2777
2789

معمولا زوجها پس از ازدواج شهر یا کشوری را برای مسافرت کردن به آنجا انتخاب می کنند. اولین مسافرت در شروع زندگی مشترک، هیجان انگیز ترین و زیباترین مسافرت خواهد بود. شما بعد از ازدواج به کجا سفر کردید. از خاطرات آنجا برای ما بگویید

اولین مسافرت رو هشت ماه بعد از ازدواج رفتیم، اول قم بعد هم مشهد، همه جیز برنامه ریزی شده و مرتب، خیلی خوش گذشت
دختر نازم، عروسکم، تو معجزه ی خدایی، پسر قشنگم تو هدیه ی خدایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی ما تابستان ۹۲ ازدواج کردیم و تصمیم داشتیم ماه عسل بریم مشهد که بخاطر مشکلات کاری همسرم نشد.... بعد ایشون برای جبران تاخیر گفتن بریم کیش.... بعد کلی گشتن تو آژانس های مسافرتی رفتیم که یه جا ثبت نام کنیم... گفتن چرت با این پول نمیرید دبی.... دبی... واقعا.... حالا نظرمون عوض شد و بعد کلی تحقیق راجع به جو دبی، آنتالیا و.... و البته روحیات ما تصمیم گرفتیم بریم ترکیه-استانبول....بله.... اومدیم بریم برای انجام کارهای نهایی که دیدیم پاسپورت بنده باید تعویض بشه.... رفتیم دنبال دنگ و فنگ تعویض پاسپورت و تا بیاد هم چند هفته‌ای شد و حالا بریم که کارگر کارگاه همسرم غیبش زد و خلاصه نشد که نشد..... آخر سر بعد یک سال پس از ازدواج رفتیم مشهد..... عالی بود... انگار قرار بوده اولین سفر حتما همون مشهد باشه .. اتفاقی اتاقمون هم رو به حرم بود و خییییلیییی کیییییف میداد هر لحظه دیدن گنبد...... انشاءالله قسمت همه بشه....
💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 
من نوروز نود دو ازدواج کردم و همون عید رفتیم مشهد.عااالی بود و خیلی بهمون خوش گذشت مخصوصاااینکه همسرم یکی از بهترین هتل های مشهد رو انتخاب کردن.کلا ماه عسل یه حس خوب داره.ولی چون زود باردار شدم تمام مسافرت های بعدیم با بچه ام بود.خداااروشکر چون پسرم خیلی همکاری میکنه تو سفر
اردیبهشت نود و دو ازدواج کردیم و دو روز بعدش رفتیم شمال.‌‌از اونجایی که ما روزرعقد و عروسیمون یکی بود‌‌‌ و قبلش هیچوقت تنها جایی نبودیم بی نهایت بهمون خوش گذشت‌‌‌بهشت بود..‌بعد دو ماه رفتیم هتل قصرطلایی مشهد..اتاق پرنسس روم ...پیشنهاد میدم حتما برید این اتاقو رزرو کنید...رویاییه.. بعد از شش ماه هم رفتیم استانبول‌‌‌...یه جورایی سه بار رفتیم ماه عسل
چون جشن عقد بزرگ گرفتیم و لباس عروس پوشیدم دیگه جشن عروسی نگرفتیم چند روز بعد رفتیم ماه عسل استانبول فوق العاده خوش گذشت
دردت به جانم از خدا خواسته بودم که بیای و حال و هوای خونمونو 3 نفره کنی از خدای بالاسرم و خودت ممنونم که صدامو شنیدین.خدایا شکرت
با خانواده شوهرم بعد عقد برای خرید عروسی به تهران اومدیم خوب بود ما مسافرت بعد ازدواج با مامانم رفتیم اصفهان تلخ ترین خاطره ام بود .
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
من سه سال عقده کرده بودم .تو همون دوران عقدر من و همسر و دوتا برادرشوهرم و برادرم رفتیم شمال(همسر پسرخالم هستن)همون روز اول همسر که راننده بود برادرش کنار راننده نشست برادر خودم پشت راننده و اون یکی برادرشوهرم پشست سر شاگرد تا خود شمال من وسط نشستم اونم با پیکان ....تا آخر این سفرو حدس بزنین فقط شما هر جا رفتیم گفتن شما چهارتا آقایین با یه خانم البته عقدنامه و شناسنامه برده بودیم خلاصه حضرات میرفتن دریا و آب تنی من تو منزل کرایه ای موندم شام و نهار پختم تازه بابام کلی منت میذاشت سرم که اجازه داده من زمان عقد برم مسافرت...... الباقی رو نگم بهتره.
ماه عسل رفتیم مشهد خیلی خوش گذشت , یه زیارت خیلی دلچسب , فقط چون دقیقا فردای پاتختی رفتیم , واقعا خسته بودیم ,و تو حرم هم که بودیم یه شب تا صبح همش چرت میزدیم , که من به شوهر گفتم الان مردم میگن, اینا یه چیزی میزنن که انقدر چرتی ان راستی چون واسه عروسی ابروهایمنه بیچاره رو تیغ زده بودن , همش در حالی نقاشی ابرو بودم و کاملا هم ناشی بودم و به سختی میتونستم ابروهامو شکل هم بکشم و اصولا آخرش هم باهم فرق داشتن یادش بخیر , روزای خوبی بودن
2810