2777
2789
عنوان

بارداری و نگرانیاش.....میشه بیاید بچه ها حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 57 پست
ایشالله که به امید خدا همه چیز خوب پیش بره یکم دلمون آروم بگیره از این همه استرس منم دقیقا همین طور ...

خب دکترت متوجه نشد چیه ؟

نمیدونم منم ان شاءالله که خیره نگران نباش 

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دکترت متوجه نشد چیه ؟ نمیدونم منم ان شاءالله که خیره نگران نباش 

دکتر شانس من اون روز انقدر سرش شلوغ بود فقط گفت همه چیز خوبه اونم هماتومه خون ریزی داشتی بیا منم انقدر خطا شنیدم از دکترا گفتم باشه حالا تو آنومالی مشخص میشه یا جذب میشه یا بچه میشه

دکتر شانس من اون روز انقدر سرش شلوغ بود فقط گفت همه چیز خوبه اونم هماتومه خون ریزی داشتی بیا منم انق ...

اره زیادفکرتو درگیرش نکن (حالا من خودم کوه استرسمم دارم تورو دلداری میدم 🤭) ان شاءالله که چیز خطرناکی نیست و یه بارداری خوب رو سپری کنی عزیزدلم

دکتر شانس من اون روز انقدر سرش شلوغ بود فقط گفت همه چیز خوبه اونم هماتومه خون ریزی داشتی بیا منم انق ...

بهت درخواست دوستی دادم البته اگه مایل باشی میتونی قبول کنی

اگه دلت خواست میتونیم باهم دوست باشیم و تا اخر بارداریمون باهم صحبت کنیم یکم نگرانیامون کمترشه مخصوصا چون سن بارداریمون مثل همه ،من که خیلی ذوق کردم 😍❤️

اره زیادفکرتو درگیرش نکن (حالا من خودم کوه استرسمم دارم تورو دلداری میدم 🤭) ان شاءالله که چیز خطرنا ...

شما شرایطتون از من بهتره خداروشکر 

من جفتمم پایینه دیگه از اون روز بیشتر دراز کشیدم غذا و ظرف و آشپزخونه هم تعطیل

شما شرایطتون از من بهتره خداروشکر  من جفتمم پایینه دیگه از اون روز بیشتر دراز کشیدم غذا و ظرف ...

من جفتم لولایینگ بود دکترم گفت نگران کننده نیس میاد بالا ولی کمردرد زیاد داشتم سه ماه اول فقط استراحت کردم و کارای ضروری رو کردم این ماه یکم دارم کارای خونه رو میکنم با کمک همسر برا عید 

ولی خیلی مراقبت کن استراحت برات از همه چیز مهمتره

من جفتم لولایینگ بود دکترم گفت نگران کننده نیس میاد بالا ولی کمردرد زیاد داشتم سه ماه اول فقط استراح ...

اره به خدا مامانم و شوهرم همه کارو میکنن گفتم بهشون بچم از همه چیز مهمتره یه چند ماهی کمک کنید 

من زیر دلم درد میگیره جدیدا هم بیخ رانم شما هم دارید از این درد ها؟ 

اره به خدا مامانم و شوهرم همه کارو میکنن گفتم بهشون بچم از همه چیز مهمتره یه چند ماهی کمک کنید  ...

ارههه ارهه منم زیر شکمم دقیقا مثل حس پریودی و کشیدگی مخصوصا این یه هفته 

یه حوری که حتی یکم ترسیدم پیش خودم بعد خودمو دلداری دادم که برا بزرگ شدن رحمه و طبیعیه 

توام نگران نباش فک کنم برا همین باشه 

اخه قبلا نی نی خیلییی کوچولو بود فک کنم ازاین به بعد رشدش بیشتر شه و این دردا بیشتر بیاد سراغمون