2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و شوهرم قبل از بارداریم حتی تو دوران عقد باهم قرار گذاشتیم اسم دختر رو من انتخاب کنم و اسم پسرو اون.قرار شد اسم پسر آرش و اما اسم دختر من فعلا آیدا انتخاب کردم اما اگه چیز دیگه هم شد دوس دارم با آرش همخونی داشته باشه،به نظرتون چی خوبه؟برام ایمیل بذارید elhamsaghimi66@gmail.com
فاطمه جون من سوراخ بین بطنی داره بی زحمت یه صلوات براش بفرسین که سوراخ بسته شه و به عمل نکشه ممنون
من و شوهرم جفتمون قدمون بلنده از وقتی که رفتیم سونو و مشخص شد نی نی مون دختره تصمیم گرفتیم که یک اسم اصیل ایرانی بزاریم که به یه دختر خوشگل قدبلند بیاد بعد کلی تحقیق اسم آناهید رو انتخاب کردیم که همون اناهیتاست بمعنی از بین برنده ناپاکی و پلیدی ,ایزد آب ,که در اوستا بصورت دوشیزه ای زیبا رو و بلند بالا توصیف شده است ,حالا من و باباش منتطر اومدن پرنسس کوچولومون هستیم
خدا گر زحکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری
2805
بین نرگس و مائده و کوثر و حسنیه و فاطمه و ریحانه،اسم دختر قشنگم شد ریحانه. اسم انتخابی من. بابش زنگ زد به دفتر یه حاج آقایی،گفت لطفا یه اسم بگین. حاج آقا گفت:خودتون انتخاب کنین اما مادر بچه باید از اون اسم راضی باشه.این شد که به جای حسنیه که باباش اصرار داشت،گذاشتیم ریحانه.
به دکتر گفتم:«همه داروهایم را می خورم؛اما تأثیری ندارد.»دکتر پاسخ داد:«آیا داروهایت را سر وقت می خوری؟» و من تازه فهمیدم چرا نماز هایم تأثیری ندارد!؟!؟