2777
2789
سلام خیلی دوران بدی بودمن هفته٣٢پسرموازدست دادم همه گفتن سالمه وفقط ایست قلب بوده چه روزای وحشتناکی ...

عزمزمه ببخشید علت ایست قلب معلوم مشد؟ استرس داشتید؟ من خیلی استرس و تنش دارم میترسم.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از چندسال که از ازدواجمون گذشت تصمیم گرفتم بچه دار بشم و با همون اقدام اول باردار شدم اقدامم توی ...

من سه روز پیش سقط کردم هفته ۱۸ ..یه هفته قبلش لک میشدم بعدم خودبخود دهانه رحم باز شد و ....

داستان را خوندم و یه دل سیر اشک ریختم به حال خودم بچه اولم بود همسرم داغون شد خودم ظاهرم را تا جایی ک میتونم حفظ میکنم ولی تو خونه جز صدای گریه خودم و همسرم این چند روز صدایی نیست داغونم خیلی داغون اگه میموند درست مثل بچه شما روز میلاد امام رضا بهار ب دنیا می‌آمد حالمون خیلی خرابه دو هفته دیگه میلاد حضرت زهراست سفر مشهد برام جور شده دو دلم که برم یا نه ولی یه دلم میگه آقا دعوتت کرده رد نکن یعنی میشه به منم نظر کنه امام رضا دل من و شوهرمم شاد کنه😥 برام دعا کن جون پسرت برای من و همسرم دعا کن بزودی خدا جاشو پر کنه

سلام

متاسفانه ادمای فاسد جنسی باعث بوجود امدن صدمات جبران ناپذیری به کودکان مان میشوند که یکی از انها اسماعیل محمودیه که در شهرساری زندگی میکنه..با ایجاد اعتماد پسره رو گول زده ودست کرده تو شلوار یه پسربچه کوچیک بعد هم اومده برا دوستاش با پررویی تعریف کرده که اره اوج میگیره وسیلاب شدش..با زور به پسره تجاوز کرده و بچه رو زده و بچه از ترس یه مدت شبا خوابش نمیبرد و از بیرون رفتن میترسید..ادم باید خیلی پست باشه که از اعتماد یه بچه سواستفاده کنه..الان اگه ازش بپرسین حاشا میکنه کلا فقط با اندام خصوصی بچه ها کارداره.. کلا خصوصی کاره ...متولد 72هستش و برا اینکه با دیگران اشتباه گرفته نشه یک خواهر داره به اسم نرجس.چاق و قد کوتاه هستش و یک جوش رو وسط صورتش داره سمت راست صورتشه اگه اشتباه نکنم و قدش حدود ۱۶۶ سانتیمتر هست و با ترفند دوست شدن پسرها رو فریب میده که اذیتشون کنه و تجاوز کنه دنبال بچه ها میره و تعقیب میکنه که طعمه اش رو شکار کنه..شکارچی بچه هاست و برا شکار بچه ها به شهرها سفرمیکنه و از روی شهوت و هوس به پسر بچه ها و دخترا نگاه میکنه و موهاش هم صافه و نگاهش به همه نگاه جنسی هست که دستمالیشون کنه..متاسفانه با یک روش خاص از حکم در رفته و خانواده اش هم بهش کمک کرده بشناسید این عوضی رو و به دوستان و اشنایانتون پخش کنین تا از وقوع جرائم اینچنینی جلوگیری بشه

2805

من یه دختر دارم ۷ سالشه گذاشتم باردار بشم وای چقد خوشحال بودیم تا هشت ماهگی که باردار بودم پسرم سالم بود رفتم لباس خریدم همه چی ...رفتم آخرین سونو گرافیم  رو انجام بدم گفتن قلبش از کار افتاد یا خدا روانی شدم قرص و آمپول فشار بهم دادن طبیعی زایمان کردم بچم مرده بود من غمگین ترین آدم دنیام روانی شدم الان سه ماهه از زایمانم گذشته دوباره حامله شدم  ناخاسته  میترسم اینم مثل همون بشه من غمم تموم نمیشه دارم دیونه میشم

من یه دختر دارم ۷ سالشه گذاشتم باردار بشم وای چقد خوشحال بودیم تا هشت ماهگی که باردار بودم پسرم سالم ...

خدا کنه منم مثل تو بشم. واقعا روزای بدی دارم تجربه میکنم  دوست ندارم باشه 

مال 9 سااااال پیشه تاپیک 😐😐😐😐😐

اول دبیرستان بودم من🥲😂

کی اینو بروز کرد؟😐😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سال 99 بعد از چند ماه اقدام باردار شدم. از خوشحال نمی دونستم چکار کنم. هفته 7 رفتم دکتر قلب داشت و همه چی عادی بود. دو روز بعد لکه بینی داشتم رفتم بهم استراحت و شیاف داد. قطع شدو 10 روز بعد باز لکه بینی و درد داشتم. رفتم دکتر. سونو گرفت و گفت قلبش نمی زنه و یه هفتس جنین از بین رفته. تو خونه تو یه شب سخت و وحشتناک سقط کردم. دو سال و نیم بعدش ناباروری بدون علت داشتم. الان یه پسر با مزه دارم. خدا رو شکر. ولی هنوز دلم پیش اولی هستش و براش گریه می کنم. مثل همین الان