2777
2789

با اینکه  متخصصان زنان و زایمان طرفدار زایمان طبیعی هستند و درباره مزایای آن تا کنون صحبت های زیادی شده است اما کماکان خانمهایی هستند که ترجیح می دهند زایمان خود را به شکل سزارین انجام دهند. شما جزء کدام دسته از خانمها هستید. تجربیات خود در این خصوص را با ما درمیان بگذارید 

من خودم سزارین رو انتخاب کردم و باید بگم که به شدت پشیمونم هرچند روند زایمان خوبی رو گذروندم اما الان بعداز8 ماه که از زایمانم میگذره میگم کاش انقدر تحت تاثیر اطرافم قرار نمیگرفتم و حداقل به خودم فرصت زایمان طبیعی رو میدادم، اطرافیانم از جمله دوستام میگفتن فقط سزارین و کاری کردند که من تحت تاثیر قرار بگیرم و بین زایمان طبیعی و سزارین سزارین رو انتخاب کنم و حتی اجازه ندادم دکترم معاینه کنه و هرچی اون اصرار کرد که طبیعی رو انتخاب کن من به خلطر ترسم و حرفای دوستام گفتم نه و سزارین شدم، الان در حسرت زایمان طبیعی هستم و میگم کاش اونو انتخاب میکردم و ولی حیف شد.امیدوارم خانومای باردار با علاقه خودشون و مطالعاتی درباره هردونوع زایمان یکی رو انتخاب کنن و زیاد به حرف اطرافیان توجه نکنن.
دوتا عشقای زندگیم:همسرم و پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به خاطر عدم زایمان طبیعی به شکل صحیح و عوارض بعدش که گریبان خیییییلی از خانم ها رو گرفته و گاها سالهاست که باهاش درگیرند, سزارین رو ترجیح می دادم... الان مدتیه که دقیق شدم به سزارین و می بینم اونم عوارض خاص خودش رو داره ... حالا واقعا موندم سر دوراهی...کاش توو ایران همون قدر که زور می گن و تبلیغ می کنن, همون قدر هم سطح علمی و سوادشون رو برای زایمان طبیعی بالا میربردن که زن ایرانی با دل قرص و خاطری اسوده به سزارین نه بگه و زایمان طبیعی رو حق خودش بدونه
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
من خودم الان تو وضعیت انتخابم.باکارممنوعیت دولت خیلی ناراضیم...به نظرم زایمان طبیعی زوری زجره....بخیه ی شکم خیلی بهتر ازبخیه ی جاهای دیگس
مهربانم شبها آمدند و روزها سپری شدند

و تو همان خوب دیروزی ...
2805
من زایمانم طبیعی بود زایمانم راحت بود ولی بعد زایمان تا 10 روز به خاطر بخیه هایی که خوردم زجر کشیدم خیلی بد بود به خصوص که تابستون بود و وحشناک میسوخت همش میگفتم ای کاش سز بودم لااقل روشو باز میذاشتم
  خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
من همیشه طرفدار زایمان طبیعی بودم. یک روز درد می کشی و بعدش دیگه راحتی. پسر اولم رو سالها پیش با زایمان طبیعی به دنیا آوردم. خیلی راضی بودم. بعد از اون دو تا سقط داشتم و دیگه مایل به بارداری نبودم. ولی در سن 42 سالگی خدا بهم یه پسر دیگه داد. اصرار داشتم که اونم به روش طبیعی به دنیا بیارم. بارداری خیلی خوبی داشتم. دکترم خیلی امیدوار بود. هفته 37 درد زایمانم شروع شد ولی با گذشت چهار روز نتونستم زایمان کنم و سرانجام با سزازین اورژانسی پسرم به دنیا اومد. موقع عمل مشخص شد که بند ناف دور گردن پسرم پیچیده شده بوده.خدا رو شکر کردم که حداقل پسرم سالم به دنیا اومد. ولی خودم بلافاصله بعد از عمل به التهاب بافت شکم دچار شدم و هشت روز تمام از پسرم جدا موندم و راهی بیمارستان شدم. این یکی از بدترین عواقب سزارین بود که می تونست پیش بیاد.بعد از دوماه هنوز نتونستم سلامتی کامل خودم رو بدست بیارم.به عنوان کسی که هر دو نوع زایمان رو تجربه کرده توصیه می کنم اگر واقعا مشکل خاصی وجود نداره زایمان طبیعی رو انتخاب کنید.
دل از اعماق دریای صدف های تهی بردار همین جا در کویر خویش مروارید پیدا کن
سلام من تیر ماه امسال سزارین شدم و نمیگم فوق العاده راضی هستم چون کسانی میتونن در این مورد نظر بدن که هم سز شدن هم طبیعی اما من خیلی راضی بودم ...مخصوصا الان بعد از 5 ماه کاملا وزنم به حالت قبل برگشته خدا رو شکر هیچگونه عفونتی هم نداشتم و دختر هم بعد از سه روز شیر خودم رو خورد و به راحتی باهام ارتباط برقرار کرد ...من راضی بودم به چند دلیل اولی اینکه توی شهر ما حتی توی بیمارستانهای خصوصی هم خبری از اپیدورال نبود دوم اینکه پزشکم خیلی تمایل نداشت به طبیعی برعکس خودم که خیلی مایل بودم ولی روزی که من رفتم برای اکو منو بردن اتاق درد و اونجا دستگاه بود و با دیدن خانمی که داشت زایمان طبیعی کنه کلا از هر چی زایمان طبیعی متنفر شدممخصوصا به خاطر پرستاری که بالای سر خانم بود و همش به جای تسکین دادن درد بنده خدا همش بهش تیکه مینداخت و من حتی یک لحظه هم میدونستم که طاقت اون تیکه ها رو ندارم و دلیل اخرم هم خودم بودم که اصلا بدنم امادگی طبیعی رو نداشت و بعد از معاینه به پیشنهاد دکترم روز بعد رفتم برای سزارین
یازده هفته و دو روز ..........
من زایمان طبیعی داشتم اصلا به سزارین فک نکردم ولی بین بی درد و طبیعی مونده بودم که آخرین لحظه تصمیم به زایمان بی درد گرفتم زایمانم خوب بود ولی بخیه ها اذیتم کردن زایمان من پاییز بود خودم اینطور خواستم و خوشحالم که انتخاب درستی داشتم
من طبیعی زایمان کردم و دردش اونقدرهم وحشتناک نبود ولی تا 20 روز بخیه هام اذیتم کرد و باعث شد افسردگی بعد از زایمانم شدیدتر شه و نتونم به نوزادم شیر بدم و بچم شیر خشکی شد و الانم حال روحیم خوب نیست و همیشه یه غمی و استرس تو دلم هست
من سه ماه پیش با وجود مخالفت و وحشت اطرافیانم طبیعی زایمان کردم –بعد از زایمان همه بهم دست مریضاد میگفتن که تو این شرایطی که اکثرا دنبال روش راحت برای زایمان هستن منه سوسول طبیعی زایمان کردم.در مورد درد تجربه من اینه که قبل و بعد از زایمان در مجموع تو روش طبیعی فشار بیشتری به مادر میاد چون عمده درد قبل از زایمان توی چند ساعته و در سزارین درد عمده توی چند روزه با وجود اینکه این دردا خیلی باهم فرق میکنن اولی فشاریه که بچت بهت میاره تا به دنیا بیاد و دومی درد جراحتیه که داره خوب میشه.در مورد بخیه ها هم بخیه زایمان طبیعی خیلی سطحیه و فقط مراقبت بهداشتی داره.به نظر من بعد از 9 ماه تحمل بارداری با وجود همه دردایی که طبیعی به مادر وارد میکنه ارزش سلامتی یک عمر پاره تن آدمو داره.تصمیم سختیه ولی نتیجش یه عمر جلو چشمته.
یه مورد دیگه اینکه روشهای زیادی برای کاهش درد زایمان طبیعی هست و درسته که هیچ کدوم در مقابل درد کمر شکن زایمان کمک چندانی نمیکنن اما بی تاثیرم نیستن من با انتونکس زایمان کردم و به نظرم باعث میشه درد رو تو حالت گیجی بکشی.
من سزارین شدم چون لیزیک کردبودم و به همین خاطر بخصوص بچه درشت بود شرایط زایمان طبیعی رو نداشتم البته نداشتم که به نظرم میتونستم و این بیشتر بهانه بود . خودم از زایمان طبیعی دردی که یک عمر بهمون گفته بودند زایمان داره تا بیشتر هوای مادرامون رو داشته باشیم و البته باید هم داشته باشیم و اینکه واژن تغییر شکل پیدا میکنه .... و نیز خطر سس پی شدن( مرگ مغزی)بچه بخصوص که بچم درشت بود .... قلبا ترجیح میدادم سزارین بشم . ولی واقعیت اینه که در سزارین هم بعدش ادم اذیت میشه شکم بخاطر اون برشی که میخوره بد شکل میشه اونهایی که بیهوش میشوند دقایق طلایی بودن با بچشون رو از دست میدهند ... داروی بیهوشی هم که خیلی برای بچه بده حالا من خدای رو شکر اسپاینال شدم و در بیمارستانی که همسرم شاغل هست زایمان کردم همسرم تمام مدت عمل کنارم بود بچه که بدنیا اومد اوردنش اول پیشم کلی باهاش حرف زدم به اسم صداش کردم و اون دستای نازش رو بوسیدم... اما همه این شرایط رو ندارند اگر بخوام بچه دوم رو بدنیا بیارم دوست دارم زایمان طبیعی در آب یا بدون درد داشته باشم
من خودم 5 سال پیش سزارین شدم و بسیار بسیار راضی هستم و الان برای دومی که هفت ماهه باردارم سزارین را ترجیح میدم . طبیعی را اصلا دوست ندارم چون عواقبش خیلی بدتر از سزارینه از مشکلات و افتادگی رحم گرفته تا بخیه خوردن که این بخیه ها بیشتر از بخیه سزارین باعث عفونت میشه .البته این نظر شخصیه منه چون هرکسی را در اططرافم دیدم که طبیعی زایمان کرده بعدها بیشتر از یه خانم سزارین مشکل داشته
من طبیعی زایمان کردم و همیشه برای دوستم دعا میکرد که منو تشویق کرد به این کار بی نظیراریت تجربه زندگیم بود دردش هم وحشتناک نبود ولی زیاد بود.... اما الان که پسر یک سال و نیمه است هرشب با خاطره زایمانم میخوابم
2810