2777
2789

خرید حلقه ازدواج از آن روزهای خاطره انگیز و فراموش نشدنی است. خاطرات این روز هم می تواند یکی از جذاب ترین خاطرات زوجها باشد.خاطرات این روز را هنوز هم به خاسر دارید با کاربران نی نی سایت به اشتراک بگذارید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و همسرم که البته اون موقع هنوز عقد نبودیم و یه ماهه صیغه بودیم با هم رفتیم.. وای که چقدر گشتیم و بالاخره به نتیجه رسیدیم... الان هم عاشق حلقه ام هستم اما متاسفانه الان بخاطر اضافه وزن ناشی از بارداری نمیتونم بندازمش.....
💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 
2805
من و همسرم با پدر و مادر خودم رفتیم خرید ساعت ها تو بازار طلا می گشتیم و دست آخر چیزی که می خواستیم و پیدا کردیم و خریدیم بعد از خرید هم بابای مهربونم همگی و دعوت کرد به جیگرکی و جیگر خوردیم یادش بخیر چه روزهای قشنگی بود خیلی خوش گذشت.
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
من 3 ماه بود میگشتم چون با هم دوست بودیم میدونستم بالاخره میریم واسه خرید حلقه کلی گشتم سر فرصت هر هفته یه جا میرفتم میدیدم تا بالاخره انتخاب کردم خیلی شیکه دوستش دارم
زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم.
ماه رمضون وسط روز دوتایی رفتیم،خیلی گشتیم چون سایز دست همسرم پیدا نمیشد.آخرش دقیقا چیزی که باب میلمون بود رو پیدا کردیم و زبون از دهن بیرون افتاده اومدیم خونه .
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
یادش به خیر من و همسرم با هم رفتیم خرید اوائل فکر می کرد که من خیلی ولخرجم نگران بود ولی دید که نه من فکر جیبش هستم
گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من ارزوی خرید حلقه تو دلم موند که مثل خیلی عروس دومادا دوتایی بریم خرید حلقه چون شوهرم برای باباش کار میکرد اقا اختیار همه چی رو گرفته بود دستش. روز عروسی یه حلقه داد بهم گفت اینم حلقه ازدواجت منم اصلا دستم نکردم وقتی کار شوهرم ازش جداشد یکی مثل حلقه خودش سفارش داد برام.خداروشکر ازش راضیم
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
من ارزوی خرید حلقه تو دلم موند که مثل خیلی عروس دومادا دوتایی بریم خرید حلقه چون شوهرم برای باباش کار میکرد اقا اختیار همه چی رو گرفته بود دستش. روز عروسی یه حلقه داد بهم گفت اینم حلقه ازدواجت منم اصلا دستم نکردم وقتی کار شوهرم ازش جداشد یکی مثل حلقه خودش سفارش داد برام.خداروشکر ازش راضیم

عزیززززززززززززززززم
من با مامانم و مادرشوهرم و پدرشوهرم و شوهرم و خاله ی شوهرم!!! رفتیم حلقه خریدیم. یه قشون آدم برا یه حلقه! با سلیقه ی خاله ی شوهرم خریدمش و زیاد دوستش ندارم و همش تو مهمونیا و جمع دوستام نگاهم به حلقه هاشونه :-( البته شوهرمو گفتم بدم میاد از حلقه ام، اونم قول داده یکی دیگه برام بخره
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
من که خانواده همسر حاضر بودن برام هرچی بگم بخرن ولی مامانم گفت زیاد گرون نخر اونم جلو مادر شوهر خلاصه خراب کرد دیگه خخخخ ولی حلقمو دوست دارم
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
2810