اگه نخونم با این حقوق کم کم نمی تونم و حسرت مشاوره منو داغون می کنه 😭 . باید بهتر بخونم که موفق شم . باید بجنگم
من تو همه چیز دارم میش میرم جز تخصص کودک خوندنم
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
میشینی سر درس اولش با نوشتن و شاخه بندی مطالب شروع کن متمرکز میشی
انشالله . دقیفا باید اینجور کنم و گرنه نمیشه
من کم میارم تو زندکیم
احساس می کنم الان یک فرد بی اطلاعاتم . صفر
خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همه همینن ولی وقتی مینویسی یا تست میزنی اوضاع فرق میکنه تمام تمرکزت درگیر میشه
بله تا شروع نشه ... همینع اوضاع 🙏