2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه توصیه به تازه عروسا از طرف من که 11 سال از ازدواجم میگذره: حتما از روزهای ابتدایی زندگی مشترک کمال استفاده رو ببرید..به هیچ عنوان نذارید این روزهای غیر تکرار شدنی هدر بره بهترین خاطره ها رو برای خودتون بسازید که بعدا مثل من پشیمون میشید
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
شهریور 93 عروسی کردم.البته از 6 ماه قبلش عقد بودیم.چون من دانشجوی سمنان و شوهرم تهران بود.مسافرتای کوتاه یک روزه تهران و سمنان (شهمیرزاد) داشتیم یادش بخیر هتل قدس سمنان،پارک سیمرغ.(کلا خیلی روزای خوبی بود).بعد عروسی از طرف دانشگاه برای ازدواج دانشجویی بردنمون مشهذ.3 روز هتل و گشت مشهد عالی بود.(اگرچه به شوهرم هی زنگ میزدن مادرت حالش بد شد پدرت بی حاله برادرت داره عمل میشه)،دست خودشون نبود لابد قصد خبر دادن داشتن فقط،طوری بود که شوهرم روز اول میخواست برگرده.بعدش اردیبهشت 94 هم رفتیم ایلام خیلی جای خوبی بود،جیگر وز،کوهپایه ها... الانم شوهرم سربازه دیگه وقت نداریم بریم شهرستان پیش پدرمادرامون چه برسه به مسافرت.
ماه عسل رفتیم مشهد خیلی خوش گذشت , یه زیارت خیلی دلچسب , فقط چون دقیقا فردای پاتختی رفتیم , واقعا خسته بودیم ,و تو حرم هم که بودیم یه شب تا صبح همش چرت میزدیم , که من به شوهر گفتم الان مردم میگن, اینا یه چیزی میزنن که انقدر چرتی ان راستی چون واسه عروسی ابروهایمنه بیچاره رو تیغ زده بودن , همش در حالی نقاشی ابرو بودم و کاملا هم ناشی بودم و به سختی میتونستم ابروهامو شکل هم بکشم و اصولا آخرش هم باهم فرق داشتن یادش بخیر , روزای خوبی بودن

آخییییی.... اشکالی نداره بازم خاطره بوده برات
خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
من سه سال عقده کرده بودم .تو همون دوران عقدر من و همسر و دوتا برادرشوهرم و برادرم رفتیم شمال(همسر پسرخالم هستن)همون روز اول همسر که راننده بود برادرش کنار راننده نشست برادر خودم پشت راننده و اون یکی برادرشوهرم پشست سر شاگرد تا خود شمال من وسط نشستم اونم با پیکان ....تا آخر این سفرو حدس بزنین فقط شما هر جا رفتیم گفتن شما چهارتا آقایین با یه خانم البته عقدنامه و شناسنامه برده بودیم خلاصه حضرات میرفتن دریا و آب تنی من تو منزل کرایه ای موندم شام و نهار پختم تازه بابام کلی منت میذاشت سرم که اجازه داده من زمان عقد برم مسافرت...... الباقی رو نگم بهتره.

آخییی.... اشکالی نداره بازم خاطره بوده برات خوشبخت باشی
خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
ما 25 بهمن 91 ازدواج کردیم 27 بهمن تا 2 اسفند رفتیم کیش جای همه خالی خیلی خوش گذشت ولی 2 روز اول از وقتی رسیدیم فقط خوابیدیم چون برای برگذاری مراسم و مرتب کردن منزل خیلی خیلی خسته شده بودیم -اما روزهای بعدش همش رفتیم گشتیم . منم توصیه می کنم حتماً به سفر اول بعد از ازدواج _ماه عسل_ برید حتی تا یک شهر نزدیک به محل زندگی خیلی خاطره می مونه براتون.
اولین مسافرت که باهمسرم رفتم سفر ب قم بود که بنا ب پیشنهاد همسر خانوادشون هم اومدن اما زیاد خوش نگذشت چون مثلا من دوست داشتم یه جای خوب و خوش اب وهوا نگه داریم همچنین همسرم اما مادرشوهرم میگفت نه اینجا خوب نیست یه جای دیگه کلا همه نظرات با ایشون بود و همسرم هم تابع ایشون
من اواخر۹۴ عروسی کردم و چون عاشق پاریس بودم برام بلیط پاریس گرفت اما من گفتم دلم میخواد اولین مسافرتمون مشهد مقدس باشه اونم قبول کرد و بلیطا رو یه هفته عقب انداخت ماهم رفتیم مشهد که خیلی خوش گذشت و عآآآااآالی بود بعدم رفتیم پاریس و هتلمون دقیقا جلوی ایفل بود و بهترین ماه عسل دنیا رو شوهرم برام ساخت..ツ
وای ما رفتیم مکه راستش خیلی یهویی حج دانشجویی بهمون افتاد درست یه ماه قبل از مراسم عروسیمون رفتیم حج در واقع ماه عسلمون رو قبل مراسم رفتیم بعد اومدیم و مراسم گرفتیم وااااااااااااااااااااااااای خیلی خوب بود خاطره انگیز و عالی
دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
ما فردای پاتختی رفتیم استانبول ، البته من خبر نداشتم همه کارارو شوهرم کرده بود ، روز عروسی که اومد دنبالم آرایشگاه ، بهم گفت که ماه عسل قراره بریم ترکیه، خییییییییییلی خوش گذشت عالی بود ، انقد تحویلمون میگرفتن وقتی میگفتیم اومدیم ماه عسل که شوهرم میگفت ازین ببعد هروقت بیایم میگم اومدیم ماه عسل، ولی دقیقا دو ماه بعدش حامله شدم ، خخخخخخخ
دختر قشنگم هلیا عاشقانه میپرستمت عزیزم
یکهفته بعد ازدواج رفتیم مشهد یعنی ماه عسل بود ولی پدر شوهر مرحومم گیر داد باید منم باتون بیام خوب بود خوش گذشت بد نبود
‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
مام ماه عسل رفتیم شیراز... خییییلی خوش گذشت. من عاشق شیراز بودم تا حالا نرفته بودم.... شیرازو برای ماه عسل توصیه میکنم ما هتل ارگ رفتیم... ولی متاسفانه هتلش چون بین المللی بود تمام اتاقاش ازقبل رزرو بود اتاق ویژه ندادن بهمون.... با اینحال معرکه بود
با خانواده شوهرم بعد عقد برای خرید عروسی به تهران اومدیم خوب بود ما مسافرت بعد ازدواج با مامانم رفتیم اصفهان تلخ ترین خاطره ام بود .

چراااا
به دنبال کسی بودم که بتوانم با او زندگی کنم اما کسی را یافتم که بدون او نمیتوانم زندگی کنم❤
2810