2777
2789
ما تا یه هفته بعد از عروسی انقدر گرفتار بودیم که حتی شب رفاف هم نداشتیم همش یا مامانم دعوتمون میکرد یا‌مهمونا میومدن خونه مامانم میگفتن بیایید ما هم میرفتیم نصف شب میومدیم خسته و گوفته نا نداشتیم کاری کنیم بعدشم تصمیم گرفتیم انجامش بدبم من میترسیدم اخرش رفتیم ماه عسل بلغارستان اونجا همه چی اروم بود و کاملا ریلکس بودم از نظر روحی بالاخره انجامش دادیم بعد از یه مااااه.الان که فکر میکنم میبینم شوهرم صبرش خوب بوده ها😅😅😅😅
به دنبال کسی بودم که بتوانم با او زندگی کنم اما کسی را یافتم که بدون او نمیتوانم زندگی کنم❤
ما تیر 91 عقد کردیم و آخرهای شهریور 92عروسی کردیم اوایل مهر ماه عسل رفتیم کیش ، خیلی خیلی خوش گذشت، ما بعد دو هفته بعدازعروسی رفتیم ماه عسل که خستگی عروسی و کارهای قبلش از تن مون رفته بود که باعث شد سه روزی که کیش بودیم بهمون خوش بگذره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش به حالتون چقدر به شما خوش گذشته شوهرم تا قرون اخر پولاشو خرج کرده بود صد تومانى که شاباش به من داده بودم باباشینا برداشته بودن صد تومانو از باباش گرفت با اتوبوس رفتیم شمال راه بسته بود اتوبوس وسط راه نگه داشت مجبور شدیم دوباره کرایه تاکسى بدیم جاده چالوس بسته بود مجبور شدیم نفرى ٣٠ تومان کرایه بدیم که فقط برامون ٤٠ تومان موند شب رسیدیم یدونه از این موسسه سازمانیا که ویلاى لب دریا دارن مجانى بود جامون پدر شوهرم با فامیلشون هماهنگ کرده بود ٣ روز اونجا زندانى بودیم چون پول نداشتیم اژانس بگیریم بریم شمالو بگردیم هر وقت به ماه عسلمون فکر مى کنم تهوع مى گیرم
🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸
یکهفته بعد ازدواج رفتیم مشهد یعنی ماه عسل بود ولی پدر شوهر مرحومم گیر داد باید منم باتون بیام خوب بود خوش گذشت بد نبود

انشالله یه مسافرت عالی برید... عزیزم قدر داشته های خودتون بدون
اولین مسافرت با خانوادشون بود اما دومی دوتایی سفر ب اصفهان بود😍😍😍فوق العاده خوش گذشت و عالی بود اما حیف ک همش 4روز بود😁
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
اولین سفرمون با خانواده شوهرم رفتیم خیلى بهم خوش گذشت چون خیلى خوبن بعدش دوتایى رفتیم اصفهان خیلى دوست داشتم که خانواده شوهرمم باشن ولى نیومدن البته ما قبل ازدواجمون خیلى مسافرت رفته بودیم ترکیه و شمال و مشهدو...
ما می خواستیم بریم دبی. اما ۲هفته بعد از عروسی مون صاحب خونه احمق مون گفت می خوام واحد رو بفروشم. دنبال خونه گشتیم. یکم هم باید پول جور می کردیم. اسباب کشی و... انقد م مرخصی گرفته بودم خودم و همسر که نشد چند ماه بعد رفتیم دبی عالی بود
فقط رو خودت حساب کن