2777
2789
یکی تو نی نی سایت یک بار نوشت کسی که بچه اش رو می گذاره مهد بعدا تو پیری باید انتظار اینو داشته باشه که بچه اونو بگذاره خانه سالمندان... من خیلی فکر درگیر این حرف شد. هنوز بچه ام به سن مهد نرسیده منم خانه دارم اما بلاخره باید بره برای اینکه با محیط آشنا بشه
مهتاب خانوم این چه حرفی بوده که اون کاربر زده؟! مگه والدینی که بچه هاشون رو مهد می زارن دیگه نمی رن دنبالشون برگزدونن خونه!؟ پس والدین که بچه ها رو می زارن مدرسه بچه ها هم در آینده باید والین رو بزارن دانشگاه!!!!
ان مع العسر یسرا، فان مع العسر یسرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دلم خون شد.منم بتید از هفته دیگه برم سرکار.البته خدا رو شکر پیش مامانم میزارم اما بازم نگرانم.خیلی هم زیاد.چون با بچه خواهرم که همسن خودشه با هم پیش مامانم میمونن.دو تا بچه با هم سخته.بازم خدا مامانمو نگه داره
سلام دفعه اول وقتی دخترم دوسالش بود به دلایلی مجبورشدم بذارمش مهد کودک روزای اول زود میرفتم دنبالش اما یه روز خیلی توی مهد موند شاید حدود پنج ساعت و خیلی بهش سخت گذشت بعد ازون خونه رو عوض کردیم و دیگه مهد رفتنو دوست نداشت البته از اولش هم رغبت زیادی نشون نمیداد منم دیگه نذاشتمش اما الان که سه سالشه یه مهد خوب و خلوت واسش پیداکردم بعدازظهرها هم میره که مجبور نباشه از خاب صبحش بزنه و زود بیدار بشه مربیاشو خیلی دوست داره روز اول خیلی استرس داشتم و نگران بودم مثل سال قبلش نخاد بمونه
همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....
2805
من پسرم 2.30ساله است می خوام بزارم مهد برم سرکار همسرم هم قبول نمی کنه همش میگه بچه اونجا مریض میشه استرس دارم نمی دونم حالا چه کار کنم بالاخره که باید بره منم کارم و شروع کنم ترخدا راهنماییم کنید