2777
2789

اولین باری که مادر نوزاد خود را به آغوش می گیرد تا به او شیر دهد، نیاز به آرامش و تمرین دارد. شیردهی در روزهای اولیه بویژه برای خانمهایی که اولین بار است مادر شدن را تجربه می کنند ممکن است دشوار بوده و با یک سری مشکلات همراه باشد اما برای هر مشکلی در این زمینه راه حلهایی پیشنهاد شده است و مادران با بکارگیری آنها می توانند این مشکلاترا برطرف کرده و از شیر دادن به نوزاد خود لذت ببرند. تجربیات خود در زمینه شیردهی به نوزاد را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شیر دادن به دختر اولم خیلی اذیت شدم سینه هام آبسه کرده بود و سرش به شدت زخمی . چرکی شده بود شیر دادن به شدت دردناک بود یک شب دیگه نتونستم تحمل کنم و شیشه دادم که باعث شد توی سینه گرفتن خیلی اذیت کنه تا یک ماه سینه هام زخم داشت و با وجود بد سینه ای آیدا سختی هارو تحمل کردم و بهش شیر دادم زخم سر سینمو پماد تترا سیکلین چشمی خوب کرد سر دختر دومم بعد از هر بار شیر دادن نوک سینمو چرب میکردم مرتب شیر اضافیو میدوشیدم و تا ده روز زیر دوش آب داغ ماساژ میدادم تا یک ماهگی هم نه شیشه دادم نه پستونک روزای اولم که میخواستم شیر بدم از همسرم میخواستم تا چونه آینازو بکشه پایین تا من با دست آزادم هاله سینرو کامل تو دهنش کنم برای همین اصلا اذیت نشدم
2805
من شیر داشتم اما مادر شوهرم همیشه میگفت شیر نداری.خیلی ناراحت بودم چوناز نظر خونواده شوهرم من باید اونقدر شیر میداشتم که میرفتم کنار تشت میشستم و شیرمو میدوشیدم توی تشت.کاش اون روزا بیشتر به بچه شیر میدادم و نمیگداشتم بهش اب قند بدن
روزهای اول سخت بود اما نه به این شدتی که دوستان نوشته ان چون من از روش همین خانمهای نی نی سایت استفاده کردم ...حتما سعی کنید پستان رو حتی قبل از زایمان ماساژ بدین و هر بار به زیر دوش هستید حتما سینه تون رو بدوشیدن ...بعد از زایمان حتی اگه میتونید اولین روز زایمان حتما از شیر دوش دستی استفاده کنید و باز هم سینه هاتون رو هر دو رو بدوشین اما شیر رو بیرون نریزید و اونو توی شیشه بریزید و در طول روز به نی نی گلتون بدین ...برای جلوگیری از زخم شدن هم حتما هویج رو پخته و روی سینه تون قرار بدین ...این کار باعث میشه زخمی که داره شروع میشه ازش جلوگیری بشه هر روزچند بار این کار و انجام بدین و حتمااااا شیرشون رو بدوشین هر چقدر بیشتر به خودتون زحمت دوشیدن بدین روزهای بعدی راحت تر هستید
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
برایه منم فوق اعالده سخت بود چون هم روزایه اول شیر کمه هم ضعف بدنی خودت هم طریقه صحیح شیردهی رو نمیدونی هم افسردگی بعد از زایمانه و... باعث میشه اولش خیلی سخت باشه. منم زخم داشتم و تا دو ماه طول کشید و تب و لرز و عفونت سینه و... اصلا فکر نمیکردم خوب بشم و شیردهی راحتی داشته باشم اما وقتی این مشکلات برطرف شد دیدم شیرین ترین تجربه دنیاست و دو سال کامل به پسرم شیر دادم.
من شیر نداشتم و دختر شب دوم از گرسنگی نمیخوابید و من نمیدونستم جیگرم کباب میشه وقتی یادم میاد به خاطر همین افسرده شدم ده روز تمام باشیردوش به جون سینه ام افتادم تا راه افتاد ولی این وسط مجبور بودم شیر خشک بدم و دختر با بدبختی شیر میخورد کم کم سینه رو نگرفت ولی چون دختر بود و برای بدنش لازم بود نه ماه تمام شیر دوشیدم بهش دادم ولی سر بچه دومم حتما با شیردوش میرم بیمارستان همون اول میندازم که شیرم زیاد شه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1074676 تاپیک خرید از بلژیک و کانادا سایت فروش کارهای شیک و اورجینال termehshopping.ir
دختر من اولش خیلی قشنگ سینه گرفت اصلا ازین نظر اذیت نشدم اما سر سینم خیلی میسوخت و درد میکرد و اصلا ازش شیر بیرون نمیامد بچم تا سه روز داشت از گشنگی هلاک میشد بسکه گریه کرده بود مجبور شدم بهش اب قند بدم بعدم از قطره ی شیر افزا استفاده کردم شیرم از روز سوم زیاد شدولی چون وزنش کم شده بود دکتر گفت بهش شیر خشک هم بده گفت اول شیر خودت رو بده وقتی دیدی باز هم گرسنس شیر خشک بده تا سیر شه سر سینم هم کم کم با امدن شیر نرم شد و خوب شد الان دخترم چهارهفتشه وسینه ی من رو بیشتر از شیشه دوست داره خدارو شکر
خدایا شکرت..... به خاطر فرشته ای که بهم هدیه دادی
روزهای اول برای من وحشتناک بود با ناله و گریه شدید به پسرم شیر میدادم تا1 ماه زجر میکشیدم و هیچ لذتی از روزهای اول نبردم درد عمل و افسردگی و درد شدید سینه و زردی خفیف پسرم همه و همه خیلی اذیتم کرد واقعا از خدا خواستم اگه یک فرزند دیگه ای به من داد دیگه این حالات برام پیش نیاد فقط ازاین جهت خوشحالم که تسلیم نشدم و به پسرم شیر دادم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
هیچ وقت دوست ندارم روزهای اول بعد زایمانمو بیاد بیارم اونقد درد داشتم که هیچ لذتی از مادر شدنم نبردم تا حود دو ماه زخم عمیق سینه که قارچی شده بود و پمادی نموند که بهش نزنم من از همون اول شیر داشتم ولی چون بعد زایمان بی اشتها شده بودم فک کنم شیرم کم شد سینه ام هم بعد اومدن شیر مثل سنگ سفت شده بود و درد میکرد تو این مدت پسرمم تو بیمارستان بخاطر زردی چند روز بستری شده بود و من امکان دوش آب گرم و این چیزا رو هم نداشتم چنان با صدای بلند گریه میکردم موقع شیر دادن که فک کنم کل بیمارستان خبردار شدن تازه پسرم کولیک شدید داشت و برای تسکین دردش یکسره شیر میخورد و زخم من بدتر و بدتر میشد بعد از دوماه هم داروی موثر برای کولیک پسرمو پیدا کردیم هم زخم سینم بعد از تلاشای فراوون بهتر شد و من تازه از مادر شدنم لذت بردم ولیییی هیچکدوم ازینا باعث نشد پسرمو از شیر مادر محروم کنم شیر دادن واقعا حس قشنگیه و رابطه عاطفی محکمی بین مادر و فرزند ایجاد میشه
مادر که میشوی، دیگر هیچ چیز جهان برایت مثل قبل نخواهد بود...
2810