2777
2789

مسافرت با نوزاد برای هر خانواده ای یک تجربه هیجان انگیز خواهد بود. خانواده ها زمانیکه با کوچولوشون سفر می کنند باید تمام احتمالات را پیش بینی کنند تا سفر خوب و پر خاطره ای را داشته باشند. اولین سفر نوروزی شما به نیشنی چگونه بود؟ از خاطرات اولین سفر خود با نی نی برای ما صحبت کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین مسافرتم با سپهر کوچولو و باباش وقتی بود که سپهرم 5 ماهه بود و تصمصم گرفتیم به کیش بریم.از بهترین کاری که انجام دادم بگم که کالسکه و کریر بردم و فوق العاده تو تفریحات و خرید راحت بودیم. شبا کالسکه سپهررو تخت خواب میکردیم و همونجا کنار تخت خودمون میخوابید. علاوه بر این خیلی راحت میتونستم توی مراکز خرید و خارج از هتل بدون اینکه کسی بفهمه تو کالسکه پوشکشو تعویض کنم. خاطره رفتنم به سافاری هم که خالی از لطف نبود. تو تبلیغات فروش بلیطشون گفتند مهد داره ولی وقتی وارد مجموعه شدیم متوجه شدیم مهد کودک تعطیل شده و من از عصبانیت و ناراحتی با پرسنلش بحث کردم که این مطلب رو باید با ما در میون میزاشتند که ما برنامه رو کنسل میکردیم. خلاصه مدیر محترم عهده دار نگهداری از سپهر شدند تا ما سوار ماشین بیابونی شدیم و بعد موتور سواری در بیابان و سپهر رو تحویل گرفتیم و موزیک زنده و کلی خوش گذشت... شب سوار کشتی شدیم و کلی خوش گذشت.. اما فردا صبحش سپهر تب کرد و بنده با استامینوفن و شیر دادن فراوان بهش تبش رو پایین اوردیم و رفتیم ساحل.. تو ساحل سپهر دل درد گرفت و من رفتم از رستوران ساحلی آب جوش و نبات گرفتم و اونها هم دادند و با لیوان به سپهر دادیم خورد و دلدردش خوب شد... خلاصه اینکه مردم خیلی خیلی هوای نی نی کوچولوها رو دارند و اگه زمانی کوچولوتون به کمک احتیاج داشت هیچ وقت خجالت نکشید و از بقیه یاری بطلبید. و ضمنا همیشه قبل از هر کاری درباره کم و کیف انجامش یه سرچ کوچولو بزنید .. تجربه من در بردن کالسکه به کیش و بردن اون تا پای پرواز و تحویلش به کادر پرواز خیلی خوب و فوق العاده بود.
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت