2777
2789

بسیاری از زوجها سعی می کنند تادر سالهای شروع زندگی مشترک از بارداری جلوگیری کنند. اما ممکن است دچار بارداری ناخواسته شوند. آیا این شرایط را تجربه کرده اید با سایرین به اشتراک به گذارید

غفلت کردم و باردار شدم:) و واقعا خداروشکر که غفلت کردم... و چون از غفلت دفعه اولم خیلییییی راضی بودم، دوابره غفلت کردم و الان با یک دختر یک سال و نیمه، 6 ماهه که باردارم...خدایا خیلی ممنونم.
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرزند هدیه الهی است. اگر لیاقت داشتن این هدیه الهی را پیدا کردید ناشکری نکنید و با عشق الهی به موضوع نگاه کنید. اگر خدای نکرده اطمینان از حضور خدا و عشق خدا در زندگیتون ندارید ناراحت باشید و نگران تمام مسائل ریز و درشت، ولی شمایی که خدا رو در لحظه لحظه ی زندگیتون و در کنارتون احساس می‌کنید این موقعیت را قدر بدانید و دعا کنید که شایستگی داشتن هدیه‌ی الهی را داشته باشید. خدایی که به پیامیرش حضرت موسی می‌فرماید تو بند کفش‌ات را هم از من بخواه .... پس حواسش به همه چیز هست. شما فقط شکر کنید و وظیفه‌ی الهی تون و انجام بدید به بهترین صورتی که میتونید. من هم الحمدلله یک مادر هستم و خدا رو شکر دو فرزند دارم. یکی رحمت الهی و دیگری برکت الهی
من ناخواسته باردار شدم ودر دوران بارداری از مادر شدن لذت می بردم ولی وقتی دخترم به دنیا اومد پشیمان شدم اخه دخترم مشکل مغزی داشت و الان زندگیمون به هم ریخته .دخترم الان سه ساله هستش ولی پیشرفت بچه یکسال را دارد .به نظر من بدون برنامه ریزی نباید بچه دار شد مخصوصا اگر شوهر بی مسولیتی هم داشته باشی .
2805
منم همین تجربه رو 14 ماه بعد از ازدواح داشتم و اولش خیلی شوکه شدم اما کمی بعد که خوب فکر کردم به این نتیجه رسیدم که خدایی که نظم و امور همه جهان تو دستش هست و اداره ی همه چیز از کهکشانها گرفته تا کوچکترین ذرات زیرخاک و دریاهارو اینقدر دقیق کنترل میکنه مطمئنا خیلی بهتر از منه بنده ی نادان میتونه برام برنامه ریزی کنه و درستش اینه که من خودمو به تقدیر خداوند بسپارم و بابت این هدیه ی الهی شکرگزارش باشم حالا هم که دخترم نزدیک دوسالش هست دارم کم کم به برنامه ریزی برای بچه ی بعدی فکر میکنم در صورتیکه اگه طبق برنامه ی خودم میخاستم الان بچه دار بشم فرصت کوتاهی برای تولد فرزند بعدیمون داشتیم
منم با اینکه چند ماهی بود برای اینکه جلوگیری هام خیلی سفت و سخت نبود فولیک اسید میخوردم ولی آمادگی روحی بچه دار شدن رو نداشتم. حتی وقتی فهمیدم باردارم تو فکرم بود حتی به همسرم نگم و ... ولی به لطف دوستهای خوب اینجا و دنیای واقعی این اشتباه رو نکردم. هزار تا برنامه واسه زندگیم داشتم که همون موقع طبق خواسته ام پیش نرفت و سختی کشیدم. اما یه کم دیرتر ، خیلی عالی تر شد.فقط سعی کردم با شرایط خودمو وفق بدم. حرص نخورم و تا تونستم به بچه و خودم رسیدم. دعا خوندم و با تحقیق از همینجا خوب غذا خوردم. میخوام بگم کسانی که مثل من از جلوگیریشون مطمئن نیستن فولیک اسید رو بخورن. ضرر نداره. ولی اگه پیش اومد بسپرید به خدا. بچه من انقدر از هر نظر عالی بود و دلخواهم که نمیدونم چه جوری از خدا تشکر کنم. چه ظاهرش چه جنسیتش چه اخلاقش. خدا خیلی مهربونه. الان پسرمو با دنیا عوض نمیکنم.
به نظر من بارداری ناخواسته خیلی شیرین تر از بارداری خواسته است.من خودم ناخواسته باردار شدم اما اصلا پشیمون نیستم و الان که دختر گلم 18 روزش هست هر لحظه خدا رو شاکرم و از این هدیه الهی بسیار سپاسگذارم.
فکر میکنم خدا واسه من از همه زودتر خواسته دقیقا ماه اول خونه داری باردار شدم و الان تازه وارد شش ماه شدم خیلی سخت بود، ب خصوص اینکه از لحاظ مالی و روحی اصلا وضعیت خوبب نداشتم، و اون سه ماه اول ک.خیلی مهم من کلی استرس و ناراحتی داشتم
ﻭاﻗﻌﺎ ﺑﺎﺭﺩاﺭﻱ ﻫﺪﻳﻪ اﻟﻬﻲ ﻣﻨﻢ اﻭﻝ ﻧﻤﻴﺨﻮاﺳﺘﻢ ﻭﻟﻲ ﻧﺎﺧﻮاﺳﺘﻪ ﭘﻴﺶ اﻭﻣﺪ اﻻﻥ ﺣﺲ ﺧﻮﺑﻲ ﺩاﺭﻡ ﻭﻟﻲ ﻧﮕﺮاﻧﻢ اﺯ اﻳﻨﻜﻪ ﻧﺘﻮﻧﻢ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﻲ اﺯ ﻣﺴﻮﻭﻟﻴﺘﺶ ﺑﺮ ﺑﻴﺎم اﺧﻪ ﺗﺎﺯﻩ 2 ﺳﺎﻟﻪ اﺯﺩﻭاﺝ ﻛﺮﺩﻳﻢ و ﻫﻨﻮﺯ ﺷﺮاﻳﻄ ﺧﻮﺑﻲ اﺯ ﻧﻆﺮ ﻣﺴﻮﻭﻟﻴﺖ ﭘﺬﻳﺮﻱ ﻧﺪاﺭﻳﻢ ﺧﺪا ﺧﻮﺩﺵ ﺑﻪ ﻫﻤﻣﻮﻥ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﻲ ﺑﺘﻮاﻧﻴﻢ اﻳﻦ ﻓﺮﺷﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺗﺮﺑﻴﺖ ﻛﻨﻴﻢ
سلام منم تقریبا دوسال از ازدواجم میگذره...موقع تمیزکردن سرویس بهداشتی ی بی بی چک داشتم ک ازچندماه پیش مونده بود استفاده نشده...منم محض کنجکاوی از نحوه ی کارکردش تست و انجام دادم دیدم دوتاشد!!!فکرکردم اشتباه شده از پریودیم فقط دوروز گذشته بود ک اونم عادی بود چون پریودیم منظم نیست...فکرم مشغول شد رفتم سه تا بی بیچک خریدم بازم دوتا خط شد....بعدشم آز خون اولش ناراحت بودم اما الان ک تو ماه سوم بارداری هستم باوجود همه ی مشکلات راضیم وقتی فکرمیکنم شکمم گنده میشه و بعدش ی دخمل یا پسرناز میاد تو بغلم قندتو دلم آب میشه....خدایا سلامت نگهش دار