2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
ببین من میزنم گزینه ۵ خیلی اسکلم دیگ  یا مثلا جواب ب دست میارم جلو روم شروع میکنم خودزنی و سرم ...

آره میدونم.اصلا آدم انقد اعصابش خورد میشه میخواد برگه ها کتابو مچاله کنه.

من از موقعی که کرونا گرفتم گوشم وزوز میکنه تمرکزمو گرفته.دکترم رفتم گفت به خاطر استرسه.قرص خوردم فایده نداشت.الان رابطمو با خدا بهتر کردم استرسم کم شده اما گوشم خوب نشده.صدا قطار میده😂

عزیزمی❤😘😍پس یه سوال ازت دارم.سالای گذشته من نخوندم نمیدونم سطح سوالا کنکور نسبت به کتاب تست چطوره ...

ایکیو و نردبام ب شدت سختن اینا رو خواستی بداسه ریاضی بزن چون سطح سوالات ریاضی ب شدت بالا بوده .

فیزیک آسون و متوسط 

شیمی خیلی جامع اوکیه سوالا سختی داره واقعا جدیدا خیلی سخت شده از ای کیو سخت تره هر دو تا کتاب نگا کردم ای کیو خیلی راحت تره از مبتکران هم تستاش سخت تره 

برای زیستم پینوکیو خوبه راستش من درصدم باهاش رفت بالا تستای ماز برای زیستم خیلی خوبه موج ازمونم بزن هر چی تونستی بزن فقط تست بزن

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره میدونم.اصلا آدم انقد اعصابش خورد میشه میخواد برگه ها کتابو مچاله کنه. من از موقعی که کرونا گرفت ...

ب من دکتره  ۴ تا قرص داده اولش گفت یکی دادم الان ۴ تا 

جینکوگل این برای وزوز گوش هم هست اگ خواستی گیاهیه 💔

فلوکستین 

ترانکوپین 

ریتالین 

امروز یکیشون خوردم ذهنم هنگ تر شد بهتر ک نشد هیچ بدتر شد الان هر جمله هر جمله صد با. میخونم تا بفهمم و درکش کنم ولی خب تمرکزم بیشتر شده صداها کمتر شده 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

ایکیو و نردبام ب شدت سختن اینا رو خواستی بداسه ریاضی بزن چون سطح سوالات ریاضی ب شدت بالا بوده . فیز ...

مرسی گل💜زیست پینوکیو داشتم همش ترکیبی بود مجبور شدم آیکیو بخرم.آی کیو رو راحت تر میزنم

ب من دکتره  ۴ تا قرص داده اولش گفت یکی دادم الان ۴ تا  جینکوگل این برای وزوز گوش هم هست ا ...

خدا رو شکر تاثیر داشته.من اصلا قرص روم تاثیری نداره.قوی ترین مسکن درد منو آروم نمیکنه.قرص کافئین برا خواب آلودگی اونم بی تاثیر.اصن یه وضعی😂

ریتالین و فلوکستین تعریفشونو شنیدم ولی داروخونه بدون نسخه نمیده.

شرایط دکتر رفتنم ندارم.

افسردگی و غمگینی: وقتی آدم ناراحت و غمگینه اصلا حال و حوصله درس خوندن نداره.یه تست غلط که میزنه دوس ...

تمرینات این کتابه چی هست آبجی؟ ؟ همین کتاب معجزه شکرگذاری ک گفتی 

اخه ب خودم میگم من الان حالم اوکی نیست آیندم نابوده اگ قبول نشم چی هیچی دیگ حالم خوب نمیکنه ن شکرگداری ن هیچی

خدا رو شکر تاثیر داشته.من اصلا قرص روم تاثیری نداره.قوی ترین مسکن درد منو آروم نمیکنه.قرص کافئین برا ...

انلاین بگیر خب آبجی 

اگ مسئله فهمیدن خانواده ک آنلاین تو گوشیه قرار نیست بفهمن داروها رو ب بهانه ی چیزی میری میخری 

مرسی گل💜زیست پینوکیو داشتم همش ترکیبی بود مجبور شدم آیکیو بخرم.آی کیو رو راحت تر میزنم

خوبه اونم سطحش بالاست 

ولی نردبام و اینا حل کزدن اونم توی این زمان کم مونده ب ننکور واقعا زیاده روی و خیلی سخت اونم برای همه درسا ریاصی عاره خوبه براش چون خیلی سخت شده این چتد سال 

ی مبنع کار کن ولی درست اگ ی سال زمان بود عاره 

من خودم وسواسمو کم کردم ی کم افتادم جلو همیشه میگفتم باید همه تستا رو بزنی آمل الان فقط زوج میزنم میرم

تمرینات این کتابه چی هست آبجی؟ ؟ همین کتاب معجزه شکرگذاری ک گفتی  اخه ب خودم میگم من الان حالم ...

میدونم عزیزم ولی تا حالت خوب نباشه که نتیجه نمیگیری.نمونش اینه که یه آدم شاد وقتی تستو غلط میزنه میره پاسخ نامه رو چک میکنه و نکته سوالا یادداشت میکنه.

اما یه آدم افسرده و غمگین وقتی سوالو غلط میزنه دست خودش نیست،همه افکار منفی به ذهنش هجوم میارن که تو عرضه 4تا تست آسون نداری میخوای کنکور قبول شی.تست بعدی رو هم غلط بزنی ذهنت میگه من که گفتم عرضه نداری،مردم دانشگاشونو تموم کردن تو هنوز اندر خم یک کوچه ای.

میبینی تفاوت ذهن شاد و غمگین رو.میدونم وضعیت چندسال پشت کنکور موندن و تو اتاق حبس بودن شادی کردن نداره که.خودمم تو همین وضعم.

ولی واسه این که قبول بشم مجبورم شاد و سرحال باشم.

تمرینات کتاب شکر گذاریه گلم.

مثلا میگه شبی 5تا نعمت رو بنویس و 3بار بگو سپاس.

این نعمت هر چیزی میتونه باشه.حتی به خاطر گوشیت خدا رو شکر کن که داری باهاش فیلم میبینی، پی دی اف میخونی.

آخه قبلا گرفته بودم 12ساعت میخوابیدم بی حال اصن یه وضعی

خب بگو کنکور دارم الان قرصای خواب آور بهت ندا 

من خط قرمزامو رک ب دکتره گفتم 

ک کنکور دارم و میخوام بخونم و ...بیشتر کنکورم برام مهمه ن شادی چرت و پرت و الکی ی چیزی بده ترمزکم ببره بالا ریتالین داد هنوز گیر نیاوردمش

البته اسم اونا یه چی دیگه بود.میگرن لعنتی رو هم دارم.به خودم قول دادم تابستون همه رو درمان کنم

عزیزم الان برو برای حافظه ات و کنکور 

من الان خیلی فکرای تو کم شدا صداهای تو سرم نمیدونم چجوری بگم  

نشخوار فکریت کم میکنه ک جز خوندنت کاری نکنی راحت میشی

خوبه اونم سطحش بالاست  ولی نردبام و اینا حل کزدن اونم توی این زمان کم مونده ب ننکور واقعا زیاد ...

من اصن وقت نردبام و اینارو ندارم.واسه همین پرسیدم.

ترسیدم یه وقت چیزایی که میخونم کافی نباشه آخه دیگه فرصت اشتباه ندارم.سال آخریه که میذارن کنکور بدم

خب بگو کنکور دارم الان قرصای خواب آور بهت ندا  من خط قرمزامو رک ب دکتره گفتم  ک کنکور دا ...

شهر ما کوچیکه فک نکنم منم بتونم پیدا کنم .واسه یه مسکن قوی باید سه تا داروخونه بری😐

2810