2777
2789

تامین آینده کودک دغدغه بسیاری از والدین است. بعضی از مادر و پدرها از همان ابتدا یعنی زمانیکه نوزاد چشم به جهان می گشاید برای آینده و تامین زندگی او برنامه ریزی می کنند. شما برای فرزند خود چیکار و برنامه ای در نظر گرفته اید. اجازه دهید تا سایر کاربران از تجربیات شما استفاده کنند

بنظر من فقط طلا در دراز مدت کم ریسک است. بانک ها که هرکار میکنی یکجور از تعهد در میرن بابایه من در زمان دبیرستان برای ما حساب نمیدونم چی مسکن باز کرد ، هرماه فلان مبلغ میریختیم اخرش وام مسکن بدن ، سال ها بعد پول لازم شدم ، رفتم گفتم وام بدین ، گفتن فلانقدر کسری داری ، پر کردی فلانقدر باز باید بمونه و... گفتم بابا مارو بیزار ، سودش رو حساب کنید بدین ، برای ما روز شمار حساب کردن ،هرچی میگم بابا این پول هفت هشت ساله تو حسابه ، میگن همینی که هست ، خلاصش به یک سوم سود درازمدت بهمون پس دادن ،حالا بماند چقدر تورم ارزش پول رو پایین اورده بود. طلا در دراز مدت جواب میده ، شاید مقطعی بیاد پایین ولی در دراز مدت جواب میده ، چون پشتوانه پول است ، و پول نمیتونه از پشتوانش بیشتر ارزشش بیفته ، حداقل ارزش پس انداز حفظ میشه
اقا هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مملکت ما چی سرجاش میمونه که ما امیدوارم باشیم که مثلا در بیست سال آینده شرایط مثل زمانی که قرارداد منعقد میشه بمونه اصلا به هیچ بانک و بیمه ای اعتماد ندارم...به نظرم جمع کردن کم‌کم پول البته اگه چیزی ته حقوق ماهانه بمونه و خرید طلا یا خرید مثل یه آپارتمان کوچیک بهتره. پول هرکس باید زیر سرش باشه!!! تا دست بانک ها و بیمه های.....
همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....
ما هم تصمیم داریم براش طلا جمع کنیم هر وقت پول بیاد دستمون یه تیکه بخریم هرچند کوچیک ولی اینا رو هم جمع میشه و یه پس انداز خوب واسه آینده، من حتی مامانمم که میخواد برای تولدش کادو بگیره میگم یه تیکه طلای کوچیک بگیره بسته به جیبش
پول که سرمایه نیس یه شبه میتونه به باد بره به بچه هامون باید راه وروش درست زندگی کردن وانسان بودن یادبدیم

ﺍﻯ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ﺍﻳﻦ ﻋﺰّﺕ ﺑﺲ ﻛﻪ ﺑﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﻢ ﻭﺍﻳﻦ ﻓﺨﺮم ﺑﺲ که پروردگارم تو باشی

من برای بچه اول بیمه عمر پاسارگاد باز کردم و برای دومی که تو راهه گنجینه سپهر . ولی بازم کافی نمیدونم منتظرم یکم قسط و قرضام تموم بشه برا هر دوشون طلا بخرم بزارم کنار تا زمان ازدواجشون پول نقد دستشون باشه.
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
پول که سرمایه نیس یه شبه میتونه به باد بره به بچه هامون باید راه وروش درست زندگی کردن وانسان بودن یادبدیم

خانوم‌میم عزیز هرچی سرجای خودش خوبه دراینکه تربیت صحیح اولین تلاش و اندوخته همیشگی والدین برای فرزندشون هست که شکی نیست...مطالعه و به روز بودن و به فکر بچه بودن باهاش حرف زدن و بازی کردن خیلی به تربیت صحیح کمک میکنه.
همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....
همونجور که سرمایه از طرف پدر مادرم برای من تربیت درست و محبت فراوان و فراهم کردن شرایط تحصیلات عالیه بود و با این سرمایه زندگیمو شروع کردم خدارو شکر میکنم که پدر مادرم همچین سرمایه ای بهم دادن و تونستم زندگیمو با شوهر نازنینم از صفر بسازم.. برای بچه ام هم که توی راهه سعی میکنم پدر و مادر خوبی باشم تا براش پول و خونه و ماشین به یادگار بزارم... بچه رو با عرضه بزرگ کنین نیازی به پشتوانه مالی نیس.. خودش گلیم خودشو از آب میکشه بیرون. همونطور که پدرومادرش تونستن.
همونجور که سرمایه از طرف پدر مادرم برای من تربیت درست و محبت فراوان و فراهم کردن شرایط تحصیلات عالیه بود و با این سرمایه زندگیمو شروع کردم خدارو شکر میکنم که پدر مادرم همچین سرمایه ای بهم دادن و تونستم زندگیمو با شوهر نازنینم از صفر بسازم.. برای بچه ام هم که توی راهه سعی میکنم پدر و مادر خوبی باشم تا براش پول و خونه و ماشین به یادگار بزارم... بچه رو با عرضه بزرگ کنین نیازی به پشتوانه مالی نیس.. خودش گلیم خودشو از آب میکشه بیرون. همونطور که پدرومادرش تونستن.

خیلی زیبا و درست گفتی واقعا تربیت درست موجب میشه خودشون روی پای خودشون بایستند ولی سرمایه حداقلی در دنیای امروز نیازه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

2810