2777
2789
دختر من دو سالشه این دو سال چهار بار براش تولد مفصل گرفتم هر دو سال همکاری کرد و اروم بود و میرقصید بچه ها خیلی خوب و شیرینن ولی خیلی انرژی میخواد که خوب و تمام عیار بهشون برسی
پیج آشپزی من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تموم کارای اولین تولد دخترم رو خودم انجام دادم. از درست کردن تم تولد، لباس تا شام و سفارش کیک. البته خیلی خودمونی بود مهمونیمون و خیلی شلوغش نکردم. در کل همه چی خوب و مرتب و خوشگل شده بود. همه این کارا رو با ذوق و شوق انجام میدادم. همسرم هیچ کمکی نکرد ولی خودم از پسش براومدم

سلام یعنی چی که همه کارای تولد را خودتون کردین؟
لحظه ها را میگذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل ازاینکه خوشبختی درآن لحظه هائی بود که گذراندیم
من هر ماه برا پسرم ماه گرد میگیرم با الویه عدد ماهشو درست میکنم سه نفری لباس ست میپوشیم میخوام تا یک سالگی شایدم ٢ سالگی همین کارو بکنم اینجوری هم هر ماه عکس میگیرم هم فراموش نمیکنن خدا چه هدیه بزرگی تو چه روزی بهم داده برا تولدیک سالگی هم یه جشن کوچیک تو فکرمه دوست دارم دندونی و جشن قدم هم بگیرم
...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
2805
تولد پسر من اول فروردینه.... تقریبا دو ماهه دیگه....من و همسرم دوست داریم تولد مفصل براش بگیریم....دوم فروردین... فقط موندم که آگه دو خانواده رو باهم دعوت کنیم میشیم چهل نفر... بعد هم خانمهای هر طرف کنار آقایون طرف دیگه موذب خواهند بود و نمیدونم شاد برگزار میشه یا نه... من دوست دارم بزن بکوب باشه و خوش بگذره....غذا هم موندم خودم درست کنم یا حاضری.....آگه حاضری سفارش بدم با باقی مخلفاتش پونصد تومنی میشه.....می ارزد.... یا من دارم خسیس بازی در میارم؟
💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥