2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تشتباه میکنی چون حساس تر میشه و بدتر میشه 

پسر من خیلی خیلی می‌ترسه هر کار کردیم نذاشت ازش نوار مغز بگیرن الان موندم چیکار کنم؟ نوار مغز یعنی ضروریه؟ دارویی هست بهش بدن بخوابه؟ چون خوابم خیلی سبکه... 

پسر من خیلی خیلی می‌ترسه هر کار کردیم نذاشت ازش نوار مغز بگیرن الان موندم چیکار کنم؟ نوار مغز یعنی ض ...

بنطرم از الان بچت ر به قرص نبند پیش یه دکتر ببر ولی به قرص و دارو عادتش ندع 

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...
بنطرم از الان بچت ر به قرص نبند پیش یه دکتر ببر ولی به قرص و دارو عادتش ندع 

والا نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم... از طرفی میگم نکنه نوار مغز ضروری باشه از طرفی هم بچه م خیلی می‌ترسه اصلا حاضر نمیشه بشینه تا از سرش نوار بگیرن...همه‌ش فکرم درگیره.. قرص هم فعلا بهش یک چهارم رسیپریدون میدم.. 

سلام نه هنوز درگيريم. دارو ريسپريدون و سرترالين ميخوره ولي تيك ها ميرن و ميات كلا حداقل يكي و حداكثر ...

عزیزم. تیک کوچولوتون خوب شد؟تو رو خدا جواب بدین.... و اینکه برگشتن سوی چشم که نوشتین یعنی چه جوریه؟ 

سلام نه متاسفانه همچنان تيك داره بيشتر تيك صوتي داره پسرم

عجببب.. نگران نباش عزیزم حتما خوب میشه به مرور زمان من خیلی تو این مدت تحقیق کردم مقاله خوندم.. به سایتای خارجی یوتیوب و.... سر زدم... اکثرا نهایتا تا سن بلوغ هست و بعد برطرف میشه... 

عجببب.. نگران نباش عزیزم حتما خوب میشه به مرور زمان من خیلی تو این مدت تحقیق کردم مقاله خوندم.. به س ...

من تا سن بلوغ این دیوونه شدم ازبس جیغ میزنه تیک صوتیش

جیغ کلافم کرده افت نمیکنه تیکش

من تا سن بلوغ این دیوونه شدم ازبس جیغ میزنه تیک صوتیش جیغ کلافم کرده افت نمیکنه تیکش

خب حالا انشالا تا اون موقع ها هم طول نمی‌کشه..نهایتا تا بلوغ... من شما رو خیلی درک میکنم خودم اصلا  وضعیت روحی خوبی ندارم... البته کوچولوی من تیک صوتی نیست مردمک چشماش رو حرکت میده  به یک سمت یا می چرخونه، گاهی موقع راه رفتن پاشو کج میکنه، دهنشو باز میکنه، گاهی گردنش رو می چرخونه، گاهی زبون در میاره، .... همه ش با هم نیست هر بار  فقط یکی از این تیک هاست... من بیشتر نگران حرکت مردمک چشم هاش هستم.

شما فکر کنم اون دوران اضطراب و تنش ماه‌های اول رو گذروندی و دیگه پذیرفتین تا حدودی... 

خب حالا انشالا تا اون موقع ها هم طول نمی‌کشه..نهایتا تا بلوغ... من شما رو خیلی درک میکنم خودم اصلا & ...

سلام منم دخترم ۴ سالشه تیک اره دهنشو کج میکنه خیلی غصمه خیلیمیتریم بزرگ بشه و دوستاش مسخرش کنن

😍
2810