2777
2789

پاییز از این نظر که آب و هوای ملایمی دارد، می تواند فصل مناسبی برای خانمهای باردار باشد. به خانمهای باردار توصیه می شود  از میوه های متنوع و سبزیجات این فصل به خوبی استفاده کرده و تا می توانند از تنفس در هوای دل انگیز پاییزی لذت ببرند. تجربیات بارداری خود در پاییز را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

برای هر کسی متفاوته ولی برای من تجربه خوبی نبود به دلیل آلودگی بیش از حد هوا در پاییز بچم سقط شد نمیدونم چطوری نوشتی در هوای پاییز قدم بزنید
خدایا شکرت مامان شدم ایشالا همه دوستامم مامان بشن الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاییز توی تهران مساویه با آلودگی هوا و وارونگی.. خیلی دوست داشتم پیاده روی کنم اما سه ماهه ی اول بارداری من تو پاییز بود و از ترس تاثیر هوای مسموم روی جنین٬ همش توی خونه بودم..البته از میوه های خوب این فصل نمیشه غافل شد
ابان ماه بود که فهمیدم باردارم و اون روز رو یادم نمیره که زنگ زدم به شوهری و گفتم جواب مثبته و چند دقیقه بعد دیدم از دانشگاه اومد به خونه و برق توی نگاهش و خوشحالیش رو هیچ وقت یادم نمیره...خدا قسمت همه بکنه
من را محکم در آغوش بگیر...من می خواهم جزیی از تو شوم
2805
من تو مهر باردار شدم عالی بود خیلی روزهای خوب و دل انگیزی رو سپری کردم من تهران زندگی میکنم برعکس دوست عزیزم روشن تا آخرین روزهای بارداری فعالیت داشتم با آلودگی هوا هم مشکل نداشتم و در اوج آلودگی همیشه ماسک میزدم...بارداری هرگز باعث نشد من بی تحرک و خونه نشین باشم خوشحالم چون اصلا اضافه وزن نداشتم و بعد از زایمان هم به صورت به وزن قبلیم برگشتم...عاشقتم پاییز و از خدا ممنونم به خاطر هدیه پاییزی که بهم داد....
من و دخملم فرشته های بهشتی بودیم.... به زمین تبعیدمون کردن.... تیرماهی شدیم....
بارداری من از مرداد بود اما تو مهر فهمیدم باردارم اینقد ویار بد داشتم که چیزی از روز نمیفهمیدم تا به خودم می امدم شب شده بود و بی خوابی داشتم خلاصه حالم خیلی بد بود البته ویارم تا ماه اخر ادامه داشت امید وارم کسی مثل من نباشه
"دوستت دارم" را من، دلاویزترین شعرِ جهان یافته ام/ این گلِ سرخِ من است/دامنی پر کن از این گل که دَهی هدیه به خلق/که بری خانه ی دشمن، که فشانی بر دوست/رازِ خوشبختیِ هر کس به پراکندنِ اوست...
اولاش خیلی خوب بود، من تو ماه‌های اول بارداری بودم و تقریبا هر روز می‌رفتیم پیاده‌روی ولی به مرور هوا آلوده شد و برنامه‌ی ما هم تعطیل! اما هی انار می‌خوردم. شوهرم هر روز کلی آب پرتقال به خوردم می‌داد. خوش گذشت ;)
پوریا کوچولوی ما بیست و یکم فروردین ١٣٩٣ به دنیا اومد، بی‌نهایت دوستش داریم و همه‌ی تلاشمون رو می‌کنیم تا مادر و پدر خوبی براش باشیم.
من یه مهر ماهی هستم و الان باردارم.عاشق برگهای پاییزیم .الان هفته هشتم بارداری هستم...اگه کسل نباشم و تهوع نداشته باشم .قدم زدن تو هوای پاییزی خیییییییلی برام لذت بخشه....
خدا میخواست همه جا جلوه کند.....مادر را آفرید.
من تو ماه هفت بارداری هستم، با توجه به ماه بارداریم و هوای ملس این روزا دارم بهترین دوران بارداریمو میگذرونم، حالم خیلی خوبه، هرروزم انار می خورم که گل پسرم سرخ و سفیدو خوشگل بشه...
پارسال تو آبان باردار شدم روزای خوبی بود بااینکه اوضاع خوبی نداشتم اما پاییز امسال برام غم انگیزتر از همیشه شده با نبود دخترم قرار بود پاییز رو با هم بگذرونیم اما تو مرداد از دستش دادم کاش پاییز بعدی بیاد پیشم
امیدوارم برای من فصل خوبی باشه تا قبل از این که همش عطسه میکردم الان که رفتم تو ماه چهارم بارداری همچنان عطسه ها ادامه داره انشالله کم بشه .
قهرمانی در وجود تو خفته است ...کافیست بیدارش کنی تا به بهترین خواسته هایت برسی .
(یا امام زمان(عج)ادرکنی)
Lilypie Waiting to Adopt tickers
هفته36 خدایا خودت نینیمو حفظ کن و به همه ی دوستای منتظرم نینی سالم عطا کن
من ماه نه بارداریم تو پاییز بود یعنی ماه مهر واقعا روزای قشنگی بود منم تو هوای ملس پاییز پیاده روی میکردم به خاطر زایمانم.29 مهر 92هم فرشته کوچولوم به دنیا اومد واقعا عاشق پاییزم
مابرروی کره زمین زندگی نمیکنیم سرزمین واقعی ما قلب کسانی ست که دوستشان داریمCafeMom Tickers
من هم پاییز رو از اول دوست داشتم خصمصا تو شهر ما که هوای تمیزی داره ولی پسرم رو که الان 13 ماهشه آخرای آذر باردار شدم و شهریور به دنیا اومد و در بارداری نتونستم از پاییز و هوای دلآنگیزش استفاده کنم ولی خوب کلا دوران بارداری بسییییییار عالی و خوبی داشتم که از بابتش خدا رو شکر می کنم.
خدای بزرگ و مهربون 6 شهریور 92 نیکان گل پسر رو به ما هدیه داد .1000 بار شکر
2810