2777
2789
سقط اولم اصلا ناراحتم نکرد. فقط یکم نگرانم کرد اما زایمان زودرس و از دست دادن بچه در 24 هفته مو نابود کرد. خاناده کمک خوبی بودن. همسرم با اینکه به اندازه من عزادار بود سعی می کرد حمایتم کنه. اما من بهانه گیر شده بودم. زندگی دیگه برام معنی نداشت. خوشبختانه با کمک دکتر روانشناس و حمایت همسرم و خانواده هامون دوباره سر پا شدم و الان سومین بارداریم رو میگذرونم. اما این بار با ترس هر روزه از مرگ جنین.
عزیزم پراتو جان انشاالله که زود زود باردار میشی عزیزکم فقط سعی کن بیخیال بشی و بسپاری به خدا و بگی هر چی تو صلاح بدونی من تسلیم هستم و بعد با آرامش از زندگیت لذت ببری من خیلی دور و برم دیدم که آدم هایی که آرزوهاشونو به خدا میسپارن و رها میشن، خود آرزوشون بدو بدو میاد سراغشون. یک عالمه آرزوی خوب واسه تو و همه دوستان دارم.
خدایا خودت واسمون خوش بخواه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من 6ماه ژیش توهفته 7که رفتم سونو گفت ضربان قلب نداره ودوهفته هم صبرکردم ولی بلاخره کورتاِشدم من عاشق بچم خیلی اضطراب دارم این ماه رفتم اقدام تاخداچی بخواد میترسم بازم ضربان نداشته باشه یعنی میشه تکراربشه؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا فقط شکرت..................
2805
بعد از سقط اقدام به بارداری کردم و دوبار بعدش هم شکست خوردم ولی باز تلاش کردم و در بارداری چهارم دخترم دنیا اومد. بارداری پنجم مجددا سقط کردم و الان میخوام برای ششمین بار باردار بشم

سلام من هم ناخواسته در شش ماهگی دوتا پسر سقط کردم بارداریم دو قلو بود و سنم کم .الان بعد یک سال میخوام باردار شم تا الان سه ماهه باردار نشدم
1سال پیش سقط داشتم که کورتاژ هم شدم حالا 9ماهه که اقدام کردم اما نتیجه نگرفتم به هر آزمایشی رفتم سالم بودم.حالا نمیدونو شاید بدنم ضعیف شده و به زمان نیاز دارم.لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره منم راهنمایی کنه؟

عزیزم همسرت ازمایش اسپرم داده.شاید مشکل تو نیستی
سلام خانوما منم ۴ماه پیش تو۳ماهگیم سقط کردم واسه غربالگری رفته بودم دکترم گف ۱۰روزه مرده و الان این ماه اقدام کردم و۴روز به پری مونده امروز تست کردم منفی شد

منم سال پیش دوقلو سقط کردم تو شش ماهگی .والان ازمایش بارداری دادم بتا اگه ده به بالا باشه مثبته برا من نه بود فقط دعاذ میکنم که وقتی باز ازمایش میدم باردار باشم منو همسرم خیلی بچه میخواییم انشااله که خدا به هردومون بچه های سالم بده
من سال پیش دوقلو تو شش ماهگی سقط کردم والان میخوام باردارشم تواین سه ماه که نشدم ولی این ماه پریودم عقب زد بعد سه روز ازمایش دادم منفی شد یعنی بتا اگه ده بود مثبت بود برا من نه بود دکتر گفت ده روز دیگه باز ازمایش بده به نظرتون میشه من مادر بشم این ماه؟
سلام دوستان من تازه عضو شدم تا الان دو بار سقط داشتم هر دوبارم تو هفته هشت بارداریم بوده میخوام دوباره اقدام کنم ولی خیلی میترسم بازم از دستش بدم نمیدونم چیکار کنم

توکل به خدا کن و تحت نظر پزشک اقدام کن
《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...