بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه انقدر تحت فشار بوده که به جا و مکانش توجه نکرده باشه
آها،مردی هم که زنشو میزنه،ممکنه خیلی تحت فشار باشه و نتونه خودشو کنترل کنه و راحت بزنه
چه توجیهی
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هر کسی هر کسی ناخنش ب مادرم بخوره شلوارشو در میارم حتی شوهرش حتی پسرش خط قرمزمه
باغیرت
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
داداشم اومده بود خونش از زنش قهر کرده بود دعواشون شده بود کجا میخواسته بره داداشم گفته میرسونمت اونم ...
اسی جون،ناراحت نشی ها،یه ویرگولی،نقطه ای،چیزی بین جملاتت بذار ما هم بفهمیم چی میگی😕
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من کار عروسشون رو تایید نمکنم اما ادم یکطرفه نباید قضاوت کنه
آره نمیشه قضاوت کرد ولی واقعا زدن هیچ توجیحی نداره و اینکه اگه برعکس بود چی
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
میبینی راه خدا چقدر سخته اگر از خدا نمیترسیدم زنگ میزدم هرچی از دهنم درمیومد بهش میگفتم بابام کلی فحشش دهده بود بابام و داداشم به زور مامانم رو از دستش گرفته بودن از نظر من همش تقصیر داداش بی عرضه ی منه
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج