2777
2789

یکی از دغدغه های والدین می تواند انتخاب پرستار کودک مناسب برای فرزندشان یا بنا به دلایلی عوض کردن پرستار کودکشان باشد. شخصی که به عنوان پرستار انتخاب می شود باید از همه نظر قابل اعتماد باشد. پیدا کردن یک چنین شخصی شاید کار دشواری به نظر برسد و نگرانی والدین را چند برابر کند. تجربه شما در این خصوص چیست. 

هیچ کس جز مادر نمیتونه به بچه اش برسه اگه واقعا کسی شرایط بچه دار شدن رو ندارن بچه نیاره ...چه کاریه ... من خودم 4 ساعت بچه رو به بستگانم سپردم پشیمون شدم چه برسه به پرستار که غریبه اس
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نکته مهمی اشاره کردی نوشین جان! ولی توی این دوره زمونه اکثر مادرا سرکار میرن وباید گفت هیچوقت شرایط ایده آل رو ندارن و حتما روزی به پرستار کودک نیاز پیدا می کنند.
**حراج سارافون باکلاه دخترانه مارک نکست زیر قیمت مغازه با ارسال رایگان** http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1159223&postID=45555944
پرستار دختر من خیلیییی عالی بود، من یه سری نکات بچه داری رو از اون یاد گرفتم به نظرم اینکه خانواده پرستار رو بشناسیم یا حتی گاهی رفت و آمد داشته باشیم خوبه چون در جریان روحیات و وضعیت زندگیشون قرار میگیریم فاکتور های من این بود: باایمان و معتقد باشه، بچه های خودش خوب باشن، غیر از خودش کسی رو به منزل راه نده، بالای 35 سال باشه، سابقه پرستاری از کودک رو داشته باشه، سواد داشته باشه، منظم باشه فعلا همینا تو ذهنم بود
از ما گذشت نیک و بد,اما تو روزگار..........فکری بحال خویش کن,این روزگار نیست
2805
من شاغل هستم و با وجود اینکه مادر خودم و مادر همسرم هر دو تهران هستند و به ما نزدیکن. و با وجود اینکه قبل از بارداری همش می گفتن شما بیارید ما نگه می داریم هیچ کمکی نکردن و نمی کنن و مجبور شدم پرستار بگیرم. من واقعا شانس آوردم چون پرستار دخترم خیلی خانم خوبی هستن و من همیشه و همه جوره واسشون دعا می کنم. تعهد کاری بالایی هم دارن یعنی حتی با وجود مریضی چون می دونن به من مرخصی نمی دن میان سر کار.
بهار عشق مامان و بابا
من خیلی وقته دنبال پرستار میگردم.پرستاری که خصوصیاتی که همیشه بهار گفت داشته باشه. پرستار قبلی زیاد دل به کار نمیداد. کاش میشد پیدا کرد.
آدمها از پیری نمی میرند، آدمها زمانی میمیرند که از همه چیز خسته میشن.
پرستار کودک خوبه ولی با مخارج بالا وحقوق کم کی دیگه میتونه پرستار بگیره من چند ماه دیگه باید برم سر کار ولی مجبورم نی نی ام رو بزارم مهد اخه پرستاری که قانع باشه ودر ضمن قابل اعتماد پیدا نکردم سراغ دارید لطفا معرفی کنید
منم از پرستار بچم راضیم خدا رو شکر. خدا خیرش بده. همیشه براش دعا میکنم. نماز خونه، سابقه کار تو مهدکودک داره و از همه مهمتر خودش یه مادره. فکر میکنم حتما باید به این نکته توجه کنن دوستان که مادر بودن یک پرستار خیلی مهمه.
پرستار کودک باید این ویژگی ها رو داشته باشه: سابقه کاری خوب. متاهل باشه و ترجیحا خودش مادر باشه. سن کم و خیلی زیاد نداشته باشه. سن کم کم تجربه س و سن زیاد بی حوصله س. نماز خون و با ایمان باشه. عشق به بچه ها داشته باشه و صرفا برای مشکلات مالی به این کار رو نیورده باشه. خانواده ی خودش سالم باشن.چون اگر مشکلات خانوادگی داشته باشه نمیتونه تمرکز داشته باشه و عصبی رفتار میکنه. تعهد و قرادداد وجود داشته باشه به قول مهدیه جان. درمورد رفتار با کودک مطالعاتی داشته باشه. و قابل اعتماد باشه.اگر شخصی معرفی کرده باشه خیلی بهتره. ولی در کل چه خوب میشد اگر همه مامانا میتونستن خودشون کنار بچه هاشون باشن. چون هیچ کس نمیتونه جای مادر و محبت خالصش رو پر کنه.