2777
2789
پسر منن از ۶ سالگی تیکش شروع شده هن فیزیکی ودهن صوتی.هر دفعه یه جا از بدنش تیک داشت فک میکردیم ک طبی ...

عزبزم بالاخره چی کار کردی خواهر زاده منم این مشکل داره طور خدا اگر دکتر و درمان خوبی کردی بما هم بگو 

ممنون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر راهی میشناسی یا دکتر خوب ممنون میشویم 

برای بیش فعالی روانپزشک می تونه کمکمتون کنه

والا تیک های پسر من خیلی شدیده من پیش دکتر مغزواعصاب 

می برن پسرمو که فلوشیپ اختلال حرکتی هم هستن 

چون تیک یعنی حرکات اضافه و مربوط به بخش حرکتی مغز هست

اما اگر تیک بچتون شدید نیست خودش خوب میشه 

تیک را نباید بهش تذکر داد بدتر میشه عامل به وجود اورنده اش را باید شناسایی کرد و از بین برد ارامش خونه خیلی مهمه موقعی که استرس دارن شدیدتر میشه من وقتی بچه دومم به دنیا اومد و چند ماه بعد کرونا اومد پسر بزرگم در اثر فشار روحی ناشی از ترس از کرونا و بچه کوچکم تیک پیدا کرد یکم بهتر شده با کارایی که گفتم ولی کاملا خوب نشده 

عزبزم بالاخره چی کار کردی خواهر زاده منم این مشکل داره طور خدا اگر دکتر و درمان خوبی کردی بما هم بگو ...

پسر من الان ک تیکش خیلی زیاد شده و مدرسه نمیره. ینی نمیتونه بره. دارد میخورد ۸ ماه عالی شده بود اصلا تیک نداشت. ولی یهو تیکش برگشت با اینکه دکتر داروشو زیاد کرده ولی هنوز ک اثری نداشت. خدا کنه زودتر تیکش قطع بشه من دیگه طاقت ندارم. خودم مریضم و اصلا توان تحمل ندارم. توان دیدن تیکاشو ندارم😢😢

2810