2777
2789

بحث اضافه وزن از جمله مسایل مهمی است که خانم‌ها باید قبل از بارداری به آن توجه داشته باشند زیرا با شروع دوران بارداری، دیگر نمی‌توان اختلالات تغذیه‌ای را به نحو مطلوب درمان کرد و پس از آن مادر دچار اضافه وزن می شود. وزن شما قبل از بارداری و پس از آن چگونه بود. تجربیات خود را با سایر مادران نی نی سایت به اشتراک بگذارید

من تا ماه سوم وزن کم کردم که باید به مامانا بگم نگران نشن اگر اینطوری شدن چون دکتر گفت طبیعیه. و بعد از اون وزنم به طور نرمال 12 کیلو اضافه شد. و بعد از زایمان هم به مرور وزنم کم شد که بعد از گذشت تقریبا دو سال با وجود تغذیه ی مناسب 10 کیلو کم شدم که بزرگان و با تجربه ها میگن به خاطر شیر خوردنه بچه س.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیر نی من الان تقریبا چهار ماخشه, و من فقط ده کیلو روز زایمان رو کم کردم, خیلی ناراحتم, اما اضافه وزن طی نه ماه ایجاد شده و همون نزدیک یک سال طول میکشه تا برطرف بشه, فقط کاشکی زودتر اتفاق بیوفته
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود(خدایا فقط تو)
من قبل از بارداری روزی 7 کیلومتر میدوییدم و یکساعت شنا میکردم. لاغر بودم ولی در بارداری 30 کیلو وزن اضافه کردم و بعد از زایمان 10 کیلوش با من مونده بود. تصمیم گرفتم از گن های لاغری استفاده کنم من ایران نیستم و همیشه فکر میکردم خارجیا برای داشتن اندامشون حاضرن همه کار کنن.با همسر و پسر 40 روزم به فروشگاه معروفی رفتم و در کمال تعجب رئیس اون فروشگاه گفت که من هیچ وقت به یه مادر گن لاغری نمیفروشم. حرفای خوبی زد که باعث شد من شادتر باشم و فقط به بچم فکر کنم . اون گفت به عکسهای روی مجله ها نگاه کن اینا هیچ کدوم واقعی نیستن . واقعیت تو هستی که داری زندگی طبیعی می کنی با شوهرتی و یه بچه داری یه مادری که برای بچت شبها خواب نداری و روزها به خاطر مقوی شدن شیرت رژیم نمیگیری. قشنگی زندگی به این تحولاتش هست این روزها میگذره و تو به وزن قبلت بر میگردی. حرفاش درست بود من دیگه به رژیم فکر نکردم . الان پسرم 16 ماهست و خیلی وقته به وزن قبلیم برگشتم . خیلی خوشحالم که وقتی باید دغدغه ی زندگیم نوزادی میبود که از شیرم تغذیه میکرد اعصاب راحتی داشتم /
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
2805
من بعداز زایمانم 8 کیلو اضافه وزن داشتم ولی شوهرم اجازه نداد لاغر کنم گفت اگه این هیکل رو الان نداشتی دخترمونم نداشتیم من که از هیکلت راضیم صبر کن تا وقتی که بچه رو از شیر گرفتی بعد لاغر کن . منم الان وزنم رو سعی میکنم ثابت نگه دارم تا بیشتر از این چاق نشم فقط پیاده روی می کنم و غذامو کم نکردم تا دخترم شیر قوت دار بخوره در ضمن چیزای مقوی می خورم نه ضرر دار و چاق کننده
خب بنظر من داشتن تناسب وزنی از قبل بارداری شروع میشه اگه قبل بارداری اضافه وزن نباشه بعد زایمان کم کم با دادن شیر به نوزاد وزن به حالت اولیه ش بر میگرده البته بهتره از شش ماه به بعد مادر ورزش رو شروع کنه و غذاهای پرچرب و شیرینی زیاد نخوره منکه تا یکساگی بچه م برگشتم به وزن اولم
سلام من در دوران بارداریم 12 کیلو اضافه کردم والان با گذشت 39 ماه با روزه گرفتن تونستم وزنم را کم کنم البته این کار را بعد از دو سالگی بچه ام شروع کردم و خودم خیلی راضیم هم دارم روزه های نگرفته را میگیرم هم وزنم را پایین میاورم
من قبل از بارداری 48 کیلو بودم بعد از بارداری ورم داشتم وقتی ورمهام رفت شدم 54 کیلو شدم با قد 150 سانت. و چون بچه شیرخواره داشتم عجله ای برای کم کردن وزن نداشتم بعد از مدتی چون می دونستم 4 کیلو اضافه وزن دارم برای همینم روغن ها و غذاهای سرخ کردنی را حذف کردم و خودم و فرزندم غذامون دیگه سرخی نیست از غذاهای پختنی و البته روغن های طبیعی مثل روغن گردو یا روغن زیتون در غذاهام استفاده می کنم و اینکه چون می دونم رژیم گرفتن ناصحیح اصلا درست نیست اگر یه زمانی نتونم یا نخوام شام بخورم چهارمغز می خورم که اصلا کلسترول نداره. بعد از مدتی وزنم رو به نرمال رسوندم و حالا خوشحالم که تا الان برای فرزندم رعایت می کنم غذاهای طبیعی میدم مثلا رب گوجه رو حذف کردم و گوجه جاش میریزم روغن استفاده نمی کنم و اگر بخوام غذایی درست کنم که باید روغن داشته باشه با روغن اندکی روغن زیتون یا روغن گردو این کار رو انجام می دم. و اینکه نوشابه و نوشیدنی های شیرین و گازدار در سفره ما جایی نداره. خوشحالم که این عادت غذایی رو به فرزندم میدم.
چقدر زیباست فرزندت با نگاه مظلومانه به چشات زل بزنه و بگه .. ما...ما.ن
در طول بارداری بسیار مواظب تغذیه ام بودم غذاهای چرب و شیرین نمی خوردم. بعد از زایمان 8 کیلو اضافه وزن داشتم . اما با توجه به اینکه زایمان طبیعی انجام داده بودم دو سه ساعت بعد از زایمان فعالیتهای معمولم را شروع کردم. شاید به همین خاطر بود که ظرف یک هفته چند کیلو از اضافه وزنم از بین رفت و برآمدگی باقی مانده شکمم هم کاملا فروکش کرد. 4 کیلو اضافه وزن باقی مانده هم با شروع ورزش از هفته دوم ظرف یک ماهاز بین رفت. من نیازی به رژیم غذایی ویژه احساس نکردم. بلکه با حفظ تحرک بدنی اضافه وزن باقی مانده نیز از بین رفت و به وزن قبل از بارداری برگشتم.
من در طول بارداری 17 کیلو وزن اضافه کردم و الان که دخترم 10 ماهشه بدون رژیم دوباره به وزن قبل از بارداری برگشتم. به نظر من برای رژیم گرفتن نباید عجله کرد. باید به بدن زمان بدیم تا همونجوری که طی 9 ماه وزن گرفته،کم کم این وزن رو کم کنه. البته من به دخترم شیر هم میدم که مطمئنا بی تاثیر نیست.
من هم دچار این اضافه وزن شدم و به شدت روی روحیم تاثیر گذاشته بود افسرده شده بودم همسرم مدام منو دلداری میداد که هیکلت خوبه.اما اون رضایت درونی رو اصلا نداشتم.خصوصاکه پسرم لاغر بود و مدام دکتر میگفت چیزای چرب بخور.ولی شکرخدا از1 سالگی پسرم یهو وزنم خودبخود اومد پایین والان به هیکل قبلم برگشتم.
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉