2777
2789

در ماه مبارک رمضان، ماه مهمانی خدا و ماه نزدیکی به خدا هستیم. بسیاری از خانمهای باردار دوست دارند مانند قبل در این ماه روزه داری کنند اما آیا این کار برای آنها امکان پذیر است. شما دوران بارداری خود در این ماه را چگونه سپری کردید. تجربه خود را با دوستان نی نی سایت به اشترام بگذارید.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، من ماه چهارم بارداری ام مصادف شد با ماه مبارک رمضان. طبق آنچه شنیده بودم روزه گرفتن در سه ماهه اول و سوم برای جنین ضرر داشت اما به این دلیل که در این سالها ماه مبارک در روزهای بلند تابستان است، دکترم به شدت از روزه داری نهیم کرد. و به همین دلیل من آن سال روزه نگرفتم. البته مادرم نظرش این بود که امتحان کنم ببینم میت وانم یا نه چون خودش در بارداری هاش روزه گرفته بود، اما مساله این بود که در زمان بارداری مادرم ماه مبارک در بهار و زمستان بود و شرایط با حالا فرق داشت. به نظرم مصادف شدن ماه مبارک با تابستان باعث می شه خانم های بیشتری در شیردهی و بارداری شرایط روزه گرفتن را نداشته باشند و باید توجه داشت که اگه واقعا احتمال ضرر هست، تکلیف دینی ما روزه نگرفتن است.
با سلام من چون در سه ماههی دوم بودم 11 روزش رو گرفتم خدا رو شکر هیچ مشکلی برام پیش نیومد البته سرکار نمیرفتم
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
2805
سلام . مسلما توی سه ماهه اول بارداری ، بعلت اینکه مغز جنین و دستگاه عصبی وی در حال تشکیل است نمی توان روزه گرفت چون سطح کتون بادی ها در خون بالا میره و ممکنه روی سیستم عصبی جنین اثر بذاره. در سه ماهه دوم به شرط وزن گیری مناسب، رعایت تغذیه صحیح، نداشتن فشار خون و با نظر متخصص می توان روزه گرفت. در سه ماهه سوم بارداری که جنین در حال وزن گیری است هم نباید خانم باردار روزه بگیرد.
خب معلومه که نبااااااید روزه بگیرن . این چه سوالیه . مطمئنا جنین شما تحت تاثیر این گرسنگی قرار میگیره . به نظر من ثواب که نداره هیچ گناه هم داره .از کجا معلومه این تحقیقات اینا درست باشه که میگن تو ماه دوم اشکال نداره . الحمدوالله این تحقیقات پزشکی هر روز قبلیا رو نقض میکنن . آخه یک کم با خودتون فکر کنین . جنینی که تمام تغذیه شو از شما میگیره و به اون سرعت داره رشد میکنه و اندام هاش تکمیل میشه چطور غذا نخوردن شما روش تاثیر نمیذاره !!!!!!!!! همین طور برای شما و بدنتون هم مضررره. از سایت به این خوبی هم واقعا تعجب میکنم چطور همچین مسیله ای رو اصلا مطرح میکنه ؟
از وقتی مامان شدم میفهمم مامان چه زحمتی کشیده . مامان عاشقتم .
سلام من توی ماه 8 بارداری هستم، هم دکتر گفت روزه نگیر چون جنین تازه داره وزن میگیره، هم خودم زود به زود گرسنه ام اصلا طاقت ندارم! از نظر شرعی هم بخاطر ضررش تکلیف ندارم بگیرم! ان شاءالله کفاره شو میدم و بعد بارداری توی فرصت مناسب قضاشونو میگیرم!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
برا بچه ی من که هیچ مشکلی پیش نیومد ماشالللللللللله انقد باهوشه زبانزده
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
خانم رز امیدوارم که همینطور باشه . ولی خیلی از اشکالاتی که در دوران جنینی پیش میاد اثراتش رو در بزرگسالی نشون میده و این فشار آوردنه به بدن خودتون هم میتونه اثراتش رو در سنین بالا روی شما نشون بده . باز هم امیدوارم شما جزو استثناها باشید و مشکلی برای شما و فرزند عزیزتون پبش نیاد وگرنه به نظر من حتما تاثیر منفی داره .
از وقتی مامان شدم میفهمم مامان چه زحمتی کشیده . مامان عاشقتم .
من هم ماه 8 بارداریم مصادف با ماه مبارک رمضان بود و مردادماه بود. من نگرفتم وزنم خیلی پایین بود و خیلی کم اشتها بودم برای همین همه 30 روز رو خوردم . سال گذشته هم ماه رمضان مصادف شده بود با 10 ماهگی دخترم . باتوجه به اینکه روزها طولانی بود من هم زیاد میل به غذا نداشتم و دخترم هم خیلی شیر میخورد خودم تصمیم گرفتم روزه نگیرم ولی وقتی اطرافیان رو دیدم که بعضی ها عذاب وجدان دارند یک روز روزه گرفتم حالم به حدی بد شد که تا یک هفته بعد هم سرحال نشدم بعد یک هفته دوباره امتحان کردم باز هم حالم خیلی بد شد. فکر میکنم بیشتر از گرسنگی کمبود آب حالمو بد میکرد . فقط همینو به مامانای گل باردار و شیرده بگم که همه چی به توانایی خودتون داره. افراد با هم متفاوتن.خواهرم بچه ش 1 ساله است کامل روزه میگیره بااینکه بچه ش خیلی غذا نمیخوره و وابسته به شیره ولی میگه اصلا برام سخت نیست حالم خیلی هم خوبه.
خدايا شكرت
منم سه ماهه سوم هستم وبه محض گرسنگی میزنه به تهوع...یه حالت ضعف شدیدی هم دارم حتی بعد خوردن غذا...اصلانمیتونم با اینکه خیلی مقیدم رو این چیزا...ولی امسال توفیق نداشتم
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
منم سه ماهه دوم بارداری رو میگذرونم، چچون گرسنه و تشنه میشم و اگه نخورم باید لگدهای نی نی رو تحمل کنم امسال اصلا روزه نگرفتم
خدایا،اگر مرا به دوزخ افکنی، به دوزخیان اعلام خواهم کرد که من تو را دوست دارم... ( مناجات شعبانیه)
من پارسال ماه چهارم بارداریم توی ماه رمضون افتاده بود. دکترم تشخیص گرفتن و نگرفتن روزه رو به عهده خودم گذاشتن. فقط یک سری علایم رو بهم گوشزد کردن که اگر اون حالتها رو داشتم خطرناکه. منم دو سه روز رو گرفتم و دیدم اون حالات رو دارم. با دفتر مرجع تقلیدم هم تماس گرفتم. آخرش نتیجه این شد که روزه نگیرم و کفاره اش رو دادم. ان شاءالله شرایط که مهیا شد باید قضاشون رو بگیرم.
اللهم عجل لولیک الفرج
2810