام بعد دو روز میکشنشون😔

قفس هم گزینه خوبی براشون نیست  اونا به محیط امنتری احتیاج دارن ولی نه قفس نیم متر در نیم متری خ ...

من که کلا از پرنده ها خوشم نمیاد که بخوام کار خودمو توجیح کنم ولی اگه یه گربه ی خونگی رو هم تو طبیعت رها کنیم نمیتونه غذا پیدا کنه و آسیب میبینه، حرف شما هم درسته باید محیط بزرگتری برای نگهداریشون در نظر گرفت

من از دست اونایی که این جوجه ها رو تولید میکنن خیلی حرص میخورم و با خودم میگم آخه چرا اینا رو تولید ...

این جوجه هارو برای بچه ها تولید نمیکنن عزیزم تو مرغداری اونایی که برای جوجه کشی لازم دارنو جدا میکنن بقیه رو یا میفرستن بازار برای بچه ها یا خفشون میکنن چون به دردشون نمیخوره

قضیه ی پرنده های زینتی فرق میکنه اگه تو طبیعت رها بشن نمیتونن زندگی کنن من کلا از پرنده ها خوشم نمیا ...

عزیزم چون ما اونا رو دست آموز کردیم اینجوری شدن و گرنه تو محل زندگی اصلیشون از پس خودشون بر میان

این جوجه هارو برای بچه ها تولید نمیکنن عزیزم تو مرغداری اونایی که برای جوجه کشی لازم دارنو جدا میکنن ...

چرا بدردشون نمیخوره؟ پس چرا تولید میکنن؟چرا به اندازه تولید نمیکنن ؟آخه گناه دارن چرا بدنیا میارن بعدشم میکشن

من از دست اونایی که این جوجه ها رو تولید میکنن خیلی حرص میخورم و با خودم میگم آخه چرا اینا رو تولید ...

آره بخدا.طفلکیا تو هوای سرد توی کارتن از سرما به خودشون میپیچیدن،این جوجه ها بیشتر از بی محبتی میمیرن،فرقی نداره مثل نوزاد آدم میمونن محبت و توجه مادر میخوان

من یه خرگوش گرفتم فک کردم نگهداریش آسونه تو خونمون ادرار میکرد از آدم ها بیشتر و بدتر وای با چه فشا ...

منم داشتم از مبل خوشش اومده بود میومد روش بشاشه😑 دیگه افتاده بودم دنبالش تو خونه هرجا ژست شاش میگرفت برمیداشتمش میبردم تو دسشویی مخصوصش بیچارم کرد 😂

منم داشتم از مبل خوشش اومده بود میومد روش بشاشه😑 دیگه افتاده بودم دنبالش تو خونه هرجا ژست شاش میگرف ...

وای دقیقا

مال من انقد هم فرز بود نمیتونستم بگیرمش میرفت پشت مبل نمیومد بیرون یهو شرررررررر صدای ادرارش میومد میزدم تو سرم 😰🙆

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫