2777
2789
واقعا چقدر عجیب. به خدا بعضیا رو میبینم خونشون پر از تنش پر از دعوا ولی بچه هاشون والا از این داستان ...

خیلی بهش فکر نکن عزیزم.پسر من تیک هاش از یه دندونپزشکی شروع شد خیلی تجربه بدی بود و دندونپزشک بسیار بداخلاقی بود...ولی خب من فکر کنم ژن این تیک های عصبی توی بچه هامون هست و یه جا خودش رو نشون داده...

پسر من مژه هاشو میکنه هرچی ازش پرسیدم چرا این کارو میکنی میگه میره تو چشمم حالا نمیدونم تیک عصبیه یا ...

به نظر میاد ریشه عصبی داشته باشه عزیزم.به نظرم بد نیست با یه روانپزشک صحبت کنید.فقط برای اینکه مطمئن بشین تیکه.و‌ این رفتار بیشتر نشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بهش فکر نکن عزیزم.پسر من تیک هاش از یه دندونپزشکی شروع شد خیلی تجربه بدی بود و دندونپزشک بسیار ...

نمی دونم والا اصلا نمی دونم برای پسرم از کی و کجا شروع شد. دیگه سعی می کنم بهش فکر نکنم. ولی یه دوره ای که کامل رفع شده بود خیلی خوشحال بودم. یه روز رفتم مدرسه دنبالش دیدم دوباره داره اون کارو میکنه.یهو جا خوردم

ش

چند سالشه عزیزم؟ و از چند سالکی تیک داشته؟ تیک هاش چجوریه

۷سالشه..فک میکنم از آخر ای ۵سالگی ...یه برادر کوچیک تر از خودش داره بااینکه مهربون تر دلسوز تر ولی حسادت داره وهمش میخواد باهاش تونرچی مساوی باشه کم نیاره....مثلا من یه خوراکی به ارزش ۵هزارتومن خریدم براش برای کوچیکه به ارزش ۳تومن خریدم ...بعد کوچیکه که بخواد باز خوراکی حالا اندازه همون ۵تومن داداشش بشه ...داداشش قبول نمیکنه میگه بازم برای من باید بخری چون برای اون دوتا میشه ..مثال عرض میکنم ...ازاین لحاظ خیلی حسودی می‌کنه..مثال برای تولدش تبلتش درست کردم سوخته بود ....حالا برای این یکی که میخوام اسکوتر بخرم این میگه منم اسکیت میخوام .این جور لجبازی هارو دارن ...باگریه پرخاشگری میگه ....ومتاسفانه ناخودآگاه خیلیم مورد سرزنش قرار میگیره ومن میدونم این سرزنش های منو باش باعث میشه تیک عصبی بگیره ..وگرنه محیط آروم باشه چند وقت اوکی میشه یادش میره

اینارو گفتم بدونید 

چند سالشه عزیزم؟ و از چند سالکی تیک داشته؟ تیک هاش چجوریه

و اینکه تیک هاش باهم فرق می‌کنه مثلا گاهی چشماشو می چرخونه ....گاهی شونه هاشو میندازه بالا ..حاهردفعه یکاری می‌کنه  بعضی کاراشم تیک نیس ...

۷سالشه..فک میکنم از آخر ای ۵سالگی ...یه برادر کوچیک تر از خودش داره بااینکه مهربون تر دلسوز تر ولی ح ...

عزیزم.بچه ی حساس و زودرنجیه..از اونایی که خیلی چیزا رو میرزه توی خودش..اکثر بچه هایی که تیک عصبی دارن همینن..توانایی ابراز احساسات درونیشون رو ندارن. 

عزیزم.بچه ی حساس و زودرنجیه..از اونایی که خیلی چیزا رو میرزه توی خودش..اکثر بچه هایی که تیک عصبی دار ...

دقیقا همینه عزیزم ...واقعا درست گفتی ...چکار کنم یکم بهتر بشه .؟؟؟خیلی زود رنجه خیلی 

من خودم وقتی بچه بودم تیک داشتم،الان که بهش فکر میکنم،تو دنیای کودکی خودم براشون دلیل داشتم ولی اون موقع نمیتونستم ابراز کنم مثلا دهانم رو هی باز میکردم،اینکار مادرم رو کلافه میکرد وبقیه مسخره میکردن منو ولی من احساس میکردم ته گلوم خارش داره برای همین دهانم رو تا آخر باز میکردم تا این خارش برطرف بشه،یا همیشه لبم رو به طور عجیب قریبی بالا پایین میکردم،علتش این بود که یکبار که سرما خورده بودم یکی بهم گفت دماغو بعد اون میترسیدم بازم بهم بگن دماغو برای همین تا یکی رو میدیدم به خیال خودم میخواستم کاری کنن کسی پشت لبم رو نبینه تا اگه کثیف بود مسخره نشم،تمام تیک های بچه ها از نظر خودشون منطقیه فقط نمیتونن علتش رو بیان کنن من چند سال دچار این تیک ها بودم ولی خودبخود خوب شد الان ۴۰ سالمه ولی هنوز اون دوران کودکی رو یادمه که نمیتونستم برای کسی علت حرکاتم رو توضیح بدم

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�

سلام به همگی پسر من ۴ سال درگیر تیک تورت هست به بهترین متخصص های روانپزشک و مغز واعصاب مراجعه کردم 

هر روز بدتر میشه دارو بهش دادن تو این ۴ سال ولی الان تصمیم گرفتم داروهاش و قطع کنم به تدریج.پسر من ۸ سالشه تیک صوتی و حرکتی داره. کسی  اگه تجربه داره  در این رابطه این شماره منه واتس اپ پیام بدید لطفا 

۰۹۳۳۸۵۰۱۴۲۰

2810