2777
2789

زمانیکه جنسیت نوزاد مشخص می شود، مادر و پدر اسمهایی را برای او در نظر میگیرند تا از بین آنها یکی را برای نوزادخود برگزینند. بعضی وقتها پیدا کردن اسم و انتخاب یکی از آنها کار دشواری به نظر می رسد. شما اسم نوزاد خود را چگونه انتخاب کردید. تجربه خود را با دوستان در میان بگذارید

من موقع انتخاب اسم خودم انتخاب میکردم و پیشنهاد میدادم و همسرم نظر میداد هراسمی که میگفتم رد میکرد یه روز از حرم امام رضا علیه السلام داشتیم بیرون می امدیم من پیشنهاد دادم رضوانه چون نزدیک حرم محلی به نام باغ دضوان است او هم قبول کرد درحالیکه به هر کس میگفتیم رد میکرد روزی که بدنیا اومد نظرم عوض شد اما همسرم همان روز شناسنامه دخترم رو گرفت و جالب اینه که دخترم الان فوق العاده اسمش رو دوست داره واو تنها کسی است که تا به حال دیدم اینقدر اسمش رو دوست داشته باشه
خدا نکنه تا ادم نشدیم دنیا به ما رو کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کار سختی هست تا ماه 8 هنوز لیست اسما رو مینوشتیم و به نتیجه نمیرسیدیم . یه اسم رو همه جوره صدا می کردیم مثلا نی نی فلان فلان خانم عروس خانم فلان حاج خانم فلان . می خواستیم اسمش جوری باشه که تو تمام مراحل زندگیش بهش بیاد اخر یه شب به شوهرم گفتم خسته شدم دیگه بیا ایه اسم رو انتخاب کنیم و بعد از چند ماه در عرض 5 دقیقه انتخاب کردیم و اسم دخترمون شد نورا
من کلی لیست به شوهرم میدادم ولی اون رد می کرد..البته ما تا به دنیا اومدن نی نی مون نخواستین بدونیم دختره یا پسر..پس شوهرم بین اون لیستا اسم سینا برای پسر و اسم راحیل برای دختر انتخاب کرد..منم خوشم اومد...الانم پسرم سینا یک سالشه
2805
من عاشق اسم محمد هستم . وخیلی دوست داشتم اگه بچه اولم پسر بشه اسمشو محمد بذارم البته ترکیبی با یه اسم دیگه .جون تو اقوام ما این اسم خیلی زیاده.همسرم امیر علی رو خیلی دوست داشت.ولی راضی شد.مدتها اسامی مختلف رو ترکیب میکردیم با محمد اما نمیدونم چرا به دلم نمی نشست. تا اینکه یه شب همسرم یکدفعه گفت میتونیم امیرمحمد هم بذاریم تا حالا اصلا بهش فکر نکرده بودیم. خیلی خوشم اومد.این شد که ما تو ماه 6 بارداریم اسم پسرمو انتخاب کردیم.
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
من دنبال یک اسم با معنی زیبای ایرانی بودم. بعد از اینکه جنسیت نی نی مشخص شد تو لیست اسامی سازمان ثبت احوال اسم ها رو همراه با معنی هاش چک می کردم. اولین اسمی که خیلی ازش خوشم اومد بهراد بود به معنی جوانمرد نیکو. اسم های دیگه هم بود. شوهرم هم یک لیست از اسامی نوشته بود که البته توش اسم بهراد هم بود. بالاخره ما اسم بهراد رو برای پسر گلمون انتخاب کردیم. حالا هم برای داداشش که تا چند ماه دیگه به دنیا میاد دنبال اسم قشنگ و با معنی خوب می گردیم. خوشحال می شم پیشنهادهای شما رو هم بدونم
مامان بهراد اسم پسر دومتو می تونی بهزاد بزاری
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
من قبل از بارداری همش دنبال اسم بودم ووقتی باردار شدم هم دنبال اسم بودم وخداییش خیلی اسمای خوشگل وتکی رو جمع آوری کردم ولی همسرم همرو رد میکرد وآخرش هم گفت علی .... با اینکه من عاشق این اسم بودم وهستم ولی دوست داشتم اسمی انتخاب کنیم مه کمتر شنیده شده باشه ولی همسرم سریع رفت وشناسنامه گرفت . اسم پسرم رو دوست ولی چون تو فامیل هست فردی به این نام همش یه پسوند کوچولو بهش اضافه میکنن که با گذشت نه سال ناراحتم میکنه.
من از قبل میخواستم اگه یه روز صاحب دختری شدیم اسمشو بذاریم فاطیما اما وقتی حامله شدم و فهمیدم که دختره نظرم عوض شد خیلی اسم انتخاب کردیم تا اینکه قرار شد بذاریم هلیا اما متاسفانه دخترم همون روز تشنج کردو اسمشو همون فاطیما گذاشتیم و من همیشه میگم اگه از اول همون فاطیما میذاشتیم شاید اینطوری نمی شد
کاریش نمیشه کرد افتاده اتفاق
اسم دخترم و من انخاب کردم اما با کلی دعوا از طرف خانواده همسرم دختر من تا 15 روزگی شناسنامه نداشت ....
یسناخانوم اولین دقایق روز 12 شهریورماه زمینی شد و خانواده شهریوری ما رو با وجودش تکمیل کرد .
با سلام منم یه لیستی از اسم هایی که با اول حرف اسم من و شوهرم بود نوشتم بعد به شوهرم نشون دادم و با مشورت هم چون معنی اسم بچه برای هر دو مون مهمه اسمی رو انتخاب کردیم .
عزت شاه و گدا زیر زمین یکسان است /می کند خاک برای همه کس جا خالی...
2810