2777
2789

الان عید می‌خوام کاشت بزنم چیکار. کنم بهتر بشه خیلی نازک شده 

یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل می‌کنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش برس خواهشا نزار ناخن ات خراب شه 

لطفا دوباره نکار بلند کن لاک بزن خیلی خوب میشه

هیچ حالی را بقانیست بی صبری مکن.  🌱🦋یه دختر فول انرژی ام که واسه هدفش میجنگه درمیون این همه ضربه شکست هاکه تجربه کرده وخواهدکرد!🧚🏻‍♀️.
بعد اینکه یه بار کامل پر شد صدف ناخن بارم مثل قبل میشه

الان نازک شده میشه عید کاشت بزنم یا خطر داره قارچ میگیره

یروز خوب میاد♥️ یه روز میاد که هوا تاریک نیست..یروز میاد که آرامش منو بغل می‌کنه یروز میاد که منم خوب میشم یروز میاد. 
بهش برس خواهشا نزار ناخن ات خراب شه  لطفا دوباره نکار بلند کن لاک بزن خیلی خوب میشه

چجوری باید برسم عید مراسم دارم مجبورم بکارم

من بعد از ریمو ناخنام چند ماه طول کشید ناخونامو به حالت قبلش برگرده. خیلی آسیب دیده بودن. واسه همین دیگه کاشت نمیکنم. ناخونامو بلند میکنم سوهان میکشم.  هر موقع دوست داشتم لاک میزنم

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
الان نازک شده میشه عید کاشت بزنم یا خطر داره قارچ میگیره

من چند ساله دارم کاشت میکنم 

یه بار قارچ گرفتم اونم شدید بخاطر اینکه مجبور بودم جایی برم ترمیم اونم موادش بی کیفیت بود ولی بعد دو هفته خوب شد 

برا من ک همیشه درمیارم نازکه ولی بعد یه هفته دوباره مثل قبل میشه بنظر من ک مشکلی ندارد ولی میخوای اکم استراحت بده بهش ولی درحقیقت استراحت بده و بزار هوا بخوره همش الکیه ناخن کارت خوب باشه با موادش هیچی نمیشه

چجوری باید برسم عید مراسم دارم مجبورم بکارم

بخدا اون اثر یو وی و مواد کاشت بده که

کم ترمیم کننده خوب بگیر

زینک بخور

ویتامین دی بخور

مواظب باش نشکنه

روغن زیتون و نارگیل بزن و تو آبلیمو بزار 

من یبار کاشت کردم متنفر شدم الان با لین کارا چن وقت رسیدم ناخن ام و لاک میزنم هیچکس باور نمیکنه ناخن خودمه بخای برات عکس میزارم

هیچ حالی را بقانیست بی صبری مکن.  🌱🦋یه دختر فول انرژی ام که واسه هدفش میجنگه درمیون این همه ضربه شکست هاکه تجربه کرده وخواهدکرد!🧚🏻‍♀️.
بخدا اون اثر یو وی و مواد کاشت بده که کم ترمیم کننده خوب بگیر زینک بخور ویتامین دی بخور مواظب با ...

همه ی کارایی که انجام میدین میشه کامل برام بنویسین؟

من ناخونام خیلی شکننده س 

دلم میخواد محکم و بلند بشن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
همه ی کارایی که انجام میدین میشه کامل برام بنویسین؟ من ناخونام خیلی شکننده س  دلم میخواد محکم ...

برای من هم محکم و هم بلنده و سفید

ویتامین دی ماهی یدونه میخورم

تو آبلیمو میزارم ناخن هامو هفته ای ی بار ب مدت چت دیقه

ترکیب روغن نارگیل و زیتون و میزنم رو ناخنم و دورش(کوتیکول)

زینک ام بره مو و پوست و ناخن کاربرد داره میخورم

کرم ترمیم کننده ام میتونی بگیری ترمیم میکنه و شکننده گی ناخن و برطرف میکنه و... من استفاده نکردم ولی میخام بگیرم

لاک هم ۲ روز بیشتر رو ناخنم نمیزارم هم خراب میشه هم مدت زیادی میشه رو ناخن

برای من هم محکم و هم بلنده و سفید ویتامین دی ماهی یدونه میخورم تو آبلیمو میزارم ناخن هامو هفته ای ...

سوهان هم لازمه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
سوهان هم لازمه؟

آره خب بزن صاف کن ک ب جایی گیر نکنه ک بشکنه واقعا این بره من غذااابه

آره خب بزن صاف کن ک ب جایی گیر نکنه ک بشکنه واقعا این بره من غذااابه

مرسی عزیزم♥️