2777
2789

زوجهای جوان زمانیکه برای دفعه اول می خواهند فیلم عروسی خود را ببیند، هیجان و احساس بخصوصی از خود بروز می دهند. تک تک صحنه های فیلم عروسی می تواند تداعی کننده خاطرات و احساسات عروس و داماد در آن روز باشد. شما زمانیکه برای اولین بار فیلم عروسی خود را دید چه احساسی داشتید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محسن راستش بعضی جاهاش خیلی باحال بود ولی بعضی جاها حرص آدم و در می اره مثلا اون قسمت که مثل آدمهای عقب مونده جهان سوم کلی هزینه می کنی که دیگران ببینند و ازت تعریف کنن خخخخخخخخخخ
خیلی لحظه ی قشنگی بود برام.تک تک صحنه ها دقیقا انگار اون لحظه برام داشت زنده میشد.ی حس عجیبی به فیلم عروسم دارم که هر بار میبینم با این که 2 سال گذشته اشک میریزم خیلی روز قشنگی بود...خدا عشق و نصیب همه کنه ایشاالله..
ماییم و تو ای جـان که جگـر گوشه ی مایی👪
از دست خانواده شوهر که لحظه های وحشتناک و مر استرسی و برام بوجود اوردن جز یک بار اونم به اجبار چون خانواده شوهرم میخاستن ببینن ناچار شدم ببینم.از فیلم عروسیم و خاطره هاش بدم میاد
میگوید خدا همه جا هست.. میگویم همه جا هم نه این روز ها خدا هم خجالت میکشد بعضی جاها برود...
من بعداز به سال و اندی هنوز فیلم عروسیم رو نگرفتم البته یه بار بهم دا گفت ایرادات رو بگو تا درست کنم بعد از اون هنوز خبری ازش نشده
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود....تا دلم،بازدلم،بازدلم،دل بشود
اولین جشنی که گرفتم شاید نهایتا دو یا سه بار فیلمشو دیدم ،دیدنش فقط یاد خاطرات تلخ مینداختم اما حالا که برای بار دوم شوهرم برام عروسی گرفته و کلی خاطره شیرین برام ساخته اصلا حسم قابل وصف نیست تا اول ابان قراره فیلممونو تحویل بگیریم خیلی استرس دارم خدا کنه خیلی خوب شده باشه
خدایا میشه بهم تا وقتی نی نی به دنیا میاد فرصت بدی
اصلا دلم نمی خاد دوباره ببینم اصلا خاطره خوبی ندارم دفعه اول هم به زور شوهرم دیدم

منم هیچ وقت دلم نمی خواد ببینم فقط یه بار دیدم اونم نصفه و نیمه انقده خاطراتش تلخه که ازش متنفرم. حتی عکساش هم نمی بینم
حالم از رقصیدنم به هم میخوره اه اه مسخره دلقک انگار مجبورم کرده بودن اووووق

خخخخخخ دماوند مگه چجوری میرقصیدی
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
2810